Klussen voor de tuinman in Lelystad

Een nieuwe tuin aanleggen? Je tuin klaar maken voor het komende seizoen?

De tuinmannen en hoveniers op Klusbode kunnen je adviseren over planten en snoeien maar natuurlijk ook je tuin geheel onder handen nemen. Plaats je tuinklus op Klusbode en vind eenvoudig en snel de beste tuinman/hovenier voor je klus.

Nu je tuin klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Tuin onderhoud: Netjes maken

 05/04 Lelystad Open Z.s.m. Bied
Ik woon sinds Augustus in Lelystad. Het huis heeft een tijdje leeg gestaan en de tuin is helaas een half jaar zonder onderhoud geweest. Ik zou graag willen dat het netjes wordt gemaakt.

Tuinman gezocht om gras te maaien.

 18/05 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
Ik wil iemand hebben die mijn tuin kunt doen (Gras maaien)

Knippen buxus heg en planten

 28/04 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
Knippen van ca 35 meter buxus heg , ca 12 buxusplanten (+ opruimen snoeiafval)

Tuin opnieuw laten bestraten

 28/03 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
Tuin opnieuw laten bestraten met bestaande tegels.ongeveer 25 m2 Wij ontvangen graag een offerte . Uitvoering in overleg.

Opnieuw straten t.b.v. blokhut

 29/08 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
Beste, Vanwege plaatsen van een blokhut wil ik een deel van de tuin opnieuw laten bestraten. Materiaal is aanwezig, eventueel in overleg bepalen of het materiaal toereikend is. Oppervlakte is ongeveer 2,5m x 2,5m. Ik ben zelf niet heel handig ...

Vernieuwing tuin

 20/07 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
Het volledig leeghalen tuin op borders na. Controle beschoeing en advies over status. Evt.vernieuwing. Aanleg nieuw gazon bij voorkeur graszoden. Opdracht uitvoeren in najaar of vroege voorjaar 2019 (winterperiode) Indicatie kosten,

Conifeer verwijderen

 07/05 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
Vijf coniferen verwijderen Snoeien verwijderen tot 1 mtr Wortels mogen blijven zitten Zo spoedig mogelijk

5 x conifeer Bomen verwijderen

 29/04 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
5 coniferen ongeveer 6 a 7 a 8 meter hoog verwijderen, wortels mogen blijven zitten. Coniferen zijn al eerder 4 meter verlaagd. Gesnoeid. Toegang naar de bomen is via achterpad, aan de achtertuin. Indien mogelijk: zo spoedig mogelijk tussen 30 ap...

Onderhoud van boerderijtuin

 21/01 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
Onze boerderijtuin is ongeveer 20 x 40 meter, met voornamelijk vaste planten en heesters. We willen regelmatig onderhoud, met nadruk op voorjaar en najaar.

Buitenkraan

 29/12 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
Buitenkraan in de achtertuin is nodig

Verwijderen 4 struiken en ijzeren gaas

 22/09 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
Ik ben op zoek naar een klusser die 4 struiken en ijzeren gaas kan verwijderen uit mijn voortuin. Van de struiken dienen ook de wortels te worden verwijderd. Het ijzeren gaas zit vast aan de grond en moet dus ook volledig verwijderd worden.

6 cm ophogen stenen aanwezig 50m2

 05/07 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
Tuni ophogen 6cm, ongeveer 50 m2 stenen aanwezig wel zand aanbrengen

Tuin op orde brengen

 12/06 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
Tuin op orde brengen, onkruid verwijderen, planten/struiken verplaatsen en advies

Graszoden leggen

 16/04 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
Goedendag, graag wil ik een vrij blijvende offerte voor onderstaande. Ik woon in lelystad. Leveren en aanleggen van graszoden. Het gaat om ca. 38m2. Ook het leveren en aanbrengen van tuinaarde alvorens de gradzoden gelegt kunnen worden. Via de ga...

Vijver renoveren

 08/04 Lelystad Beëindigd Z.s.m.
Heb zelf mijn vijver aangelegd maar is niet naar mijn zin wil hem renoveren,kan zelf veel doen maar zoek hulp voor het graven en aanleggen