Klussen voor de schilder

Een klein schilderklusje of misschien je hele huis laten schilderen?

Op klusbode.nl vind je heel veel ervaren schilders. Schilderen is niet iets wat iedereen kan, plaats daarom je schilderklus gratis op klusbode.nl en ontdek het gemak van het laten schilderen door een echte schilder. Met een zeer ruim aanbod aan schilders uit het hele land is er altijd wel een goede en betaalbare schilder bij in de buurt.

Zelf een schildersklus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Plafond witten

 Gisteren Spijkenisse Open 18-10-2022 Bied
Ik heb een vers gestuct plafond die nog gewit moet worden na volgende week.het bedraagt max 30m2. graag een indicatie prijs incl materialen en afdekken?opruimen etc. en zowel de incl als excl btw prijs.

Schilderwerk woning

 24/09 Den Haag Beëindigd 01-11-2022
In verband met aankomende verhuizing wens ik mijn nieuwe woning te laten schilderen. De woning betreft twee-onder-een-kap met 6 kamers. woonoppervlak circa 185m2 ik zoek een doortastende, liefs dominante schilder die ook de leiding durft te nemen....

Schilderen kantoor

 23/09 Amsterdam Open Z.s.m. Bied
Schilderen wanden, 4 pilaren en 2 plafondbalken (ongeveer 120m2) Ook wat klein reparatiewerk aan muren, denk aan gaten vullen. Het is een kantoor van 255m2 in een kantorenpand met lift. Aanschaf materiaal is in overleg. We zoeken iemand die volg...

Bijwerken schilderwerk kozijnen

 21/09 Delft Open Z.s.m. Bied
Het bijwerken van buiten schilderwerk van een paar kozijnen en houtrot reparatie op meerdere plekken.

Schilderen carport

 13/09 Dordrecht Open Z.s.m. Bied
Het schuren,gronden en aflakken op alkydbasis of terpentine van de carport. De zwarte verticale steunpaal van de carport in hoogglans zwart aflakken. De brede zijpanelen langs de bovenkant in lichte zandkleur lakken. Het plafond aan de bovenbinnen...

Schilderen en repareren dakrand

 03/09 Nijmegen Open Z.s.m. Bied
Herenhuis dakrand voor ongeveer 4,50m en achter 5,50m is aan onderhoud toe. Is rot en moet worden geschilderd. Het is 10 meter vd grond.

Buitenschilderwerk achterstallig

 31/08 Wageningen Open Z.s.m. Bied
Aantal m2 weet ik niet. veel houtwerk aan voor- en achterkant ( achter echt noodzakelijk) huis gelegen aan plevierenweide 6 in wageningen. plankje vervangen bij tuinkast. eventueel plaatwerk plaatsen bij keukenraam ivm isolatie. mevrouw tvdg verf l...

Schilderwerk woning

 30/07 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
In verband met aankomende verhuizing wens ik mijn nieuwe woning te laten schilderen. De woning betreft twee-onder-een-kap met 6 kamers. woonoppervlak circa 185m2 ik zoek een doortastende, liefs dominante schilder die ook de leiding durft te nemen....

Schilder werkzaamheden

 20/07 Amsterdam Open Z.s.m. Bied
Raamkozijnen ramen + kozijnen 17 stuks 3meter h 15 meter breed Zuil 3 meter h kastenwand 7b 3h 2 stuks 5 deurkozijnen

Schuur schilderen

 12/07 Buren Open Z.s.m. Bied
Schuur 3x4 meter aan 3 kanten schilderen, incl deur en raam.Hoogste punt is 3,5 meter

Tuinkamer -binnen en buitenkant

 08/07 Sint Maarten Open Z.s.m. Bied
Tuinkamer, openslaande deuren, en 2 `gewone deuren/hoofdzakelijk kozijnen

6 paneeldeuren incl deurposten

 04/06 Zutphen Beëindigd Z.s.m.
Op de derde etage aan de IJsselkade in Zutphen willen wij de zes paneeldeuren in de hal geschilderd hebben. Al het verfwerk mag met een enkele kleur worden uitgevoerd.

Paint 3 walls and radiator. 24.5 m2

 22/05 Almere Beëindigd Z.s.m.
I need 3 interior walls in a room to be painted in the same color. - 24.5 m2 in total. Radiator dimentions - 140x60x11 cm I can provide paint and rollers and/or spray paint gun.

Schilderwerk buiten

 12/04 Zwolle Beëindigd Z.s.m.
Schilderen van buitenkant van huis.

Buitenkant huis schilderen

 09/03 Utrecht Beëindigd Z.s.m.
Hallo, Wij zijn op zoek naar een schilder die ons huis van buiten kan schilderen. Het gaat om alle kozijnen (buiten 9x) van het huis, de 4 deuren (2 deuren van binnen en buiten), 2 verschillende vlakken en de rand die bij het dak zit.
Klus plaatsen: Schilder & Afwerking


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Schilder & Afwerking

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Hoekert onderhoud

Elburg ja 8 Offerte
We zijn een traditioneel schildersbedrijf Glas /schilderen en behangenwerk en klein timmerwerk 30 jaar ervaring