Klussen voor de vloerlegger in Meppel

Laminaat leggen of kan een eenvoudige klus zijn. Alleen als de ruimtes veel hoeken bevatten, dan kan het leggen van een laminaat vloer of een hardhouten vloer een uitdagende opgave zijn. Een ervaren vloer/laminaat legger kun je helpen om de (laminaat) vloer snel en goed te leggen.

Vloer laten leggen door een ervaren specialist

Plaats eenvoudig en snel je klus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste specialist.

Nu je vloer klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Laminaat leggen 2 slaapkamers + overloop

 10/06 Meppel Beëindigd Z.s.m.
Laminaat, plinten en ondervloer hebben we zelf al aangeschaft. Het gaat echt puur om het leggen zelf in 2 slaapkamers + overloop (ongeveer 22 m²). Op dit moment zoek ik alleen een offerte, op basis daarvan maak ik een keuze.

Houten vloer isoleren

 08/12 Meppel Beëindigd Z.s.m.
Ca 41 m2 houten vloer moet geïsoleerd worden met Isover Variocomfort 10 cm. Kruipruimte ca 60 cm hoog,toegankelijk via een luik, bodem zand, droog