Klussen voor de tuinman in Veldhoven

Een nieuwe tuin aanleggen? Je tuin klaar maken voor het komende seizoen?

De tuinmannen en hoveniers op Klusbode kunnen je adviseren over planten en snoeien maar natuurlijk ook je tuin geheel onder handen nemen. Plaats je tuinklus op Klusbode en vind eenvoudig en snel de beste tuinman/hovenier voor je klus.

Nu je tuin klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

11 meter coniferen verwijderen

 14/04 Veldhoven Beëindigd Z.s.m.
11 meter coniferen verwijderen. Uitvoering in overleg!

Een voortuin (30m2) bestraten

 22/02 Veldhoven Beëindigd Z.s.m.
Een voortuin (30m2 leeghalen (staat nu onkruid in) dan bestraten of met siergrind en aankleden eventueel met bloempotten

Elke 3 weken tuin onkruid vrij maken

 01/07 Veldhoven Beëindigd Z.s.m.
Ik heb geen moeilijke tuin ca 200m² beplante stukken die onkruid vrij gehouden moeten worden. Frequentie (afhankelijk van het seizoen ) elke 3 weken. Schatting elke 3 weken 2 uur werk voor 1 man.

30m2 gras verwijderen vergroten border

 04/08 Veldhoven Beëindigd Z.s.m.
Strook gras verwijderen en afvoeren

Verwijderen graszoden en zwarte grond

 30/03 Veldhoven Beëindigd Z.s.m.
Graszoden verwijderen en afvoeren.. ongeveer 60m2 rest van de zwarte grond vlak maken 130m2 achterste deel van tuin voorzien van gele grond ong 40m2. Tuin is bereikbaar (hoekhuis) met een poort van 3 meter breed. liefst zo snel mogelijk.. kan in p...

Uitgraven en ophogen voortuin

 14/08 Veldhoven Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een voortuin van 5.50 m breed x 3 .00 m diep. Hiervan moet een laag van 20 cm tuinaarde uitgegraven en afgevoerd worden en de uitgegraven 20 cm dient weer opgevuld te worden met ophoogzand. Dit ophoogzand dient op afschot en ook aangetrild te ...