Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Vinyl leggen en verlijmen

 Gisteren Vloeren Open 07-10-2019
-het leggen en volledig verlijmen van een novilon vinyl op een geheel geëgaliseerde bovenverdieping van woonhuis (ca 60m2, zelf beoordelen vanaf plattegrond.) -de vinyl wordt ter beschikking gesteld, alsook evt een hoeklijntje of profiel oid indien benodigd. -lijm ke 2000 s pvc-rubberlijm 14kg (2x) wordt ter beschikking gesteld.

Vloer egaliseren

 18/08 Vloeren Open 09-09-2019
Ik heb een vloer L. 4,40 mtr x Br. 2,90 mtr. die over de breedte 4 cm afloopt. Deze wil ik graag vlak gemaakt hebben.

Sierbestratung

 17/08 Bestrating Open 18-09-2019
Klus niet meer beschikbaar/ is al gegund.

Muurtje plaatsen op zolder

 16/08 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Ik zou graag een tussenmuurtje met een deur willen plaatsen op zolder. Tevens zou ik in de slaapkamer die er ontstaat een verlaagd plafond om spullen te kunnen opbergen in de punt van het dak. Ook onder de dakkapel en dakramen kasten creëren.

Vaste kast plaatsen

 15/08 Timmerwerken Open Z.s.m.
Ik heb een zolderkamer met schuin dak. Tegen het schuine gedeelte zitten gipsplaten. Ik wil er nu wen vaste kast laten plaatsen van 60 cm diep. 300cm lang en over de breedte van de kamer 200cm Wat zou dit bij u kosten

Badkamervloer storten (2,58 bij 1,98m)

 13/08 Vloeren Open Z.s.m.
We hebben een badkamer in onze woning. de vloer moet gestort worden. alle leidingen liggen al klaar op de vloer. deze is nog niet geïmpregneerd, wel uitgefreesd/gedrilld. uiteraard moet alles aflopend zijn, zodat water wegloopt naar het doucheputje. tegels doen we zelf. materialen: graag zelf meenemen of aangeven wat nodig is. Als je eerder kunt beginnen, is dat ook prima.

60x60 tegels zetten keukenwand

 08/08 Tegels zetten Open Z.s.m.
Kast weggehaald, Wil graag de tegels in de keuken doortrekken, heb de tegels zelf. Kleine klus, ook 2/3 vloertegels leggen

Ophangen van rolgordijnen

 05/08 Stofferen Open Z.s.m.
De woning bouw heeft de kozijnen vernieuwd , maar nu moeten de rolgordijnen weer worden opgehangen. is al eerder gedaan door de kwxntum

Controleren gasfornuis

 04/08 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
Controleren gasfornuis. 2 pitten gaan niet aan/of vallen tijdens het koken uit. Ze slaan wel aan maar zodra we de knop loslaten valt hij weer uit. Ook de knop iets langer ingedrukt houden helpt niet. En soms gaat hij wel aan maar valt hij tijdens het koken plotseling uit. (Ariston 5 pits)

Deuren inzetten en muurwand plaatsen

 04/08 Aannemer Open Z.s.m.
We willen een aantal deuren inzetten en een muurwand plaatsen. 1. Voor 2 deuren zijn er al deuropeneningen. 2. Voor 1 deur moet er een deuropening gemaakt worden in een muurwand, waar ooit eerder een deur had gezeten. 3. Op zolder moet een muurwand komen met een deur.

Pvc vloer leggen

 03/08 Vloeren Open Z.s.m.
26 m2 pvc vloer leggen.Betreft 2 slaapkamers en de gang. Vloer is al gekocht. Plinten en ondervloer nog niet. Klus dient 23 augustus klaar te zijn.

Binnenschilderwerk

 31/07 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Schilderen muren plafond deuren kozijnen. 70 m2 oppervlak

Zonnescherm bevestigen.

 26/07 Aannemer Open Z.s.m.
Er moet een zonnescherm buiten tegen de gevel met bouten bevestigd worden.

Schilderen van buitenkant 2 huizen

 24/07 Schilder & Afwerking Open 06-04-2020
Compleet schilderen van buitenkant van twee huizen (zevenenderdrift 17 en zevenenderdrift 17a, in laren) - kozijnen - ramen - deuren - houtwerk + lijsten dak - 2 dakkapellen - kappen van zonneschermen en rolluiken -eventueel ook het elektrische hek van zevenenderdrift 17a. zie google-streetview voor inschatting grootte huizen graag een richtprijs compleet voor arbeid + materialen

Spotjes in de badkamer defect

 21/07 Elektra Open Z.s.m.
Badkamer spotjes defect graag zsm repareren.