Klussen voor de tuinman

Een nieuwe tuin aanleggen? Je tuin klaar maken voor het komende seizoen?

De tuinmannen en hoveniers op Klusbode kunnen je adviseren over planten en snoeien maar natuurlijk ook je tuin geheel onder handen nemen. Plaats je tuinklus op Klusbode en vind eenvoudig en snel de beste tuinman/hovenier voor je klus.

Nu je tuin klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Coniferen snoeien

 Gisteren Apeldoorn Open 23-10-2023 Bied
Een meter of 4 aan coniferen ze zijn te hoog de te breed.

Opkrikken van tuinhuisje

 10/09 Amstelveen Open 03-10-2023 Bied
Een tuinhuisje van 4 meter breed en 6 meter lang moet opgekrikt worden. En nieuwe balk steunen eronder. Huisje is op tuincomplex langs de akker 2 amstelveen.

Voortuin onkruid vrij maken

 06/09 Ridderkerk Open Z.s.m. Bied
Graag de voor tuin onkruid vrij maken (zijkanten en tussen de tegels).

Achterhek plaatsen en tegels

 05/09 Assen Open 01-10-2023 Bied
Ik wil een hek vervangen achter. Ik wil advies en plaatsing hiervan. En verder wil ik ook een terras laten zetten ongeveer 20m2. Hek is ongeveer iets minder dan 3 meter inclusief een deur.

Tuin opknappen

 05/08 Alkmaar Open Z.s.m. Bied
Ik heb een tuin waar veel struiken in hebben gestaan en hardnekkig onkruid. Toen ik er in kwam is alles door de woningbouw gesnoeid maar alle wortels zitten er dus nog in en met dit weer groeit het als kool.

50/50 tegels leggen in tuin

 18/07 Pijnacker Open 14-04-2024 Bied
Wij willen graag een gedeelte van onze tuin ( ongeveer 15m2 ) laten betegelen met 50/50 tegels. De tegels zijn aanwezig. Mogelijk moet er iets worden uitgegraven en vervolgens met zand worden opgehoogd. Wat ons betreft kan er deze week nog worden ...

Puinzak Zand ophalen.

 18/07 Dordrecht Beëindigd 17-10-2023
Een aantal puinzakken (9), gevuld met zand (halfvol), ophalen.

Uitgraven tuin ongeveer 40m2

 17/07 Leiden Open Z.s.m. Bied
Uitgraven met kleine kraan 90cm breed. Stuk gras van ongeveer 20m2 en ongeveer 20m2 stenen alleen uitgraven

Wekelijks onderhouden van onze tuin

 12/07 Prinsenbeek Open 05-12-2024 Bied
We hebben een grote tuin en hiervoor zijn we per direct op zoek naar iemand die deze wekelijks kan onderhouden. Werkzaamheden zijn oa onkruid verwijderen uit de borders en bestrating, snoeien en kanten maaien van het gazon.

Tuinaanleg,hekwerk,bestrating,vijvers

 11/07 Rotterdam Open Z.s.m. Bied
Voor al uw tuinwerkzaamheden beschikbaar. ruime ervaring in tuinontwerpen en renovaties hekwerk/schuttingen, bestrating (grind,tegels,gras etc.) vijver aanleg en handgemaakte custom fonteinen en watervallen. voorafgaand word er een digitale bleuprin...

Tuinpoort plaatsen

 10/07 Hoogwoud Open Z.s.m. Bied
Tuinpoort plaatsen

Beregeningssysteem aanleggen

 06/07 Leiden Open Z.s.m. Bied
Ik heb een beregeningssysteem gekocht met plan. Nu moet er sleuven worden gemaakt en in elkaar gezet worden.

Ca. 40m Thujahecke entfernen

 27/06 Renesse Open 23-11-2026 Bied
Wir haben einen chaletplatz in renesse und möchten im zeitraum november bis märz unsere thujahecken entfernen lassen. es sind bei uns ca. 40m. die höhe der hecken sind 1,4 bis 1,9m, die breite ca. 0,7m. auf ca. 26m sollen die wurzeln mit raus. d...

Onkruid wieden en tegels leggen

 20/06 Open Z.s.m. Bied
Onkruid uit de tuin halen, uitgraven en tegels leggen. Voor en achtertuin

Periodiek tuin onderhoud

 19/06 Uden Open Z.s.m. Bied
Periodiek tuin netjes houden: schoffelen, dode takken en blad opruimen, terrassen onkruidvrij houden, vijverrand schoonhouden, putten en goten regelmatig controleren, geen groot snoeiwerk.
Klus plaatsen: Tuin


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Tuin

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Buijtendijk Bestratingen

Zevenbergen ja - 7 Offerte
Buijtendijk - timmerwerken - aannemer - grondverzet - bestratingen jong maar getalenteerde vakman, die garant staat voor kwaliteit ! - 10 jaar ervaring met timmerwerk, zowel binnen als buiten - 6 jaar ervaring in de bestrating en t...

Nuttig werk

Zoetermeer ja 8.5 Offerte
Beschikbaar op korte termijn om uw kleinere klussen op te pakken. U kunt hierbij denken aan een grote variatie aan klussen. U kunt denken aan elektra werk, riolering, witgoed installatie, meubels maken, plinten, brandalarm plaatsen etc. Ook werkzaamh...

T.A.van der Werff sloopwerken

8924GJ nee 7 Offerte
Ik ben Tjeerd vd Werff en ben een vakman in sloopwerkzaamheden ik heb 14 jaar ervaring in op 1 uit lopende projecten zoals in de woningbouw,particulieren opdrachten sloop en heb  ook asbest ervaring als D.T.A  dus opdat gebied kan ik ingrijpen en ...