Klussen voor de verhuizer

Ga je verhuizen en is transport nog een klus die geregeld moet worden? Schakel dan de hulp in van deskundige vakmannen. Die kunnen al je goederen probleemloos en snel naar de nieuwe bestemming brengen.

Hulp bij het verhuizen en bij transport

Verhuizen kan erg stressvol zijn. Je wilt uiteraard het liefst zo ontspannen mogelijk in jouw nieuwe huis arriveren, zonder zorgen te hoeven maken over til- en transporttaken. Plaats eenvoudig en snel je verhuisklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste verhuizer.

Nu je verhuisklus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Piano naar grofvuil (7 traptreden)

 03/03 Onbekend Open Z.s.m. Bied
Ik heb een oude piano die met spoed naar het grofvuil moet. Het liefst dit weekend nog. Hij mag uit elkaar worden gehaald, of in zijn geheel worden afgevoerd. Er is een kleine trap met 7 brede traptreden waar hij vanaf moet.

Boiler uit trapgat zolder verwijderen

 01/03 Hoofddorp Open Z.s.m. Bied
Een lege, afgekoppelde boiler van 120 liter (ca. 50-60 kg) hangt boven in het trapgat naar zolder. Deze dient verwijderd te worden. Gezien de gevaarlijke locatie en het gewicht van de boiler, zal hiervoor een maatwerk oplossing gezocht moeten worden....

Verhuizen van zware spullen

 28/02 Berkel-Enschot Open Z.s.m. Bied
Binnenkort verhuizen wij en daarom heb ik een sterke man nodig die kan helpen met het tillen van meubels. Het gaat onder andere om een bankstel, koelkast, boxspring en wasmachine. De meubels staan op 3 hoog en dus moet het via de trap naar beneden wo...

Kast naar 1e verdieping verplaatsen

 24/02 Utrecht Beëindigd Z.s.m.
Een dressoirkast van 2mtr, 90 hoog en 40 diep van begane grond naar 1e verdieping brengen.

2 dressoirs verplaatsen via 2 trappen.

 31/01 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Verplaatsen van 2 zware dressoirs van woonkamer naar zolder (2 trappen). In de trappen zit een ronding.

Transport auto de weere- Purmerend

 26/01 Zaandam Open Z.s.m. Bied
Auto die rijd van de weere- naar Purmerend brengen is waarde 600 euro

Loopband zwaar moet in de 2.verdieping

 14/01 Losser Beëindigd Z.s.m.
Wij hebben een loopband geleverd gekregen maar kunnen het niet alleen naar boven tillen, omdat wij te zwak zijn. Er zijn twee sterke mannen wel nodig.

Verhuizing binnen centrum amsterdam

 05/01 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Gaat om een verhuizing van de Prinsengracht naar de Houthavens, korte afstand dus. inboedel zo'n 6,5m^3 2x 140 matras, gedemonteerd bedframe, 2 ladekasten 1 kledingkast 3 stoelen, 1 lichte fateil, 1 tafel, paar zakken met kleding, 6 dozen, 1 tv, ...

Wasmachine van zolder naar garage

 28/12 Driebergen-Rijsenburg Beëindigd Z.s.m.
Verhuizen van zware miele wasmachine van zolder naar garage

Wasmachine verhuizen

 27/11 Tilburg Beëindigd Z.s.m.
Wasmachine van begane grond in oude woning naar 2e verdieping in nieuwe woning (200 meter verderop) verhuizen. Daarnaast de wasmachine die nog in nieuwe woning staat van tweede verdieping naar begane grond tillen.

Koelvriescombinatie verhuizen

 02/11 Arnhem Beëindigd Z.s.m.
Koelvriescombinatie verhuizen van 2e verdieping naar appartement 3e verdieping. Beide geen lift aanwezig. Beide adressen bevinden zich in de binnenstad. Voorkeur in de ochtend voor 11.00 uur ivm vrijstelling stadspaaltjes stad.

Van ternaard naar koudum friesland

 23/10 Koudum Beëindigd Z.s.m.
Het betreft een kleine verhuizing. Geen apparaten zoals ijskast, fornuis of wasmachine etc. Het gaat om ongeveer 40 dozen, een driezitsbankje en 2 stoelen en eetkamer tafel.. Verder een matras, een klein kastje en wat klein spul, w.o. strijkplank, pr...

Wasmachine tillen

 21/10 's-Gravendeel Beëindigd Z.s.m.
Ik heb mijn wasmachine op de 1e verdieping staan. Die moet naar beneden getild worden, ergens begin december.

Verwijderen monteren zonnescherm

 17/10 Nieuwegein Beëindigd Z.s.m.
Demonteren van elektrisch zonnescherm van ongeveer 5 meter breed. Deze moet gedemonteerd worden en naar de nieuwe woning gebracht worden. Daar moet het oude zonnescherm van de woning ook gedemonteerd worden en het reeds vervoerde zonnescherm weer gem...

Bedbodems 2 verhuizen

 06/10 Deventer Beëindigd Z.s.m.
Aanvraag geannuleerd
Klus plaatsen: Verhuizen & Transport


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Verhuizen & Transport