Klussen voor de tuinman in Maassluis

Een nieuwe tuin aanleggen? Je tuin klaar maken voor het komende seizoen?

De tuinmannen en hoveniers op Klusbode kunnen je adviseren over planten en snoeien maar natuurlijk ook je tuin geheel onder handen nemen. Plaats je tuinklus op Klusbode en vind eenvoudig en snel de beste tuinman/hovenier voor je klus.

Nu je tuin klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Kunstgras leggen + gedeelte bestraaten

 10/07 Maassluis Beëindigd Z.s.m.
Ben op zoek naar iemand die ongeveer 9m2 kunstgras kan aanleggen. Verder een gedeelte kan bestenen , maar dat zijn 3 smalle rijen van lengte 3/4 meter bij breedte van circa 60cm-1m. *kunstgras + stenen aanwezig

Afgraven tuin 95m2 grond, 15cm en afvoer

 12/08 Maassluis Beëindigd Z.s.m.
Graag zou ik een offerte willen hebben voor t afgraven van circa 95m2 grond, 15cm diep en het afvoeren van grond, waarvan 32m2 gras is. Alle tegels, boomstronken en derg. zijn reeds verwijderd. De tuin is ongeveer 10m van de straat en bereikbaa...