Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Cement dekvloer

 09/12 Badkamer & Toilet Open 03-02-2020
In de badkamer moet een nieuwe cement dekvloer ca. 4,5 m2 en ca. 7,5 cm dik (ca. 0,36 m3)

Behanger met spoed gezocht

 09/12 Behangen Open Z.s.m.
Ik ben met spoed op zoek naar een behanger, die deze week of volgende week in ieder geval voor 24 december kan komen behangen. Het gaat om 1 slaapkamer een hal op eerste verdieping in totaal 50 vierkante meters. Behang is aanwezig.

Woonkamer behangen (+/- 37 m2)

 09/12 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Woonkamer moet alleen behangen worden, van alle muren word het behang van tevoren verwijderd en en glad gemaakt.

Afwerking van nieuwe woonruimt

 03/12 Aanbouw & Nieuwbouw Open Z.s.m.
Nieuwe woonruimte graag stukadoren en schilderen( ex kozijnen ) 84m2 3slaap kamer

Voegen van buitenkant balkon

 02/12 Metselen & Voegen Open Z.s.m.
Ons balkon van 5.50 x 0.75 moet nodig gevoegd worden. We zouden dit graag binnen twee maanden klaar willen hebben.

Isoleren houten vloer

 01/12 Isoleren Beëindigd Z.s.m.
Ik wil nu wel eens warme voeten hebben in huis. daarom wil ik de woonkamervloer isoleren met 16cm dik glaswol op rol (gamma, had alvast 4 rollen aangeschaft en een bos latten). hiervoor heb ik een gat in de vloer gemaakt van 66 x 57cm en vervolgens ben ik onder de vloer gegaan: - de droge, ruwe betonvloer zit op 50 cm onder de vloerplanken. de balken zijn 27cm hoog. resulteert in onderdoorkruiphoogte onder de balken van zo’n 23cm. - het betreft 7 banen met een lengte van ong. 4,7m tussen de balken. indien mogelijk ook nog een smalle baan bij de voorgevel. de 7 banen zijn tussen de 50 en 57,5cm breed. - isolatie te ondersteunen door latten aan te brengen tussen de vloerbalken. - isoleren cv-leidingen van/naar één radiator onder de vloer van de woonkamer. extra info: - ‘kruipruimte’ heeft een droge vloer - vrijhangende cv-leidingen, kabels, etc. in verband met de beschikbare ruimte en weinig ervaring, wil ik het project graag uit handen geven aan een ervaren professional. data uitvoering in overleg te bepalen.

Keuken monteren

 01/12 Keuken Beëindigd Z.s.m.
L-vormige keuken (243cm X 333cm) showroommodel demonteren in winkel en plaatsen in appartement inclusief voorbereidingen en aansluiten apparatuur: vaatwasser, gas kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en kraan. In het appartement bevindt zich nog een oude keuken met een gipsen muur van +/- 40cm. Deze kan ik zelf eventueel verwijderen. Datum in overleg.

Tuin opruimen, snoeien, rommel afvoeren

 27/11 Tuin Open Z.s.m.
De tuin is 5 x 10 m2, waarvan ca 24 m2 perken (4 delen). veel onkruid door niet uitgevoerd onderhoud (ziekte). onkruid verwijderen. snoeiwerk aan enkele grotere planten en struiken. onkruid en mos in het tegelwerk met brander verwijderen (brander beschikbaar). tuingereedschap meest beschikbaar. alle afkomen materiaal afvoeren.

Keuken plaatsen

 26/11 Keuken Open Z.s.m.
Keuken plaatsen aan de hand van tekening en installatieschema. Het betreft een keuken met schiereiland en een separaat blok met koelkast, vriezer, stoomoven en koffiezetapparaat. Ook wordt er op inductie gekookt

Verhogen waterdruk

 19/11 CV, Water en Gas Beëindigd Z.s.m.
Waterdruk in douchecabine op 1e etage is erg laag. (water via combi cv op 2e etage, atag 128 ec, 2 jaar oud) zoeken een vakman die oorzaak hiervan kan achterhalen en probleem kan oplossen.

Ongeveer 35 m2 behangen

 14/11 Behangen Open Z.s.m.
Betreft 1 slaapkamer 4 muren behangen 1 slaapkamer 1 wandje behangen Wanden zijn behandelt met een finish pasta dus redelijk glad Vliesbehand is aanwezig

Plaatsen Remeha pro 65 in Frankrijk

 04/11 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
Wij zoeken iemand die voor ons een remeha ketel op gas kan ophangen op de plaats van onze oude ketel. Wij hebben hier een klein hotel 1000 km van Amsterdam, dus kunt u er misschien meteen een leuk uitje van maken. Liefst telefonisch reageren Willem kievit 0033-471762898

Tuin opknappen.

 03/11 Tuin Open Z.s.m.
Ik heb in de voortuin 2 vakken naast het pad onkruid en wil hier worteldoek en grind hebben.

De lichtkoepel lekt

 03/11 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Wij hebben een lichtkoepel op onze aanbouw die in 2000 geplaatst is. Deze begint te lekken in de hoek. Wij weten niet of het gemaakt kan worden cq er een nieuwe op moet. Graag een vakkundige blik en herstel graag.

Vaststellen probleem elektrische fornuis

 29/10 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Onze elektrische fornuis gaat af en toe uit tijdens het koken. Ook als het licht van de afzuigkap uit gaat, verschijnt er een error op de display. Het betreft een Miele fornuis. Ik ben op zoek naar een elektricien die van het weekend kan langskomen om het probleem vast te stellen.