Klussen voor de schoonmaker in Amsterdam

Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het "effe" te doen?
Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor je klus te vinden. Plaats gratis en geheel vrijblijvend je klus, vergelijk de biedingen/beoordelingen en kies je klusser. Eenvoudig en snel.

Nu je eigen klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Schoonmaak Deep cleaning & Alle klusjes

 20/10 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Wij zijn een schoonmaak en klussenbedrijf en kunnen ingehuurd worden voor vrijwel alle klusjes. Maar voornamelijk voor schoonmaak en deepcleaning van zowel kleine als grote ruimtes.

Schoonmaken huis ivm blessure

 27/07 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
In verband met een blessure zoek ik een schoonmaker voor mijn huis - twee etages vloeren, badkamer, keuken en meubelen. In ieder geval eenmaal of tweemaal. In de laatste week van juli en eerste week augustus 2020. Huis is goed onderhouden.

Voor en achterkant huis reinigen

 08/04 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Grachten pandje van 5 verdiepingen. Voor en achter graag reinigen, muren en ramen.

Bouwopruimer or sloper zzp

 30/11 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
I am motivated to learn i am an ambitious, strong young man, i can work in normal work, cleaning the yard and other jobs that require and can do them, i want to make a future in construction,(only work whit zzp, and i can work amsterdam, alkmaar, utr...

Onderaannemer schoonmaak gezocht!

 07/05 Amsterdam-Zuidoost Beëindigd Z.s.m.
Onderaannemer schoonmaak gezocht! hagemeyer is op zoek naar onderaannemers voor in de schoonmaak. de onderaannemer zal op oproepbasis te werk gaan. hierbij gaat het voornamelijk om schoonmaakopdrachten in winkelcentra, kantoorpanden en wooncomplex...

Glassen wasser

 03/03 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Ik woon een eengezienwoon in Heemskerk.Ik wil graag offerte om te weten voor glassen wasser voor en achter , boven en beneiden.

Onderaannemer schoonmaak gezocht

 21/04 Amsterdam-Zuidoost Beëindigd Z.s.m.
Hagemeyer groep is op zoek naar onderaannemers voor in de schoonmaak. de onderaannemer zal op oproepbasis te werk gaan. hierbij gaat het voornamelijk om losse opdrachten in winkelcentra, kantoorpanden en wooncomplexen. de opdrachten zijn hoofdzakelij...

Huishoudelijk schoonmaak

 15/01 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Huishoudelijk schoonmaak

Eenmalige grondige schoonmaak woning

 16/06 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Mijn woning totaal 49 m2. bestaat uit 2 slaapkamers, woonkamer, wc, badkamer, keuken en gang-hal 16 trede. wegens ziekte loop ik achter met schoonmaken. Ik wil graag eenmalig grondige schoonmaak van de gehele woning dus ook plinten, kozijnen , ramen...

Schoonmaken stoelkussen

 04/02 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Witte stoelkussen bestaande uit zitgedeelte 50x50 en ruggedeelte 80x 60 is in de loop der jaren vies geworden.

Trap reinigen en in de osmo wax zetten

 21/07 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Een houten trap ongeveer 14 vierkante meter