Klussen voor de timmerman in Diemen

Op zoek naar een betaalbare timmerman voor je timmerwerken?

Of het nu gaat om het afhangen van de voordeur, een op maat gemaakte keuken of een leuk hardhouten zitje in de tuin, de echte timmerman adviseert en levert professioneel timmerwerk. Plaats je timmermanklus op Klusbode en vind eenvoudig en snel de beste timmerman voor je klus.

Nu je timmerwerk plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Muurtje plaatsen op zolder

 30/09 Diemen Beëindigd Z.s.m.
Ik zou graag een tussenmuurtje met een deur willen plaatsen op zolder. Tevens zou ik in de slaapkamer die er ontstaat een verlaagd plafond om spullen te kunnen opbergen in de punt van het dak. Ook onder de dakkapel en dakramen kasten creëren.

L vormige Koof boven keuken

 02/01 Diemen Beëindigd Z.s.m.
Voor onze nieuwbouwwoning willen wij boven de L vormige keuken een koof met ruimte voor inbouw unit afzuigkap. lange zijde circa 3m90 lang en 60cm breed (even breed als keukenblad) korte zijde boven kookeiland 1m85 en 90cm breed. Tevens aan de lange ...

Plank vervangen boven raam

 17/07 Diemen Beëindigd Z.s.m.
We willen het buitenhoutwerk verven, maar 1 plank boven een raam is verrot. misschien dat er onderliggend een probleem is met water dat blijft liggen op de uitbouw en dat de plank daardoor verrot is. kan ook gewoon achterstallig verfwerk zijn. hul...

Muur ombouwen naar hoekmuur

 06/08 Diemen Beëindigd Z.s.m.
Binnenmuur tussen gang en woonkamer (geen draagmuur) van gips half abreken (is nu boog) en naar hoekmuur wijzigen (gips). Aan de voorkant schuifdeuren plaatsen zodat het een kast wordt in de gang.