Klussen voor de vloerlegger in Assen

Laminaat leggen of kan een eenvoudige klus zijn. Alleen als de ruimtes veel hoeken bevatten, dan kan het leggen van een laminaat vloer of een hardhouten vloer een uitdagende opgave zijn. Een ervaren vloer/laminaat legger kun je helpen om de (laminaat) vloer snel en goed te leggen.

Vloer laten leggen door een ervaren specialist

Plaats eenvoudig en snel je klus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste specialist.

Nu je vloer klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Laminaat vloer leggen

 01/06 Assen Beëindigd Z.s.m.
Wij zijn opzoek naar iemand die onze visgraat parketvloer op offertebasis wil leggen op de bovenverdieping. in totaal gaat het om 2 slaapkamers en een hal; 52-53 m2. we zijn in de veronderstelling dat alvorens de vloer er in kan er eerst een geluidsd...

Laminaat leggen door te hele huis.

 05/06 Assendelft Beëindigd Z.s.m.
Laminaat is er al. Beneden, drie slaapkamers boven, overloop en de zolder.

Vloerbedekking leggen

 13/12 Assen Beëindigd Z.s.m.
Gezocht iemand die bij mij op de bovenverdieping vloer bedekking wil komen leggen. Gaat om nieuw bouw huis in kloosterveen. Het liefst 22 december smiddags of 23 december overdag of na kerst. Vloerbedekking heb ik natuurlijk

Houten vloer schuren + waxen (42m2)

 02/08 Wassenaar Beëindigd Z.s.m.
Houten vloer in woonkamer moet nodig geschuurd en gewaxt worden. totaal 42m2

Cementdekvloer aanbrengen ongeveer

 17/07 Assen Beëindigd Z.s.m.
Cementdekvloer leggen tbv vloerverwarming

50m2 laminaat leggen

 26/10 Assen Beëindigd Z.s.m.
Er moet op zeer korte termijn 50m2 laminaat gelegd worden op de begane grond van de woning. Ook de ondervloer en plinten moeten gedaan worden. Alles is aanwezig.

Laminaat leggen

 03/08 Assen Beëindigd Z.s.m.
Er moet laminaat gelegd worden. Oppervlakte is +/- 45m2. De ondervloer moet ook gelegd worden. Eventueel de hoge plinten. Deze moeten bevestigd worden door middel van kit