Klussen voor de verhuizer

Ga je verhuizen en is transport nog een klus die geregeld moet worden? Schakel dan de hulp in van deskundige vakmannen. Die kunnen al je goederen probleemloos en snel naar de nieuwe bestemming brengen.

Hulp bij het verhuizen en bij transport

Verhuizen kan erg stressvol zijn. Je wilt uiteraard het liefst zo ontspannen mogelijk in jouw nieuwe huis arriveren, zonder zorgen te hoeven maken over til- en transporttaken. Plaats eenvoudig en snel je verhuisklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste verhuizer.

Nu je verhuisklus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Kledingkast naar de tweede etage tillen

 21/07 Apeldoorn Beëindigd Z.s.m.
De kastdeuren zijn 114 cm breed ( x2 dus 228 cm breed en dan nog de zijwanden, zal iets van 230-232 breed zijn. De hoogte is:220 cm Omhoog tillen naar de tweede etage in appartementen complex met lift maar weet niet of hij past.

Wasmachine en droger verplaatsen

 21/06 Tilburg Open Z.s.m. Bied
Onze wasmachine en droger moeten van beneden naar de zolder worden getild. We hebben dit afgelopen zaterdag geprobeerd, maar durfden het niet aan vanwege de kans op beschadiging van de net gestucte/gespoten muur en nieuw gelegde trap. We zoeken vak...

Japans bad naar 1e verdieping

 21/06 Baarn Open Z.s.m. Bied
Vrijdag 24/6 moet er een japans koperen bad (afm:90x110cm) naar eerste verdieping via raam. Met behulp verhuislify

Grote vrieskast twee trappen op

 14/06 Tilburg Open Z.s.m. Bied
Ik heb een grote vrieskast (h x b x d = 187cm x 60cm x 62cm) in de garage die verplaatst moet worden naar de zolder (twee trappen, beide met draai).

Wasmachine naar boven tillen

 08/06 Onbekend Open Z.s.m. Bied
Wij hebben hulp nodig om de wasmachine naar zolder te tillen, lukt niet met een traploper ivm bocht in de trap.

Helpen sjouwen ivm nieuwe keuken

 13/03 Arnhem Beëindigd Z.s.m.
Ik krijg een nieuwe keuken en alle onderdelen worden bij de ingang van het appartementencomplex geplaatst, maar het moet naar de eerste verdieping (met lift) of berging. Ik heb hierbij hulp nodig.

Vrachtwagen en chauffeur gezocht

 10/03 Nieuw-Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Wij hebben hulp nodig bij het verhuizen van grote huisraad zoals kasten, bed en witgoed van de Randstad naar Drenthe. Medio eind maart. We zoeken in ieder geval iemand die in het bezit is van spierkracht en een vrachtwagen :-)

Loopband twee trappen naar boven sjouwen

 10/03 Leek Beëindigd Z.s.m.
Een loopband van 80 kilo moet twee trappen naar boven gesjouwd worden

Zware loopband omhoog naar 1 verdieping

 02/03 Arnhem Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een zware loopband (80-90 kg) die naar het eerste verdieping geplaatst moet worden. Ik zoek iemand die deze klus z.s.m. voor mij kan doen. De trap naar het 1e verdieping heeft twee keer een draai van 90 graden. Loopband kan deels gedemonteerd ...

Zware tv en ladenkast verplaatsen

 20/02 Utrecht Beëindigd Z.s.m.
Op de eerste verdieping heb ik een oude tv (ca. 50 kg.) met losse onderstel (ca. 20 kg.) en een ladenkast (ca. 50 kg.) van een kantoorbureau staan. De ladenkast moet bij mij maar beneden en naar boven bij de buren. De tv kan afgevoerd worden of in de...

Wasmachine naar boven tillen

 28/01 Heerlen Beëindigd Z.s.m.
Mijn wasmachine moet naar boven getild worden. Hij staat nu in de woonkamer. Van daar 1 trap naar boven naar de badkamer.

Droger naar boven en beneden

 23/01 Amersfoort Beëindigd Z.s.m.
De oude droger moet 2 verdiepingen naar beneden, de nieuwe 2 omhoog. Uitvoering zsm

Wasmachine naar de stort

 20/01 Leiden Beëindigd Z.s.m.
Kapotte wasmachine moet naar de stort gebracht worden. Staat op 2e verdieping in zolder appartement. Moet 2 wenteltrappen af. Liefst zo snel mogelijk. Uitvoerder mag indien gewenst wasmachine houden voor onderdelen.

Wasmachine en droger naar zolder brengen

 02/01 Hurdegaryp Beëindigd Z.s.m.
De wasmachine moet nog 1 trap op getild worden (naar de zolder), de droger nog 2 trappen. Datum en tijd in overleg.

Droger en vriezer omhoog

 28/12 Almere Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een zware 8 liter droger die ik graag 1 etage ( zolder) omhoog getilt moet worden ivm verbouwing. Wie kan mij helpen?
Klus plaatsen: Verhuizen & Transport


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Verhuizen & Transport