Klussen voor de tuinman in Almelo

Een nieuwe tuin aanleggen? Je tuin klaar maken voor het komende seizoen?

De tuinmannen en hoveniers op Klusbode kunnen je adviseren over planten en snoeien maar natuurlijk ook je tuin geheel onder handen nemen. Plaats je tuinklus op Klusbode en vind eenvoudig en snel de beste tuinman/hovenier voor je klus.

Nu je tuin klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

2 boompjes achtertuin/voortuin snoeien

 07/11 Almelo Beëindigd Z.s.m.
Mijn cliente wil graag de rozen in de voortuin gesnoeid hebben en in de achtertuin twee kleinere bomen verwijderd hebben.

Onderhoud voortuin

 10/08 Almelo Beëindigd Z.s.m.
Heggen snoeien (2 stuks) onkruid vrijmaken voortuin en zijgang. liefst door middel van wegbranden van het onkruid

Stuk terras met stoeptegels

 21/07 Almelo Beëindigd Z.s.m.
In de achtertuin van ons huurhuis zouden we graag het terras logischer willen maken door aan te vullen met de ordinaire betonnen stoeptegels die er voor een groot gedeelte al liggen, maar we kunnen dat net niet zelf en hebben geen aanhanger. ook onz...

Snoeien

 24/11 Almelo Beëindigd Z.s.m.
Coniferen snoeien en opruimen

Coniferen weghalen

 10/08 Almelo Beëindigd Z.s.m.
Coniferen weghalen ongeveer 15 meter en ze zijn 3 meter hoog

Tuinaanleg

 10/07 Almelo Beëindigd Z.s.m.
Wij wonen in almelo en hebben een tuin van +/- 10 meter breed en 20 meter diep. we hebben aan 1 zijkant een bamboehaag staan en deze is destijds verkocht als niet scheutende bamboe. nou...het was dus wel scheutende bamboe, want het is door de hele tu...