Klussen voor de verhuizer

Ga je verhuizen en is transport nog een klus die geregeld moet worden? Schakel dan de hulp in van deskundige vakmannen. Die kunnen al je goederen probleemloos en snel naar de nieuwe bestemming brengen.

Hulp bij het verhuizen en bij transport

Verhuizen kan erg stressvol zijn. Je wilt uiteraard het liefst zo ontspannen mogelijk in jouw nieuwe huis arriveren, zonder zorgen te hoeven maken over til- en transporttaken. Plaats eenvoudig en snel je verhuisklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste verhuizer.

Nu je verhuisklus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Verplaatsen wasmachine

 25/07 Rotterdam Beëindigd 01-08-2021
Herplaatsen droge en wasmachine op console h 50 cm Machines staan al in de ruimte

Afstorten piano

 18/07 Badhoevedorp Open Z.s.m. Bied
Ik heb een oude piano die moet worden weg gebracht naar de vuilstort De piano staat op de begane grond en kan eenvoudig via de schuifpui en de tuin weggereden worden.

Verhuizer: Sjouwer gezocht

 17/07 Tilburg Beëindigd Z.s.m.
Hallo, Ik ga niet verhuizen, maar er moet een zware bankstel naar beneden worden gebracht om daar in een garage te worden gezet, en ik woon in een flat van 6-hoog (met lift natuurlijk). Ik heb de bankstel zelf al op de gang gezet. Daarna wil ik het ...

Wasmachine tillen

 25/06 Eindhoven Beëindigd Z.s.m.
Wasmachine van zolder, twee trappen, naar begane grond en in auto tillen. Trap naar zolder iets smaller, trapgat. Merk is Miele. Eindhoven. Tussen 9 en 10 uur maandag 28 juni.

Meubels naar beneden brengen

 22/06 Tilburg Beëindigd Z.s.m.
Ik heb 2 sjouwers nodig om een 2 pers + 3 pers bank en een fauteuil van de 2e verdieping naar de begane grond te krijgen. Ook moet er een bank van de 3e verdieping naar de 2e verdieping gebracht worden. Onverwachts ging alles snel hierdoor moet het a...

Bank 17 verdiepingen omhoog tillen

 17/06 Amsterdam Open Z.s.m. Bied
Bank van 225cm breed past niet in lift en moet dus via trappenhuis omhoog

Legkast 65 kg verdieping hoger tillen

 08/06 Elburg Open Z.s.m. Bied
Massief houten legkast 180x50x75 met deur moet van gang naar slaapkamer via trap met een draai onderin. Kast is niet uit elkaar te halen (planken ook niet) en weegt ongeveer 65 kg.

Verplaatsen vakkenkast + voetbaltafel

 03/06 Alphen aan den Rijn Beëindigd Z.s.m.
Binnenshuis via trapgat en zoldertrap verplaatsen van metalen vakkenkast + voetbaltafel van begane grond naar grote zolderverdieping (geen vliering). info object 1: zware kwaliteit tafelvoetbal (poten en accessoires zijn gedemonteerd) afmeting: ...

Bank naar de 3e verdieping tillen

 02/06 Breda Open Z.s.m. Bied
Bank (220cm) naar 3e verdieping tillen

Tafel verplaatsen naar 5 hoog

 02/06 Onbekend Open Z.s.m. Bied
Een tafel van 2m bij 1,10 m moet verplaatst worden naar de 5e verdieping, waarbij een hoogwerker nodig is om deze naar binnen te plaatsen.

Wasmachine en droger naar boven tillen

 27/05 Eemnes Open Z.s.m. Bied
Wasmachine en droger naar 1e verdieping tillen En de oude droger naar beneden tillen

Vervoer van 22 hardhouten planken

 12/05 Zevenhuizen Open Z.s.m. Bied
Vervoer van 22 hardhouten planken 3350x15cm van 2266HK stompwijk naar 2761BP Zevenhuizen

Wasmachine naar boven

 08/05 Apeldoorn Beëindigd Z.s.m.
De wasmachine moet twee trappen op, staat al onderaan de trap, moet naar zolder. Twee trappen met halve draai. De oude wasmachine moet naar beneden. Het liefst zonder beschadigingen van muren en trap.

Verhuizing

 06/05 Groenlo Open Z.s.m. Bied
Mijn dochter wil in de eerste week van juni verhuizen van Nijmegen naar Lent. Ze woont nu een appartement en Dit krijgt ze ook lent. Nijmegen: 2 trappen ..opsomming spullen: koelkast, wasmachine, bank,bed,enkele kastjes, stoelen(5) het is nie...

Wasmachine naar 1e verdieping tillen

 05/05 Brummen Open Z.s.m. Bied
De trap heeft een bordes met trapleuning en een draai. In de badkamer moet de wasmachine een draai maken over het bad om in de nis geplaatst te kunnen worden.
Klus plaatsen: Verhuizen & Transport


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Verhuizen & Transport

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Gebbink allround dienstverleninf

Gorinchem in overleg 8 Offerte
Goedendag, mijn bedrijf is voor van alles en nog wat te bellen of mailen. Ik ben niet vies van werken en neem zo van alles wat aan

Klul BV

Rotterdam ja 6.5 Offerte
Welkom bij Klul! Uw specialist op het gebied van klussen en onderhoud Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw klussen in- en rondom uw huis. Wij zijn niet regio gebonden en daarom werkzaam door heel Nederland. Wij komen vrijblijvend b...

Klusbedrijfpetit

Den Haag in overleg 8 Offerte
Werkzaamheden timmerman bestrating grond werk ook behang algemeen timmer schilderwerk kozijnen deuren reparatie vooral uw werk zaamheden timmerwerk meubel

RG Business

Breda in overleg 8.5 Offerte
Ik ben Rik Gielen en 24 jaar oud. Ik ben een zzp in de sector : Sloopwerken. Heb meer dan een jaar ervaring en weet dus waar ik over praat.