Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Breed laminaat leggen in nieuwe keuken.

 06/05 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Ongeveer 6m2 vloer leggen in onze nieuwe keuken. Oude vloer in de keuken sluit nu niet aan. Deel zal eruit moeten gehaald. Ik heb zelf klevende plakplinten die ik tevens in de keuken gelegd wil hebben.

Tuinonderhoud (voortuin 3x3 m2)

 05/05 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Doel is om de voortuin onderhoudsvrij te maken. Onkruid weg. Goede planten laten staan. Eventueel nieuwe beplanting erin, kunstgras of een vorm van bestrating o.i.d. in combinatie met plantenbakken. Het gaat om een verjaardagscadeau voor de bewoonster dus het e.e.a. in overleg maar dit zijn de grote lijnen.

Staalkabel zonnescherm vervangen

 01/05 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Het zonnescherm is bevestigd aan de bovenverdieping vd woning. Het betreft een uitvalscherm met een handbediend opwindmechanisme met een(1) staaldraad ad linkerzijde vh scherm. De kabel loopt door de muur, via geleiders, van buiten naar binnen waar het opwindmechanisme is. De nieuwe kabel is aanwezig. Gaarne zsm reparatie ivm loshangen van scherm en eventuele wind.

Haagbeuk planten+weghalen oude buxushaag

 01/05 Tuin Beëindigd Z.s.m.
We hebben 75 stuks haagbeuk besteld van 80-100 cm (wortelgoed uit koelcel). Deze moeten in onze voortuin worden gezet als haag van 11 meter. Teven moet de huidige buxushaag met een lengte van 12,5 m (50 hoog) verwijderd en afgevoerd worden. De bestelde haagbeuk wordt geleverd op 8, 9 of 10 mei. We zoeken iemand die op vrijdag 10 mei of evt. donderdag 9 mei deze klus kan uitvoeren.

Hobby installatie, stoom

 29/04 CV, Water en Gas Beëindigd Z.s.m.
Dag, voor mijn brouw-hobby wil ik een idee uitwerken. betreft het creëren van onderdruk in een ketel. ik heb een stoomgenerator (strijkapparaat), sluit ik aan op een ketel (12 liter, 35 liter) na half uur stoom in ketel, sluit ik de ketel af en laat deze afkoelen. zoals de video laat zien, (zie de hiernavolgende link) https://www.youtube.com/watch?v=utbxz987irq is de ketel bacterie-vrij en kan er vloeistof uit een pan worden opgezogen. voor brouwen scheelt dit veel schoonmaakwerk, energie, werk. ik heb moeite met de koppelingen, en zou graag hulp krijgen van iemand die hierin thuis is. alle tekeningen en ketels, stoomgenerator heb ik. groet, johan

Bureau maken, niet te ingewikkeld

 27/04 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Wil graag een bureau lengte 130 cm, hoogte 75 cm, diepte 50 cm op 50 cm van de linkerkant nog een wandje naar beneden en in die ruimte op 25 cm van de grond een plank waar mijn platenspeler kan staan. plus een stekkkerdoos plaatsen en iets waardoor de snoertjes niet te zien zijn. Komt in de woonkamer te staan, dus moet er mooi uitzien

Badkamer opknappen

 25/04 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Badkamerplafond witten kitnaden vervangen

Uitgraven en afvoeren buxus

 24/04 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Betreft 16m2 en de buxus is 40cm hoog

Tuin leeghalen

 10/04 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Voor- en achtertuin leeghalen (onkruid), en afvoeren. Dan aanvullen met zand en betegelen met stoeptegels ( niet aanwezig).

Katten buiten ren met nachthok bouwen

 06/04 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Ik ben op zoek naar een goede betrouwbare timmerman die voor ons een katten ren met nachtverblijf kan bouwen afm 5 meter lang hoog 180 breed 1 meter graag vrijblijvend prijs opgave plus matriaal ,maken enz

Sierbestrating aanleggen achtertuin

 06/04 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Ongeveer 35m2, het betreft tegels van 60x60. Wij zorgen zelf voor de tegels. Het betreft onze achtertuin. Ideeën voor onze achtertuin zijn ook van harte welkom.

Compressor sterdriehoekschakeling

 03/04 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Luchtcompressor sterdriehoek schakeling doet het niet meer en de electramoter moet aangesloten worden krachtstroom.

Sloop en herbouw

 02/04 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
Sloop en herbouw van aanbouw ca. 30 m2, 2 etages

Spuiten spachtelputz wanden en plafond

 31/03 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Wij zijn op kort termijn op zoek naar een vakman die onze spachtelputz wanden en strak plafond wil komen spuiten. Het gaat om +/_ 120m2 en moet in ral 9010. Graag prijs incl materiaal, afplakken en btw.

Buitenschilderwerk,

 30/03 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Bijschilderen (dus geen nieuwe kleuren, maar bestaande oververven). Het is een woning aan de Kosterij. Gaat om de kozijnen beneden en 1e verdieping. 1 (voor)deur