Klussen voor de verhuizer

Ga je verhuizen en is transport nog een klus die geregeld moet worden? Schakel dan de hulp in van deskundige vakmannen. Die kunnen al je goederen probleemloos en snel naar de nieuwe bestemming brengen.

Hulp bij het verhuizen en bij transport

Verhuizen kan erg stressvol zijn. Je wilt uiteraard het liefst zo ontspannen mogelijk in jouw nieuwe huis arriveren, zonder zorgen te hoeven maken over til- en transporttaken. Plaats eenvoudig en snel je verhuisklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste verhuizer.

Nu je verhuisklus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Dressoir ophalen in Zevenaar

 23/01 Apeldoorn Open Z.s.m. Bied
Voor het ophalen van een dressoir (190x50x90) hebben we extra handjes nodig. We kunnen de dressoir in onze auto transporteren. We willen de dressoir dit weekend ophalen.

Uithalen en afvoeren bestrating

 21/01 Meteren Open 31-01-2020 Bied
Graag willen wij in het laatste weekend van januari ca. 20 m2 bestrating uit laten scheppen en af laten voeren. We zoeken iemand met een kruiwagen en aanhanger die de stenen eruit haalt en afvoert.

Verhuizen nieuwe wasmachine naar zolder

 16/01 Vaassen Open Z.s.m. Bied
Verder machines niet verplaatsen naar ander adres.

Boekenkast verplaatsen

 23/12 Gouda Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek iemand in Gouda die een houten boeken kast van de eerste naar de tweede verdieping. De afmetingen van de kast is 182 x 77 x 31 cm. De kast bestaat uit 4 planken.

Spullen verhuizen

 17/12 Nieuwegein Open Z.s.m. Bied
Ik zoek twee sterke mannen om mij te helpen verhuizen, een groot gedeelte twee trappen af. een vrachtwagen met chauffeur heb ik zelf ter beschikking. het woonhuis staat in nieuwegein, de opslag is in vianen. ik heb aanstaande donderdagochtend hulp...

Wasmachine begane naar zolder Weert

 14/12 Weert Open Z.s.m. Bied
Wasmachine lg f4j6tm0w direct drive van 68 kg van begane grond naar zolder vervoeren. 2 verdiepingen a 16 trappen met 1 l-vorm trap en 1 u-vorm.

Dozen sjouwen van de 3e verdieping

 10/12 Amsterdam Open Z.s.m. Bied
Heb wat dozen liggen op de 3e verdieping die buiten bij het grofvuil gezet kunnen worden. 1 man is voldoende. Geen zwaar spul. 3 uur werk ongeveer

Wasmachine verhuizen

 02/12 Amersfoort Beëindigd Z.s.m.
Wasmachine van zolder (2 trappen hoog) naar beneden.

Verhuizing kamer naar kamer

 01/12 Onbekend Open Z.s.m. Bied
Verhuizing van elst (gld) kamer 1e verdieping, trap -via ophalen meubilair in rozendaal- naar kamer oude velperweg begane grond. demonteren en monteren 3-deurs ikea garderobekast. zelf inpakken.

Wasmachine vervoeren van a naar b

 26/11 Barneveld Open Z.s.m. Bied
Wasmachine staat op de 2e verdieping van een appartementencomplex in Barneveld en moet naar Breukelen, 1e hoog vervoerd en getild worden.

Wasmachine verhuizen

 23/11 Amersfoort Beëindigd Z.s.m.
Wasmachine moet van zolder naar beneden gehaald worden (2 trappen met bochtje af) en naar nieuwe huis vervoerd worden 7,1 km verder op.

Sjouwers gezocht kleine inboedel

 19/11 Arnhem Open Z.s.m. Bied
Wasmachine gasfornuis ijskast eettafel en een servieskast moet van een appartement gesjouwd worden naar ander huis, door blessure zelf niet in staat. Daarom 2 sjouwers gezocht omgeving Arnhem

10 meubels verhuizen naar(ca 20 mtr)

 15/11 Kerkrade Beëindigd Z.s.m.
Ik wil graag wat meubels van mijn ene huis naar het huis ernaast verplaatst hebben. Een aantal meubels dient de trap op getild te worden. Kan door de week of in het weekend

Grote kast twee verdiepingen omhoog

 29/10 Rijswijk Beëindigd Z.s.m.
Woensdag 30 oktober wordt om half 12 een grote kast geleverd. Deze is 2m hoog en 1m60 breed en weegt ruim 100 kg. Deze moet twee verdiepingen omhoog door het trappenhuis getild worden. Eventuele verhuisbanden/harnas beschikbaar.

Zware kast via tuintrap naar beneden

 25/10 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
We hebben een zware Mexicaanse kast die reeds op balkon staat. Moet nog via de tuintrap naar beneden en in een ruimte op de begane grond geplaatst worden. Breedte 90, diepte 63, hoogte 190
Klus plaatsen: Verhuizen & Transport


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Verhuizen & Transport

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Alten transport service

Utrecht ja 8 Offerte
Transport service Utrecht,schoonmaakwerkzaamheden,tuin werkzaamheden,afvoeren

Bo,s Klussenbedrijf

Gorinchem ja 8.5 Offerte
Degenlijk en betrouwbaar allroundklusbedrijf (eenmanszaak ) al meerdere jaren vakkundig en flexibel voor al uw klussen in en rondom het huis/kantoor o.a, Schilderen /sauzen muren/plafonds laminaat/hout/coating vloeren montage meubels/kasten/b...

Chacha

Rotterdam in overleg 7 Offerte
Ik ben een klein jong bedrijf met een personeel van ongv 10 werknemer. ik heb jaren in de schoonmaak gewerkt en uiteindelijk ben ik een eigen bedrijf gaan starten. Mijn schoonmaak werk laat resultaat zien u bent tevreden ik ben tevreden dat is bela...

Hpc ( Hira Power Cleaning

Utrecht ja - 7 Offerte
Schoonmaak bedrijf, glazen wassen,huishoudelijke werk, Verhuis Schoonmaken, kantoor en bedrijven schoonmaken,bouw schoonmaken, tuin opruimen en schoonmaken, dakkapellen, dakgoten, kozijnen, houtwerk schoonmaak, scholen, Traphuizen.Hiernaast Sloopw...