Klussen voor de vloerlegger in Den Haag

Laminaat leggen of kan een eenvoudige klus zijn. Alleen als de ruimtes veel hoeken bevatten, dan kan het leggen van een laminaat vloer of een hardhouten vloer een uitdagende opgave zijn. Een ervaren vloer/laminaat legger kun je helpen om de (laminaat) vloer snel en goed te leggen.

Vloer laten leggen door een ervaren specialist

Plaats eenvoudig en snel je klus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste specialist.

Nu je vloer klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Laminaat vloeren expert

 24/09 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Al 6 jaar profisioneel laminaat vloeren legger. Kwaliteit en service gaan voor op.

Keukenvloer leggen en houten ondervloer

 10/09 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Appartement is van 1940, en er was recent een water lekkage. De vloer ligt sinds dien open. Keuken is ca 8 m2. Houten ondervloer moet water pas gemaakt worden.

Laminaat leggen

 13/08 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Ik ben op zoek naar iemand die laminaat kan leggen voor 45m2 met plakplinten. Betreft centrum van den haag. Ik hoor graag op wat voor termijn het laminaat gelegd kan worden.

Laminaatleggen, ca 60m2, voor 1aug.

 25/07 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Ca 60 m laminaatleggen in den haag, N.B. : laminaat en ondervloer aanwezig . Graag voor 1 augustus. begane grond op houten vloer.

Vinyl vloer leggen

 22/07 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Ivm het huren van een nieuwbouwwoning (den haag) zonder vloer zoeken wij een vakman die onze woonkamer(35m2) wil voorzien van een vinyl vloer. De woonkamer is rechthoekig en er zijn geen leidingen of radiatoren. Materiaal (rol 400cm en lijm) is aanwe...

Laminaat leggen

 23/05 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Ik ben op zoek naar iemand die snel en goed laminaat kan leggen. Ondervloer is gelegd. Betreft max 60m2. Betreft beneden verdieping woonhuis.

Laminaat verwijderen

 22/05 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een laminaat kan verwijderen. Het gaat om een oppervlak van 24m2.

Laminaat vloer leggen

 06/04 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
De vloer zouden wij volgend weekend erin willen krijgen als het kan (13-14 april.. maandag kan ook erbij als extra dag) het gaat om laminaat vloer plus ondervloer.(natuurlijk zorgen wij voor de tape aluminium, plak plinten,ondevloer en uiteraard...

Vinyl leggen

 17/12 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Ik heb het vinyl al binnen. Alleen is mijn oom die het voor ons zou leggen door zijn rug gegaan. Het gaat om 2 slaapkamers en een gang. Slaapkamer 1: 7,00m2 slaapkamer 2: 7,75m2 en de gang is ongeveer 3,70 lang en 2,04 breed.

Vloer tegels leggen, 18 m2, 60 cm tegels

 12/08 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Het gaat over een keuken vloer van ongeveer 18 m2 (3.9 m x 4.3 m). Ik zou graag 60x60 vloertegels willen hebben op een geluid isolerende folie (Schlüter - Ditra sound).

Vinyl plaatsen

 09/04 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Op het moment ligt er laminaat in de slaapkamer. vanwege budget en tijdgebrek zouden we graag vinyl laten plaatsen op het laminaat. wij zijn op zoek naar een vakman die dat voor onz zou kunnen doen. het betreft een slaapkamer van 4m × 3,21m. er hoev...

Siergrindvloer verwijderen (65m2)

 22/07 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Verwijderen en afvoeren van 65m2 siergrindvloer. Ingeval van ernstige beschadiging onderliggende anhydrietvloer deze egaliseren. Ruimte bezemschoon opleveren. Indien mogelijk graag in het weekend. Doordeweeks zou ook kunnen.

Hoge plinten plaatsen hardhout

 10/06 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
We zoeken iemand om hoge plinten te plaatsen. We hebben ze al gekocht. Circa 40 meter

Laminaat leggen

 29/04 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Circa 80M2 laminaat leggen

Plaatsen hoge plinten

 15/11 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een spoedklus ivm verhuizing a.s. zaterdag. het betreft het plaatsen van hoge overzet plinten (type: CanDo overzetplint wit nr. 287, 240 cm) deze plinten zijn reeds aanwezig en laminaat is reeds gelegd, het gaat om ongeveer 70 meter (grove ins...