Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Zolder (ver)bouwen

 10/07 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
• de bestaande vlizotrap moet verwijderd worden; • gat van vlizotrap dichten; • vaste trap plaatsen (voor vrij kleine ruimte); • timmerwerk voor praktische opbergruimtes/inbouwkasten onder het schuine dak; • dakraam plaatsen; • muren afwerken (zolder is wel al geïsoleerd); • plafond afwerken; • verschillende elektriciteit punten aanleggen (stroom is wel al doorgetrokken naar boven); • egaliseren van de vloer; • gedeeltelijk verwijderen van scheidingsmuur (is geen draag muur).

Plafond afdekken met gipsplaaten

 10/07 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Nieuwe gipsplaten aanbrengen op oud houten vreem, in woonkamer, 3,80 X 3,80 m.

Doorgang tuinmuur verbreden

 09/07 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
In onze tuinmuur zit een doorgang van ca. 95 cm. (zie foto) Deze moet tenminste 40 cm. breder worden. Dat betekent dat na verbreding een van de steunberen opnieuw opgemetseld moet worden.

Recirculatie eilandschouw bevestigen

 06/07 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Bel0636080146eiland afzuigkap zonder motor met filters aan plafond bevestigen. eventuele bedrading netjes wegwerken. zit een lichtaansluiting op dezelfde plek waar de schouw moet hangen. weet niet of dit t makkelijker maakt.

Reparatie dak

 03/07 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Renovatie dakterras

Vloertegels plaatsen

 02/07 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Klus: vloertegels (75x75) op begane grond (80m2) nieuwbouw. wordt in oktober opgeleverd. plaats: hoofddorp

Coniferen en bomen drastisch snoeien

 02/07 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Aan de linkerkant (in de lengte van de tuin, schatting 15 meter lang) staan coniferen welke eerst gekapt moeten worden naar ongeveer 2 meter hoger, Zijn nu zeker4-5 meter hoog. Daarna moeten deze netjes gesnoeid worden. Aan de rechterkant staan bomen welke ook behoorlijk ingekort moeten worden en gesnoeid. Afhankelijk van de prijs van deze werkzaamheden, ook de rest van de tuin snoeien en onkruid verwijderen. Materiaalafval doent ook afgevoerd te worden.

Schuurdeur

 02/07 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Kunt u voor mij een nieuwe schuurdeur maken.

Houten vloer afgewisseld met tegels

 29/06 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Goedendag, wij zijn op zoek naar een vloer voor ons restaurant. we denken zelf aan een houten vloer met versaille motief, afgewisseld met grote tegels van bijvoorbeeld 120x120. we staan eventueel open voor alternatieven. er moet ook een goede ondervloer komen, met verwarming en het moet worden gelegd. het moet onderhouds vriendelijk zijn, en tegen schoonmaakmiddelen en machines bestand zijn. de vloer moet de stress aankunnen van een drukbezocht luxe restaurant wat 7 dagen per week, 12 uur per dag open is. het restaurant is 400m2. heeft u zoiets al eens verzorgd, en zo ja, heeft u hier foto's van en een prijs voor ons. dank u, jean paul

Behangen 1 wand

 27/06 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Het behangen van 1 wand met foto vliesbehang, reeds in ons bezit. Het gaat om een wand van ca. 13m2. Hiervoor moeten wel 2 keukenkastjes worden verwijderd (losgeschroefd) en weer opgehangen worden.

Schuin dak rechtboptrekken

 27/06 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd Z.s.m.
Wij willen de slaapkamer een schuin dak recht optrekken en binnenkant volleidig afwerken. Voorzijde gemetseld. Kunstof kozijn met twee draaikiep ramen en een rolluik. Breedte slaapkamer ongeveer 5.50 m

Tegelzetten woonkamer en gang

 26/06 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Voor mijn nieuwbouw woning in hoofddorp, oplevering 04 juli, ben ik opzoek naar een tegelzetter. nadat de stukadoor klaar is, kan ik de tegels laten leveren en kan er betegeld worden. dus in week 28, 29 of 30 kan er getegeld worden.. de ondergrond van de nieuwbouw woning wordt opgeleverd met een betonvloer waar een 70 mm dikke zandcement dekvloer wordt aangebracht. het gaat om de betegeling van de beganegrond (circa 47m2) in visgraat motief, de tegels hebben een afmeting van 15x90 cm. ik heb de tegels al in bestelling. graag ontvang ik offertes. met vriendelijke groeten,

Bestrating

 25/06 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Ik haal het grind uit de tuin, vervolgens wil ik de schuur 2x3m en de serre 2x4m en tevens het pad 1x4m bestraat hebben met door mij geleverde 60x60 tegels u levert evt. zand

Berber kleiner laten maken

 18/06 Stofferen Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een nieuwe kwaliteits berber van 3x4m met een beschadiging aan de zijkant. Daarnaast is het kleed te groot voor mijn kamer. Kan ik het kleed kleiner laten maken op een nette manier ? bv naar 3x2.5 meter?

Verhuizen van opslag box naar appartemen

 13/06 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Verhuizen van huisraad van opslag naar appartement