Klussen voor de tuinman

Een nieuwe tuin aanleggen? Je tuin klaar maken voor het komende seizoen?

De tuinmannen en hoveniers op Klusbode kunnen je adviseren over planten en snoeien maar natuurlijk ook je tuin geheel onder handen nemen. Plaats je tuinklus op Klusbode en vind eenvoudig en snel de beste tuinman/hovenier voor je klus.

Nu je tuin klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Achtertuin licht afgraven en egaliseren

 Vandaag Onbekend Open 28-07-2018 Bied
Ik wil graszoden leggen en wil de tuin licht afgegraven hebben en geegaliseerd. Ongeveer 36 m2.

Klimop verwijderen

 Vandaag Hoofddorp Open 04-08-2018 Bied
Ik wil graag een klimop compleet laten verwijderen van onze betonnen schutting. De schutting is ongeveer 8 meter lang en 1.5 meter hoog. De plant heb ik zelf al gedeeltelijk verwijderd(ongeveer een kwart)

Vernieuwing tuin

 Gisteren Lelystad Open 01-11-2018 Bied
Het volledig leeghalen tuin op borders na. Controle beschoeing en advies over status. Evt.vernieuwing. Aanleg nieuw gazon bij voorkeur graszoden. Opdracht uitvoeren in najaar of vroege voorjaar 2019 (winterperiode) Indicatie kosten,

Coniferen rooien

 Gisteren Amsterdam Open 23-07-2018 Bied
Beste, in ons achtertuin blijven een paar coniferen en 2 platen. deze willen wij verwijderen en rooien. fotos zijn toegevoegd (alles moet weg). graag krijgen wij een offerte en wanner kunnen de werkzaamheden uitgevoerd worden met vriendel...

Gehele tuin en hagen rondom huis

 17/07 Maastricht Open Z.s.m. Bied
Gele tuinonderhoud incl.taxishagen

Ophogen oprit 7*5 meter Almere

 15/07 Almere Open Z.s.m. Bied
De gemeente heeft de straat verhoogt en nu moeten wij ook

Rooien 1 Buxus, wortels van 5 buxussen.

 14/07 Arnhem Open 23-08-2018 Bied
5 Buxussen verwijderd; wortels achtergebleven. 1 buxus volledig verwijderen. Restanten behoeven niet te worden afgevoerd. Dat doe ik zelf.

Wingerd verwijderen van schuur

 12/07 Zaandam Open Z.s.m. Bied
Amerikaanse wingerd moet van dak en zijkant van tuin schuurtje verwijderd. Wingerd is al doorgezaagd en is nu dood. Ladder is aanwezig. Wel zelf zaagapparatuur meenemen. Graag ook zoveel mogelijk wortels verwijderen.

Heg snoeien ( lengte ongeveer 25 mtr

 12/07 Heesch Open Z.s.m. Bied
Heg snoeien en snoei afval veriwijderen

Periodiek tuinonderhoud 3500m2

 11/07 Berkhout Open 06-10-2018 Bied
Betreft een wilde Bostuin Gaat om periodiek onderhoud snoeien en onderhoud aantal fruitbomen

Tuin onkruid wieden + flink terugsnoeien

 09/07 Rozenburg Open Z.s.m. Bied
Na een lange afwezigheid is de tuin een oerwoud geworden, graag onkruid wieden en alles flink terugsnoeien ook het tuinafval afvoeren (is mijn groenbak te klein voor). Indien mogelijk zsm.

Tuin vernieuwen

 08/07 Heemstede Open Z.s.m. Bied
Tuinman, in bezit van eigen materiaal, die onze tuin wil vernieuwen. De klus bestaat uit: - Snoeien - Gras en stenen weg halen - Opnieuw stenen en gras aanleggen Beschikbaar in de maand augustus

Voortuin straten

 08/07 Zwolle Open Z.s.m. Bied
De voortuin willen we graag laten bestraten, deze is 5x6meter. Liefst door iemand die ook de tegels is regelen (antraciet grote tegel)

Coniferenhaag snoeien

 07/07 Almere Open Z.s.m. Bied
Coniferenhaag van ongeveer 8 mr lang en 3,5 mr hoog snoeien. Binnenkant tuin over de gehele oppervlakte. Buitenkant alleen het gedeelte dat boven de schutting van ongeveer 2.20 mr uitkomt. Gesnoeid materiaal afvoeren naar een locatie op ongeveer 60 ...

Tuin uitgraven en zand afvoeren

 07/07 Zwolle Open Z.s.m. Bied
Er moet zand uitgegraven en afgevoerd worden. Er is een achterom.
Klus plaatsen: Tuin


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Tuin

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

De Extra man klus bedrijf

Rhenen in overleg 8.5 Offerte
De eXtra Man is een klusbedrijf voor uw klussen in en om het huis. Van lampen op hangen tot kleine verbouwingen. Ook voor uw tuin aanleg en onderhoud. Wij bieden ook een tuin onderhoudt abonnement aan. Zodat uw tuin er altijd goed uit ziet. ww...

Prolin Techniek / Greenday Service

Leeuwarden ja 8.5 Offerte
Prolin Techniek / GreeDay Service is een klein bedrijf met veel kennis en ervaring op gebied van tuin onderhoud en aanleg van kunstgrassen. Met een dealerschap in kunstgrassen in Friesland, Groningen en Drenthe en daarnaast onderhoud in uw tuin en ui...

Rivako

Haaren ja - 9 Offerte
Schilder en klusbedrijf

Wiersma stuc- en spuitbedrijf

Den Haag ja 8 Offerte
Wij garanderen service, klantvriendelijkheid, garantie en kwaliteit. Wij zijn een professioneel bedrijf kortom, wiersma stuc- en spuit bedrijf werkt mee aan uw wensen!