Klussen voor de verhuizer

Ga je verhuizen en is transport nog een klus die geregeld moet worden? Schakel dan de hulp in van deskundige vakmannen. Die kunnen al je goederen probleemloos en snel naar de nieuwe bestemming brengen.

Hulp bij het verhuizen en bij transport

Verhuizen kan erg stressvol zijn. Je wilt uiteraard het liefst zo ontspannen mogelijk in jouw nieuwe huis arriveren, zonder zorgen te hoeven maken over til- en transporttaken. Plaats eenvoudig en snel je verhuisklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste verhuizer.

Nu je verhuisklus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Verhuizing

 30/03 Deventer Open 10-04-2020 Bied
Op zoek naar hulp bij verhuizing van koelkast, wasmachine, 3zitsbank en 2pers bed (2x2m) en zwaar matras van Deventer naar Leiden. Deventer: 30 m van ingang te parkeren. 5 tredes op en af in woning Leiden: voor de deur parkeren. wasmachine en koel...

Afvoeren bestratingsmateriaal

 25/03 Amsterdam Open Vandaag Bied
Er moet bestratingsmateriaal uit de binnentuin worden afgevoerd. Is grotendeels al opgestapeld. Het gaat om 100 stuks 30*30 tegels, 31 grindtegels, 18 stuks 20*20 en 2-3 m2 waaltjes / klinkers . Afstand circa 85 meter. Transport (krui- of stee...

Verplaatsen 3 bielzen naar de 1e etage

 19/03 Apeldoorn Beëindigd Z.s.m.
Ik heb 3 biezen, waarvan 1 lange (2,50) zware en 2 van 1,40 die vanaf de begane grond naar de 1e verdieping moeten via de trap. Gezocht sterke mannen.

Verhuizers / boedelontruimers

 18/03 Tilburg Open 11-04-2020 Bied
Hallo, ik moet binnenkort noodgedwongen verhuizen en zoek daarom rond 10-15 april een paar mensen die me daarbij kunnen helpen (zelf kan ik niet veel). ik verhuis binnen tilburg(-west). Woon nu in een flatje (huur) zonder lift (2-hoog) in tilbur...

Ophalen Kast in Laren

 11/03 Apeldoorn Open Z.s.m. Bied
Een kast (227 cm hoog, 153 cm breed, 60 cm diep verhuizen van Laren naar Apeldoorn. Woensdagavond 11 maart.

Wasmachine naar boven

 04/03 Breda Open Z.s.m. Bied
Mijn wasmachine in de badkamer zetten. Staat nu in mijn schuur en moet naar de badkamer. Is 1 trap omhoog.

Wasmachine en droger naar beneden tillen

 02/03 Biggekerke Open Z.s.m. Bied
Mijn wasmachine en droger moeten van de eerste verdieping naar de beneden verdieping gebracht worden. Bij voorkeur op een woensdag of zaterdag. Er is verder geen hulp aanwezig.

Wasmachine verhuizen !Deze week!

 26/02 Tilburg Open Z.s.m. Bied
Verhuizen wasmachine van Tilburg (2e etage, zonder lift) naar Rijen (1e etage zonder lift)

Wasmachine 2 trappen op

 26/02 Gouda Open Z.s.m. Bied
Een wasmachine die 2 trappen op moet, beschrijving lijkt me duidelijk

Wasmachine van zolder halen + afvoeren

 12/02 Heteren Open Z.s.m. Bied
Ik heb een oude wasmachine op zolder staan, die naar beneden getild moet worden en daarna afgevoerd mag worden. Omdat ik dan niet alleen kan, zoek ik een bedrijf die dit kan regelen.

Bureautje takelen

 01/02 Krommenie Open Z.s.m. Bied
Bureautje naar 1e verdieping omhoog takelen en via raam naar binnen brengen

Wasmachine verhuizen

 29/01 Tilburg Open Z.s.m. Bied
Wasmachine van zolder naar beneden en meenemen naar nieuwe woning en daar naar de zolder brengen.

Pizzaoven vervoeren, omruilen, plaatsen

 28/01 Almere Open Z.s.m. Bied
Een bestaande pizzaoven is defect en dient aan de ringen van de onderplaat opgetild te worden, de tuin uit gereden te worden (met een motorblokhefkraan oid), vervoerd te worden van Almere naar Nederweert en daar omgeruild te worden voor de nieuwe ove...

Dressoir ophalen in Zevenaar

 23/01 Apeldoorn Open Z.s.m. Bied
Voor het ophalen van een dressoir (190x50x90) hebben we extra handjes nodig. We kunnen de dressoir in onze auto transporteren. We willen de dressoir dit weekend ophalen.

Uithalen en afvoeren bestrating

 21/01 Meteren Beëindigd Z.s.m.
Graag willen wij in het laatste weekend van januari ca. 20 m2 bestrating uit laten scheppen en af laten voeren. We zoeken iemand met een kruiwagen en aanhanger die de stenen eruit haalt en afvoert.
Klus plaatsen: Verhuizen & Transport


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Verhuizen & Transport

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Slotboom Klus en Sloopwerkzaamheden

Amsterdam ja 8 Offerte
Goededag, Ik ben Ricardo en sinds maart gestart als zzp'r. Vol motivatie en kennis heb ik deze stap ondernomen wegens adviezen van mij oud werkgever waar ik momenteel part time als zzp'r word in gehuurd. De overige uren die de week mij brengt ho...