Klussen voor de verhuizer

Ga je verhuizen en is transport nog een klus die geregeld moet worden? Schakel dan de hulp in van deskundige vakmannen. Die kunnen al je goederen probleemloos en snel naar de nieuwe bestemming brengen.

Hulp bij het verhuizen en bij transport

Verhuizen kan erg stressvol zijn. Je wilt uiteraard het liefst zo ontspannen mogelijk in jouw nieuwe huis arriveren, zonder zorgen te hoeven maken over til- en transporttaken. Plaats eenvoudig en snel je verhuisklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste verhuizer.

Nu je verhuisklus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Wasmachine e.a. verhuizen

 Gisteren Barendrecht Open 28-09-2018 Bied
Ik ben op zoek naar twee sterke mannen die mij kunnen helpen met een kleine verhuizing op vrijdagmiddag 28 september 2018. ik heb een wagen met laadklep, een trekkar en een traploper tot mijn beschikking. het gaat om een wasmachine, een vriezer,...

Wasmachine verhuizen Maastricht (3 km)

 23/09 Maastricht Open 12-10-2018 Bied
Ik zou graag een wasmachine verhuist hebben van de 2e etage woonhuis naar de 2e etage van mijn nieuwe woonhuis. De trappen zijn allen niet recht, maar hebben een bocht.

Scootmobiel naar Spanje v.v.

 11/09 Ophemert Open 14-12-2018 Bied
Wie kan medio december mijn scootmobiel naar torrevieja (spanje) transporteren en medio maart 2019 terug brengen naar tiel (nederland) afmetingen h 74, l 126, b 66 cm. gewicht 150 kg.

Verhuizing inboedel naar opslag

 13/08 Amsterdam Open Z.s.m. Bied
Inboedel verhuizen van de Pijp, Amsterdam naar box opslag. Geschatte inboedel 15m3, incl. koelkast, wasmachine, bureau, kleine eettafel en 4 stoelen, fauteuil 2x, linnenkast 2 deurs, 4x boekenkast, 2 persoons bed en matras, 26 dozen. Alles spullen zi...

Spoed: pvc vloer leggen 55m2

 09/08 Amsterdam Open Z.s.m. Bied
Pvc click vloer inclusief ondervloer leggen. 55m2

Piano afvoeren naar grofvuil inAmsterdam

 06/08 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een oude zware piano die uit mijn woning verwijderd moet worden en naar grofvuil moet. Hij staat op de 2e etage en is destijds naar binnen gehaald met een verhuislift.

Sjouwen van spullen

 01/08 Amsterdam Open Z.s.m. Bied
Wij zoeken 2 sterke mannen die voor ons 5 zware stukken kunnen sjouwen van een benedenhuis naar een woning 3 hoog (zonder lift) in dezelfde straat. Dit betreft een salontafel, wasmachine, bureau, bank, droger.

Verhuizing

 31/07 Rotterdam Open Z.s.m. Bied
Verhuizing van rotterdam prins alexander naar teteringen (breda) verhuizen van de complete huisraad van een eengezins woning naar een eengezins woning. zwaarste artikel is de wasmachine. komt van de zolder en moet daar ook weer naar. toe. 90 % van ...

Transport stenen (Soesterberg -> Kampen)

 31/07 Kampen Open Z.s.m. Bied
Ik ben op zoek naar iemand die kinderkoppen wil transporteren van soesterberg naar kampen. gaat om ongeveer 30m2 (ongeveer 6 ton) graag binnen 2 weken. stenen liggen los en moeten op de ophaallocatie worden geladen. op de bestemming kunnen ...

Dekenkist verhuizen van haaksb

 29/07 The Hague Open Z.s.m. Bied
Dekenkist 132x51x77 en kroonluchter verhuizen van haaksbergen naar den haag. Vóór 24 augustus

Wasmachine en droger verhuizen

 28/07 Houten Open Z.s.m. Bied
Ik heb een wasmachine en een droger die 2 verdiepingen naar boven moeten en de oude weer naar beneden. wie kan dit voor ons doen? 28 en 29 juli hebben we beschikking over een traploper.

Wasmachine naar beneden dragen

 23/07 Dordrecht Open Z.s.m. Bied
Hallo, ik zoek simpelweg 2 sterke mannen die een wasmachine voor mij naar beneden kunnen tillen, tegen een vergoeding. Het zijn 7 kleine trappen vanaf de 4de verdieping.

Tafelvriezer naar 1e verdieping

 22/07 Arnhem Open Z.s.m. Bied
Een tagelvriezer van 35 kg moet naar de 1e verdieping van een eengezinswoning

Kluis vervoeren binnen Rotterdam

 18/06 Fort Smith Beëindigd Z.s.m.
Vervoeren van een kluis (gewicht rond 60kg) van world trade center rotterdam (beursplein 37) naar argonautenweg 3g te rotterdam, zowel laden als lossen adressen zijn voorzien van liften.

Houten tafelblad 1 verdieping hoger

 18/06 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Een houten zwaar tafelblad (ong. 30-40 kg) moet van keuken naar eerste etage worden getild.
Klus plaatsen: Verhuizen & Transport


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Verhuizen & Transport

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

IG Onderhoud

Bosschenhoofd in overleg - 8 Offerte
Wij hopen dat u bij ons vindt wat u zoekt. IG Onderhoud is erop gericht om u een zo goed mogelijke service te bieden en de kwaliteit te leveren die u van een onderhoudsbedrijf mag verwachten. Naast deze werkzaamheden kunt u ons ook inschakele...

KA Dienstverlening

Schiedam in overleg - 7.5 Offerte
Ik wil mij als allround dienstverlener aanbieden voor een diversiteit aan ondersteunende werkzaamheden zoals -leegruimen/opruimen van woningen, bedrijfspanden of tuinen -milieuvriendelijk afvoeren van (sta)caravans en tuinhuisjes -schoonhouden van...

Ridderstar verhuizingen B.V.

Dordrecht nee 7.5 Offerte
Ons bedrijf Voor wie uit de regio Zuid Holland komt is de naam RIDDERSTAR een bekende naam. Ridderstar meubelen en Het Beste Meubelen zijn jarenlang een bekend begrip geweest in Ridderkerk e.o. Nu pakt de jongste zoon van de familie Nuis de draad ...