Klussen voor de verhuizer in Amsterdam

Ga je verhuizen en is transport nog een klus die geregeld moet worden? Schakel dan de hulp in van deskundige vakmannen. Die kunnen al je goederen probleemloos en snel naar de nieuwe bestemming brengen.

Hulp bij het verhuizen en bij transport

Verhuizen kan erg stressvol zijn. Je wilt uiteraard het liefst zo ontspannen mogelijk in jouw nieuwe huis arriveren, zonder zorgen te hoeven maken over til- en transporttaken. Plaats eenvoudig en snel je verhuisklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste verhuizer.

Nu je verhuisklus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Verhuizen van opslag box naar appartemen

 13/06 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Verhuizen van huisraad van opslag naar appartement

Bankje takelen

 29/05 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Klein bankje maar net te groot voor het trapgat!

Oud stalen bad 155x70 cm naar beneden

 04/01 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Bad is al van de muur gesloopt en staat los. Bad moet over trap met 2 draaien naar beneden en naar buiten op de stoep.

Verhuizing inboedel naar opslag

 13/08 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Inboedel verhuizen van de Pijp, Amsterdam naar box opslag. Geschatte inboedel 15m3, incl. koelkast, wasmachine, bureau, kleine eettafel en 4 stoelen, fauteuil 2x, linnenkast 2 deurs, 4x boekenkast, 2 persoons bed en matras, 26 dozen. Alles spullen zi...

Spoed: pvc vloer leggen 55m2

 09/08 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Pvc click vloer inclusief ondervloer leggen. 55m2

Piano afvoeren naar grofvuil inAmsterdam

 06/08 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een oude zware piano die uit mijn woning verwijderd moet worden en naar grofvuil moet. Hij staat op de 2e etage en is destijds naar binnen gehaald met een verhuislift.

Sjouwen van spullen

 01/08 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Wij zoeken 2 sterke mannen die voor ons 5 zware stukken kunnen sjouwen van een benedenhuis naar een woning 3 hoog (zonder lift) in dezelfde straat. Dit betreft een salontafel, wasmachine, bureau, bank, droger.

Houten tafelblad 1 verdieping hoger

 18/06 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Een houten zwaar tafelblad (ong. 30-40 kg) moet van keuken naar eerste etage worden getild.

Verhuizen secretaire en ladenkastje

 01/06 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Voor het ophalen, vervoeren en boven brengen van een secretaire (afmetingen: 96x50x104 cm ((bxdxh) en als het mogelijk is om een ladenkastje (70x37x62) zoek ik iemand. De secretaire staat op 1 hoog (steile trap) en het ladenkastje staat op de begane ...

Lift naar 3 hoog voor kast

 03/04 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Kast aangekomen maar past niet door het trappen gang, kast moet daarom met een lift naar 3 hoog, omvang kast is 140cm bij 200cm, de kast is een hol frame dus weegt niet veel. minder dan 20 min werk.

Inboedel verhuizen

 05/10 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Inboedel (20 m3) verhuizen binnen Amsterdam. 3-zitsbank, salontafel, luie stoel, eetstel, 2 bureau's, 4 kleine kastjes, TV, tafelkoelkast, eenpersoons bed, wasmachine, 20 verhuisdozen.

Eikenhout tafel naar 3e verdieping

 05/12 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Jorg steigerhout aflevert ons eikenhout tafel maar alleen tot de voordeur op de begane grond. We zoeken 2 sterke mannen om deze tafel naar 3e verdieping te brengen.

Wasmachine verhuizen

 11/07 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Bij een woninguizetting zijn er een wasmachine (inmiddels afgekoppeld) en een gas stel (minder interessant)blijven staan. Deze moeten van 3 hoog naar beneden getilld worden door 2 sterke mannen (met traploper evt?) en dan gebracht worden naar de opsl...

Tweezitsbank van bg naar 3 hoog tillen.

 16/03 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Bankje (tweezits) moet naar boven getild worden. Op vrijdag as. 18 maart het liefst. Ander bankje moet naar Schoorl getransporteerd worden, maar die past niet in mijn auto.

Vervoers klus

 05/02 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
9 colli zijnde een sauna bouwpakket, van Oudenbosch ( bij Breda) naar Amsterdam vervoeren grootste colli 2.40 bij 2.40 in Amsterdam gaat alles in de tuin.