Klussen voor de stukadoor in Zevenaar

Of het nu gaat om spachtelputz, spackspuiten, Italiaans stucwerk, ornament of gewoon superstrak glad stukwerk:
De echte stukadoor weet er wel raad mee!

Op klusbode.nl vind je heel veel goede en ervaren stukadoors die, tegen een aantrekkelijke prijs, vakmanschap willen komen laten zien. Plaats daarom je stuc klus gratis op klusbode.nl en ontdek het gemak van uitbesteden.

Nu je stukadoors klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Stucken muur bad-, slaapkamer en keuken

 10/05 Zevenaar Beëindigd Z.s.m.
Graag zouden wij een offerte van u ontvangen voor het stucken van een muur op de badkamer, keuken en een muur op de slaapkamer. bij elkaar betreft het 24m2. beide muren sausklaar. (Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan de wanden gefilmd zijn)

13m2 stuckwerk op bad- en slaapkamer

 09/05 Zevenaar Beëindigd Z.s.m.
Graag zouden wij een offerte van u ontvangen voor het stucken van een muur op de badkamer en een muur op de slaapkamer. bij elkaar betreft het 18m2. beide muren sausklaar. het werkadres betreft de ridderkampstraat te zevenaar. graag zouden wij...