Klussen voor de sloper in Haarlem

Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het "effe" te doen?
Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor je klus te vinden. Plaats gratis en geheel vrijblijvend je klus, vergelijk de biedingen/beoordelingen en kies je klusser. Eenvoudig en snel.

Nu je eigen klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Asbest pijp en plaatjes (in tact)

 18/12 Haarlem Beëindigd Z.s.m.
Klus mag verwijderd worden, maar hoe??

Slopen van vloeren, schouw en wandje

 21/04 Haarlem Beëindigd Z.s.m.
Begane grond verwijderen van de begane grond vloer 77m2, deels plavuizen en deels een houten vloer en de buizen van de vloerverwarming. verwijderen van de schouw van de openhaard en afvoeren materiaal. de betonnen vloer die blijft liggen ge√ęgalis...

Draagmuur weg, draagconstructie plaatsen

 07/07 Haarlem Beëindigd Z.s.m.
Muur tussen hal en keuken moet gesloopt worden. Muur is dragend, er moet een steunblak komen. Draagbalk wordt 3,50 m. Hoogte plafond is +/- 2,60 m.

Uitbreken draagmuur

 19/07 Haarlem Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om een dragende muur tussen de woonkamer en de keuken van zo'n 5 meter lang en 2,5m hoog die we willen laten uitbreken en stutten. De woning komt uit bouwjaar 1980 en alle muren en vloeren zijn van beton(platen).