Klussen voor de stukadoor

Of het nu gaat om spachtelputz, spackspuiten, Italiaans stucwerk, ornament of gewoon superstrak glad stukwerk:
De echte stukadoor weet er wel raad mee!

Op klusbode.nl vind je heel veel goede en ervaren stukadoors die, tegen een aantrekkelijke prijs, vakmanschap willen komen laten zien. Plaats daarom je stuc klus gratis op klusbode.nl en ontdek het gemak van uitbesteden.

Nu je stukadoors klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Stucen plafond en muren

 03/11 Zwaag Beëindigd 28-01-2019
Stucen van plafond ongeveer 34 vierkante meter. (Gladde stuc) Stucen van wanden ongeveer 30 vierkante meter. (Gladde stuc). De wanden zijn van gips en zijn behangen.

Stucadoren

 27/10 Valthermond Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om kleine stukken om kozijnen. Het is nog geen m²

Stuken

 11/10 Rotterdam Open Z.s.m. Bied
150 m2 +/- stucwerk sausklaar

Stukadoor gevraagd voor klus 5000 M2

 24/09 Etten-Leur Beëindigd 03-12-2018
Stukadoor gevraagd voor klus van 5000 m2 medio december glad en strak afgewerkt. verdiensten zijn €9,50 ex btw per m2 de stucadoor verzorgt de materialen werk moet af zijn in 5 weken tijd vanaf december. het betreft een klus in den-haag

Ensuite slopen en nieuw stucwerk

 16/09 Limmen Beëindigd Vandaag
Wij hebben je gegevens via een referentie uit Limmen ontvangen en willen weten of ergens in de 3 weken vanaf 19 nov beschikbaar bent voor sloop en stucwerkzaamheden. Het betreft het slopen van de ensuite en daarna herstellen/nieuw stucwerk aanbrengen...

Stucen en daarna Latex spuiten

 16/09 Almere Beëindigd 01-12-2018
De gehele begane verdieping van een nieuwbouwwoning met betonnen wanden. Deze worden behang klaar opgeleverd.

Stuken woonkamer

 12/09 Zwolle Beëindigd Z.s.m.
Stuken van de wanden en het plafond van de woonkamer. Op dit moment spack op de muren. Muren vertonen enkele scheuren (dit komt door nieuwbouw en nooit iets mee gedaan. Wanden ongeveer 70 m2, plafond ook ongeveer 70m2.

Stucadoren gang en trappenhuisErE

 03/09 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
De gang en trappenhuis stuken. Er zit al een stuklaag op(granol)?

10 m2 muur stucen

 29/08 Gendt Open Z.s.m. Bied
Ik heb een stukje muur achter mijn bed wat ik graag wil behangen, alleen er zit een fijne structuur nu op.dit moet glad worden voor het makkelijker te kunnen behangen.

Buitengevel huis stucen

 24/08 Zeist Beëindigd Z.s.m.
Ons woonhuis word volledig gerenoveerd in Zeist en moet aan de buitenkant volledig gestuct worden. Ongeveer 125m. Het moet ergens begin november.

Stukken

 09/08 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Beste vakmensen ik heb een appartement die gestuk moet worden. Totaal 125 vierkante meters

Stucen van wc

 08/08 Monster Beëindigd Z.s.m.
2 halve muren, delen wat niet betegeld is moet gestuced/geegaliseerd worden zodat er daarna getegeld kan worden. Tevens moet het gipsplaten plafond ook glad gestreken worden. Gaat om totaal 10m2

Stucadoor

 28/07 Tilburg Beëindigd Z.s.m.
Stucwerk (glad trekken) voor huiskamer + gang en toilet Totaal ± 60m2

Rechte wand woonkamer 7,5 x 2.6 meter

 19/07 Heerenveen Beëindigd Z.s.m.
Rechte muur 7,5 m bij 2.6 m hoog. Stukken glad of kleine korrel. graag prijsopgave

Binnenstucwerk na renovatie

 15/07 Putten Beëindigd Z.s.m.
In augustus slaapkamers boven 1e verdieping en in Oktober de woonkamer en keuken.
Klus plaatsen: Stuken & Sierpleister


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Stuken & Sierpleister

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

!ZZi Afbouw

Oosthuizen nee 7 Offerte
!ZZi Afbouw houd zich voornamelijk bezig met alle voorkomende stukadoorswerken! Wij zijn zeer gespecialiseerd en kwaliteit is ons garantie!

B&Osteeldoors

Amsterdam ja 8.5 Offerte
B&O Steeldoors is gespecialiseerd in het leggen van vloeren en deuren.dit doen wij al ruim 15 jaar maar we zijn nieuw bij klusbode.Daarnaast hebben wij 8 medewerkers in dienst die voor ons stuk en schilder werkzaamheden uitvoeren.Onze mensen hebben e...

Inch Engineering & Innovations

's-Hertogenbosch nee 7 Offerte
Inch Engineering & Innovations biedt diensten aan onder Inch Services. Dit resulteert in het realiseren van complete projecten. Ook voor kleinere klussen beschikken wij over de juiste vakmannen. Stukwerk, tegelwerk, metselwerk, decoratie etc. Crea...

Nobelcraft

Velp ja 7 Offerte
Ik ben een klusser met 20 jaar ervaring in schilderen, betegelen, lamineren, trap renovatie en stukwerk. Na jaren voor andere bedrijven te hebben gewerkt ben ik vanaf 1 april voor mezelf begonnen. Ik kijk er naar uit om uw klus aan te pakken e...

Opal-Bouw

Den Haag ja 8 Offerte
Renovatiewerkzaamheden.Ik werk met mijn eigen groep mensen.

P.D.G

Odijk in overleg 8 Offerte
Veel ervaring in. Afbouw. Stucwerk. Airless spuitwerk. Renovatie . We werken samen met een vaste club bedrijven. Zodat we alles op elkaar kunnen afstemmen. Dus u hoeft veder niets meer te regelen.

Pam Bouw Groep

Amsterdam ja 8.5 Offerte
Filosofie PAM Bouw is “de andere aannemer”. Binnen 24 uur een afspraak voor een geheel vrijblijvende offerte en zijn inzetbaar binnen 8 uur na opdrachtbevestiging Wij denken mee, hebben de beste uurtarieven (vanaf €14,60) van Nederland, beste ...

Peetsvoegwerken

Bergen op zoom ja - 7 Offerte
alle soorten tegelwerk, vloer en wandtegels 35 jaar ervaring.badkamer verbouwing en toilets keukens stucwerk enz.

Ram Service

Alblasserdam ja 8.5 Offerte
RAM Service is een jong en dynamisch schoonmaak- en onderhoudsbedrijf gevestigd in Alblasserdam dat zich met name richt op schoonmaak-, onderhouds-, en renovatiewerkzaamheden, inclusief VvE Beheer / Huismeester en schilderswerkzaamheden.

Stucadoorsbedrijf C.Huizinga

Haarlem ja 8.5 Offerte
Goede dag beste , mijn bedrijf staat voor kwaliteit en tevredenheid van de klant . ik kom het liefst altijd van te voren even kijken of ik ergens anders nog rekening mee moet houden in de werkzaamheden of in de prijs zodat u altijd een duidelijk...

Wiersma stuc- en spuitbedrijf

Den Haag ja 8 Offerte
Wij garanderen service, klantvriendelijkheid, garantie en kwaliteit. Wij zijn een professioneel bedrijf kortom, wiersma stuc- en spuit bedrijf werkt mee aan uw wensen!