Klussen voor de stukadoor

Of het nu gaat om spachtelputz, spackspuiten, Italiaans stucwerk, ornament of gewoon superstrak glad stukwerk:
De echte stukadoor weet er wel raad mee!

Op klusbode.nl vind je heel veel goede en ervaren stukadoors die, tegen een aantrekkelijke prijs, vakmanschap willen komen laten zien. Plaats daarom je stuc klus gratis op klusbode.nl en ontdek het gemak van uitbesteden.

Nu je stukadoors klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Wand en plafond stucen

 17/03 Etten-Leur Open Z.s.m. Bied
Stucwerk op plafond ( 40 m2) en muren (50 m2) in bestaande woning

Stucadoor

 17/03 Almere Open 06-05-2019 Bied
Stucen van een gehele woning. muren 315 m2 en plafond 66 m2. Na stucen ook schilderen. Ik zal voor de verf zorgen. Overig materiaal voor de vakman.

Stucen

 12/03 Almere Open Z.s.m. Bied
Begane grond van nieuwbouwwoning stucen. 150 m2.

Stucen

 01/03 Hoorn Open Vandaag Bied
Het gaat om het stucen van 3 slaapkamerwanden en reparatie van stucwerk in de woonkamer, ca. 140 m2 totaal. Het huis staat in de Kersenboogerd, Hoorn. Bouwjaar 1989. Mocht het niet lukken om in maart de klus te doen, kan april ook.

8-10m2 stuckwerk

 11/02 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
8-10 m2 het gaat om een muur met steenstrips

Stuken 68 m2

 08/02 Raamsdonksveer Open 03-04-2019 Bied
Ik denk ongeveer 68m2 glad stucwerk in woonkamer en keuken en ook in de hal. meerdere deuren aanwezig. eventueel nog een tegelvloer leggen en een overloop stucen met een stuk plafond waar een vliering heeft gezeten. Graag hoor ik de prijzen lo...

Structuurverf verwijderen ca 10 m2

 07/01 Hoek van Holland Open Z.s.m. Bied
In de hal en gang structuurverf verwijderen. Het gaat om ongeveer 10 m2.

Plafond en muurtje glad stucen

 29/12 Zwolle Beëindigd Z.s.m.
Plafond en muurtjes glad/ saus klaar stucen

Het stucen van ongeveer 70 m2 plafond

 25/12 Bergschenhoek Beëindigd 29-04-2019
In een lege en nieuwe woning op de begane grond met stuc. primer voorgewerkt plafond waar spack op zit.

Douche stucen

 20/12 Hilversum Beëindigd Z.s.m.
Palfond 3x3 op n°ieuw stucen

Plaster and paint (40m2 in 3 rooms)

 18/12 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
I want to get walls and ceiling plastered and painted of 3 rooms in a 40m2 area total.

Plafond stucken en wc vervangen

 11/12 Heerlen Beëindigd Z.s.m.
Beste robert, u ben bij ons (nico en ans) geweest in de van ittersonstraat in geleen, aangezien we tevreden waren over geleverde werk zou ik u ook graag willen laten komen voor mijn eigen woning. in de woonkamer is er een plafond met structuur...

Stuken dubbele toilet

 04/12 2681 BS Beëindigd Z.s.m.
Stuken van een dubbele toilet.. ongeveer 12 vierkante meter.. moet glad gestukt worden.

80m2 plafond verlagen stucen

 02/12 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
De klus gaat om een woonkamer en keuken in een nieuwbouwhuis. Huis is wel al in gebruik. We willen het plafond verlagen, spotjes aanbrengen en stucen.

Stucen plafond en muren

 03/11 Zwaag Beëindigd Z.s.m.
Stucen van plafond ongeveer 34 vierkante meter. (Gladde stuc) Stucen van wanden ongeveer 30 vierkante meter. (Gladde stuc). De wanden zijn van gips en zijn behangen.
Klus plaatsen: Stuken & Sierpleister


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Stuken & Sierpleister

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

A&l Renovations Bv

Alphen aan den Rijn ja 8.5 Offerte
A & L Renovations B.V. is een jong en dynamisch bedrijf. Door de jarenlange kluservaring bij particulieren alsmede werkzaamheden in de bouw, kunnen wij kleine en grote verbouwingen/opdrachten op ons nemen. Bij grotere opdrachten huren wij collega’s...

B&Osteeldoors

Amsterdam ja 8.5 Offerte
B&O Steeldoors is gespecialiseerd in het leggen van vloeren en deuren.dit doen wij al ruim 15 jaar maar we zijn nieuw bij klusbode.Daarnaast hebben wij 8 medewerkers in dienst die voor ons stuk en schilder werkzaamheden uitvoeren.Onze mensen hebben e...

Baha klussenbedrijf

Amsterdam nee 7 Offerte
Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van stukadoorswerk kunnen wij u beloven op kwaliteit en garantie. Naast ons ervaringen in het stucwerk, beschikken wij over een brede omgeving met vakmannen in elk branche. Daardoor is ons bedrijf geschikt voor...

Can stucadoor bedrijf

Amsterdam ja - 8.5 Offerte
Voor al u stuc klusjes

Inch Engineering & Innovations

's-Hertogenbosch nee 7 Offerte
Inch Engineering & Innovations biedt diensten aan onder Inch Services. Dit resulteert in het realiseren van complete projecten. Ook voor kleinere klussen beschikken wij over de juiste vakmannen. Stukwerk, tegelwerk, metselwerk, decoratie etc. Crea...

Klussenbedrijf M.B

Noordwijk ja 7 Offerte
Klussenbedrijf M.B Noordwijk en omstreken richt zich op de particuliere en zakelijke markt.Kwaliteit staat bij ons voorop, wij werken uitsluitend met professionele merken met een voorkeur voor Sikkens.

Nobelcraft

Velp ja 7 Offerte
Ik ben een klusser met 20 jaar ervaring in schilderen, betegelen, lamineren, trap renovatie en stukwerk. Na jaren voor andere bedrijven te hebben gewerkt ben ik vanaf 1 april voor mezelf begonnen. Ik kijk er naar uit om uw klus aan te pakken e...

P.D.G

Odijk in overleg 8 Offerte
Veel ervaring in. Afbouw. Stucwerk. Airless spuitwerk. Renovatie . We werken samen met een vaste club bedrijven. Zodat we alles op elkaar kunnen afstemmen. Dus u hoeft veder niets meer te regelen.

Ram Service

Alblasserdam ja 8.5 Offerte
RAM Service is een jong en dynamisch schoonmaak- en onderhoudsbedrijf gevestigd in Alblasserdam dat zich met name richt op schoonmaak-, onderhouds-, en renovatiewerkzaamheden, inclusief VvE Beheer / Huismeester en schilderswerkzaamheden.

Roland klusbedrijf

Valkenswaard ja - 7 Offerte
Stuccen sierpleister schilderen

Stucadoorsbedrijf C.Huizinga

Haarlem ja 8.5 Offerte
Goede dag beste , mijn bedrijf staat voor kwaliteit en tevredenheid van de klant . ik kom het liefst altijd van te voren even kijken of ik ergens anders nog rekening mee moet houden in de werkzaamheden of in de prijs zodat u altijd een duidelijk...

Uw Verbouwer

Amsterdam nee 7 Offerte
Stuken, schilderen, tegels zetten, laminaat plaatsen: vakkundig, oprecht en betaalbaar.

Wiersma stuc- en spuitbedrijf

Den Haag ja 8 Offerte
Wij garanderen service, klantvriendelijkheid, garantie en kwaliteit. Wij zijn een professioneel bedrijf kortom, wiersma stuc- en spuit bedrijf werkt mee aan uw wensen!