Klussen voor de verhuizer

Ga je verhuizen en is transport nog een klus die geregeld moet worden? Schakel dan de hulp in van deskundige vakmannen. Die kunnen al je goederen probleemloos en snel naar de nieuwe bestemming brengen.

Hulp bij het verhuizen en bij transport

Verhuizen kan erg stressvol zijn. Je wilt uiteraard het liefst zo ontspannen mogelijk in jouw nieuwe huis arriveren, zonder zorgen te hoeven maken over til- en transporttaken. Plaats eenvoudig en snel je verhuisklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste verhuizer.

Nu je verhuisklus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Helpen sjouwen ivm nieuwe keuken

 13/03 Arnhem Beëindigd Z.s.m.
Ik krijg een nieuwe keuken en alle onderdelen worden bij de ingang van het appartementencomplex geplaatst, maar het moet naar de eerste verdieping (met lift) of berging. Ik heb hierbij hulp nodig.

Vrachtwagen en chauffeur gezocht

 10/03 Nieuw-Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Wij hebben hulp nodig bij het verhuizen van grote huisraad zoals kasten, bed en witgoed van de Randstad naar Drenthe. Medio eind maart. We zoeken in ieder geval iemand die in het bezit is van spierkracht en een vrachtwagen :-)

Loopband twee trappen naar boven sjouwen

 10/03 Leek Open Z.s.m. Bied
Een loopband van 80 kilo moet twee trappen naar boven gesjouwd worden

Zware loopband omhoog naar 1 verdieping

 02/03 Arnhem Open Z.s.m. Bied
Ik heb een zware loopband (80-90 kg) die naar het eerste verdieping geplaatst moet worden. Ik zoek iemand die deze klus z.s.m. voor mij kan doen. De trap naar het 1e verdieping heeft twee keer een draai van 90 graden. Loopband kan deels gedemonteerd ...

Zware tv en ladenkast verplaatsen

 20/02 Utrecht Open Z.s.m. Bied
Op de eerste verdieping heb ik een oude tv (ca. 50 kg.) met losse onderstel (ca. 20 kg.) en een ladenkast (ca. 50 kg.) van een kantoorbureau staan. De ladenkast moet bij mij maar beneden en naar boven bij de buren. De tv kan afgevoerd worden of in de...

Wasmachine naar boven tillen

 28/01 Heerlen Beëindigd Z.s.m.
Mijn wasmachine moet naar boven getild worden. Hij staat nu in de woonkamer. Van daar 1 trap naar boven naar de badkamer.

Droger naar boven en beneden

 23/01 Amersfoort Beëindigd Z.s.m.
De oude droger moet 2 verdiepingen naar beneden, de nieuwe 2 omhoog. Uitvoering zsm

Wasmachine naar de stort

 20/01 Leiden Beëindigd Z.s.m.
Kapotte wasmachine moet naar de stort gebracht worden. Staat op 2e verdieping in zolder appartement. Moet 2 wenteltrappen af. Liefst zo snel mogelijk. Uitvoerder mag indien gewenst wasmachine houden voor onderdelen.

Wasmachine en droger naar zolder brengen

 02/01 Hurdegaryp Beëindigd Z.s.m.
De wasmachine moet nog 1 trap op getild worden (naar de zolder), de droger nog 2 trappen. Datum en tijd in overleg.

Droger en vriezer omhoog

 28/12 Almere Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een zware 8 liter droger die ik graag 1 etage ( zolder) omhoog getilt moet worden ivm verbouwing. Wie kan mij helpen?

Wasmachine verhuizen.

 27/12 Leeuwarden Beëindigd Z.s.m.
In Leeuwarden. Wasmachine ontkoppelen en naar ander adres brengen. Ophalen en afleveren Leeuwarden.

Amerikaanse koelkast 59x90x177

 01/12 Groningen Beëindigd Z.s.m.
Nieuwe nog ingepakte Amerikaanse koelkast zonder dispenser 59x90x177 naar 1e verdieping, open hal met brede trap. Plaatsing vlakbij trapgat in keuken 1e verdieping.

Wasmachine verplaatsen

 30/11 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Nieuwe wasmachine moet ipv oude komen via smalle keldertrap

Loopband naar 1e verdieping verhuizen

 04/11 Eindhoven Beëindigd Z.s.m.
Een loopband, deels al gedemonteerd, moet van de begane grond naar de eerste verdieping worden gebracht. Het gewicht is ca. 80 kg en de afmetingen zijn ca. 180x75x30 cm. We hebben een rechte trap naar boven waarbij bovenaan een korte draai moet worde...

Wasmachine naar boven verplaatsen

 03/11 Apeldoorn Beëindigd Z.s.m.
De wasmachine moet een verdieping naar boven getild worden en in de badkamer geplaatst worden. Het liefst op korte termijn.
Klus plaatsen: Verhuizen & Transport


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Verhuizen & Transport