Klussen voor de tegelzetter in Schiedam

Zelf je wc of badkamer opnieuw betegelen of toch maar een echte tegelzetter?

Het werk van een professionele tegelzetter ziet er vaak toch net even iets strakker uit dan wanneer het door doe-het-zelver is gedaan. Daarom is het waarschijnlijk toch een goed idee om je tegelzetters klus op Klusbode te zetten. Plaats eenvoudig en snel je tegelzetter klus Klusbode en vind de beste tegelzetter.

Nu je tegelzetter klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Toilet verbouwing

 24/08 Schiedam Beëindigd Z.s.m.
Wij zoeken iemand die ons toilet op de begane grond opnieuw kan betegelen, een inbouwtoilet kan plaatsen en een nieuw wasbakje kan plaatsen. Oppervlak vh toilet 110x90cm

Betegelen van 30m kale tuin

 28/07 Schiedam Beëindigd Z.s.m.
Op dit moment heb ik een kale tuin, deze wil ik betegelen. Ik zal zelf zorgen voor ophoogzand worteldoek en tegels. Het gaat om een nieuwbouwwoning met een tuin van 40m2 waarvan 30m2 wil laten betegelen.

Gang betegelen .

 27/09 Schiedam Beëindigd Z.s.m.
Vloergang betegelen ,circa 1 m breed circa 6 m lang . Tegels zoek ik zelf uit .

Egaliseren badkamer 7m2

 12/07 Schiedam Beëindigd Z.s.m.
Wij hebben met spoed iemand nodig die onze badkamer van 7m2 vloer wil egaliseren. Het moet een beetje schuin lopen ivm douche afvoer. Evt met tegel klus erbij voor hele badkamer (31m2 tegels)