Klussen voor de verhuizer

Ga je verhuizen en is transport nog een klus die geregeld moet worden? Schakel dan de hulp in van deskundige vakmannen. Die kunnen al je goederen probleemloos en snel naar de nieuwe bestemming brengen.

Hulp bij het verhuizen en bij transport

Verhuizen kan erg stressvol zijn. Je wilt uiteraard het liefst zo ontspannen mogelijk in jouw nieuwe huis arriveren, zonder zorgen te hoeven maken over til- en transporttaken. Plaats eenvoudig en snel je verhuisklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste verhuizer.

Nu je verhuisklus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Bed bezorgen en monteren

 14/07 Alkmaar Open Vandaag Bied
Opbergboxspring met groot hoofdbord bezorgen en monteren

Vervoer in Uden met grote wagen inboedel

 01/07 Onbekend Open Z.s.m. Bied
Buffetkast, bankje, tafel met stoelen, apart stoeltje, tv kast, salontafel: deze moeten naar stort gebracht worden in Uden vanaf 1 e verdieping (geen lift), wel makkelijke trap. Het is in Uden.

Kast tillen naar 1e verdieping

 21/06 Zaandijk Beëindigd Z.s.m.
Een houten (kommode)kast 110x120x45 wil ik naar de 1e verdieping hebben. Een smalle trap op en in de draai moet hij rechtop blijven. Het is een kleine klus maar ik heb 2 sterke mannen nodig die dat even kunnen fiksen. Ik schat dat de kast 90 kg is

Klein verhuisklusje

 28/05 Amsterdam Open Z.s.m. Bied
Hi, ik wil graag een (groot) bureau van de opslag naar huis laten bezorgen. moet op locatie met touw en blok naar drie hoog. afstand tussen opslag en huis is circa 7 km (amsterdam westerpark). daarnaast moeten er een paar lege dozen en een kamerscher...

Bankstel vervoeren

 17/05 Capelle Aan Den Ijssel/zoetermeer Open Z.s.m. Bied
Bankstel bestaande uit een 3 en een 2 zitter moet van capelle ad ijssel (postcode 2901ag) naar zoetermeer (postcode 2723bd). In Capelle eerste verdieping zonder lift, in Zoetermeer begane grond. Datum in overleg.

Wasmachine wisselen

 15/05 Utrecht Open Z.s.m. Bied
Onze wasmachine is kapot, deze moet uit een klein washok worden gehaald en naar beneden worden getild. De nieuwe wasmachine wordt maandag bezorg en moet naar boven getild worden en in het washok worden geplaatst. 1 trap en in het washok tillen. Welke...

Wasdroger verhuizen

 12/05 Arnhem Open Z.s.m. Bied
De droger staat op zolder en moet binnen Arnhem naar een ander huis en op zolder daar geplaatst worden

Apparaat naar eerste verdieping brengen

 11/05 Tilburg Open Z.s.m. Bied
Een loopband van 77 kg die naar de eerste verdieping moet. Betreft een trap van 13 treden met een draai. Apparaat zal verticaal omhoog moeten worden gebracht.

Wasmachine wisselen, twee trappen.

 25/04 Best Open Z.s.m. Bied
Oude wasmachine twee trappen naar beneden en nieuwe machine twee trappen omhoog brengen. Beide trappen hebben één draai in de trap.

Kleine verhuisklus binnen Amsterdam

 23/04 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Voor een kleine verhuisklus binnen Amsterdam zoek ik een sterke man/vrouw die mij kan helpen een drietal meubels te verhuizen plus nog wat kleding en ander klein spul. Het gaat om 1 uur werk. Ik help zelf mee met het verhuizen.

Verhuizing

 30/03 Deventer Beëindigd Z.s.m.
Op zoek naar hulp bij verhuizing van koelkast, wasmachine, 3zitsbank en 2pers bed (2x2m) en zwaar matras van Deventer naar Leiden. Deventer: 30 m van ingang te parkeren. 5 tredes op en af in woning Leiden: voor de deur parkeren. wasmachine en koel...

Afvoeren bestratingsmateriaal

 25/03 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Er moet bestratingsmateriaal uit de binnentuin worden afgevoerd. Is grotendeels al opgestapeld. Het gaat om 100 stuks 30*30 tegels, 31 grindtegels, 18 stuks 20*20 en 2-3 m2 waaltjes / klinkers . Afstand circa 85 meter. Transport (krui- of stee...

Verplaatsen 3 bielzen naar de 1e etage

 19/03 Apeldoorn Beëindigd Z.s.m.
Ik heb 3 biezen, waarvan 1 lange (2,50) zware en 2 van 1,40 die vanaf de begane grond naar de 1e verdieping moeten via de trap. Gezocht sterke mannen.

Verhuizers / boedelontruimers

 18/03 Tilburg Beëindigd Z.s.m.
Hallo, ik moet binnenkort noodgedwongen verhuizen en zoek daarom rond 10-15 april een paar mensen die me daarbij kunnen helpen (zelf kan ik niet veel). ik verhuis binnen tilburg(-west). Woon nu in een flatje (huur) zonder lift (2-hoog) in tilbur...

Ophalen Kast in Laren

 11/03 Apeldoorn Beëindigd Z.s.m.
Een kast (227 cm hoog, 153 cm breed, 60 cm diep verhuizen van Laren naar Apeldoorn. Woensdagavond 11 maart.
Klus plaatsen: Verhuizen & Transport


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Verhuizen & Transport

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Buxwood

Terheijden in overleg 8 Offerte
Timmerwerk, schilderwerk en kluswerk

G&R Klusbedrijf

Boxtel in overleg 8.5 Offerte
Voor alle klussen groot off klein

Jacob en Emma

Amsterdam in overleg 7 Offerte
Voor alle soorten klusjes, in en/of rondom het huis. Denk bijvoorbeeld aan verhuizing, reparaties, vloeren, tuinen, behangen, schilderen, etc