Klussen voor de metselaar

Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het "effe" te doen?
Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor je klus te vinden. Plaats gratis en geheel vrijblijvend je klus, vergelijk de biedingen/beoordelingen en kies je klusser. Eenvoudig en snel.

Nu je eigen klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Halfsteen muurtje 14 meter bij 83 cm.

 01/09 Almere Open Z.s.m. Bied
Het muurtje is in een rechthoek omdat er een tuinkas opgebouwd wordt. Het gaat om ca. 1000 stenen. Materiaal is aanwezig.

Tegels 2 balkons opnieuw voegen

 27/08 Haarlem Open Z.s.m. Bied
Het gaat om 2 balkons van elk 5 bij 1,07 meter. De balkonfirma die op 14 september de onderkanten gaat schilderen, zei dat er wat tegels los liggen en dat er opnieuw gevoegd moest worden. De tegels zijn 33 bij 33 cm.

Stal metselen

 11/08 Enschede Open 01-02-2021 Bied
Wij willen een stal /schuur laten metselen. Hierin moet een tussenmuur komen (2 gelijke stallen). De totale schuur moet 3 meter breed worden en 7 meter lang. Wij zoeken iemand die dit voor een gunstige prijs wil doen.

Metselen en lijmen

 09/08 Zevenhuizen Open Z.s.m. Bied
Metselen en lijmen ..

Metselen van lage tuinmuur

 08/08 Den Haag Open Z.s.m. Bied
Over de lengte van de tuin moet een lage tuinmuur gemetseld worden, ongeveer 30 meter lang met bocht en 50 cm hoog.heeft geen haast , werktijden en startdatum kunnen zelf bepaald worden .voor stenen ter plaatse wordt gezodgd..fundering is aanwezig

Schouw en muurtje voegen

 23/07 Beverwijk Open Z.s.m. Bied
Bestaande Schouw voegen, plus een bestaand muurtje .

Metselwerk in Utrecht/Hengeveldstraat

 23/07 Utrecht Open Z.s.m. Bied
- Scheuren zitten in gevel van het huis - Metselwerk betreft het schuurtje naast het huis, zitten in de onderlaag wat gaten en is nu heel provisorisch opgevuld, dit moet anders. - ook een gemetseld muurtje voor onze woning welke we willen vervange...

Gevelstenen verwijderen/plaatsen

 13/07 Heerlen Open Z.s.m. Bied
Er is een lek in de woonkamer doordat er een lege pvc buisje van 5/8 de isolatie in de spouw heeft beschadigd . EEn 10 tal gevelstenen dient weggenomen te worden om het pvc buisje te verwijderen ,opnieuw de isolatie te plaatsen , en de gevelstenen ...

Metselwerk eendag werk

 05/07 Ouddorp Open Z.s.m. Bied
Door klimop is een muur beschadigt deze moet hersteld worden circa 300 cm hoog steiger is er bijgebouwd circa 25 stenen met een loodslab is aanwezig.

Vullen van gat in binnenmuur

 02/07 Utrecht Open Z.s.m. Bied
Ik heb bij het boren een leiding geraakt. Om dat te herstellen heeft de elektricien een gat in de muur gehakt (15- 15 cm). Dit gat dient nu opnieuw te worden opgevuld met stucwerk / metselwerk.

Opmetselen halfsteense erfafscheiding

 02/07 Breda Open Z.s.m. Bied
Het betreft: Het opmetselen van een bestaande tuinmuur van 1 meter hoog en 2,5 meter breed naar een hoogte van 2 meter. - Stenen voor het werk zijn al aanwezig. - Specie en overig materiaal dient vakman mee te nemen.

Binnenwand vijver metselen 6 x 1 x 1 m

 25/06 Haaften Beëindigd Z.s.m.
We hebben een vijver laten graven waar nu stenen wanden in gemetseld moeten worden tegen het instorten van de grond.

Buitenmuurtje metselen border

 24/06 Rozendaal Open Z.s.m. Bied
Er zal grond moeten worden afgevoerd, het muurtje zal ongeveer 50 cm hoog moeten worden, 8 mto lang en aan 1 zijde 4 mto aflopend naar beneden

Restaureren metselwerk erker (monument)

 18/06 Sprang-Capelle Beëindigd Z.s.m.
De rand boven onze erker (ongeveer 1,5 M2) moet voorzichtig worden weggehaald en opnieuw worden opgemetseld met dezelfde stenen omdat de rand los staat/zit.

Metselen bloembak

 16/06 Landgraaf Beëindigd Z.s.m.
Metselen bloembak, dubbelsteens (binnenkant blokken, buitenkant stenen). Bak heeft afmeting 4 x 2 meter; ca. 16 m2 metselwerk.
Klus plaatsen: Metselen & Voegen


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Metselen & Voegen

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

B&b B.v. Breda

Breda ja 7 Offerte
Aannemers bedrijf B&B Holding B.V. Breda

G&R Klusbedrijf

Boxtel in overleg 8.5 Offerte
Voor alle klussen groot off klein

H.v.g. Aannemers B.v.

Den Haag ja 8.5 Offerte
Wij zijn Haag Vastgoed Aannemers B.V. uw betrouwbare partner in renovaties en onderhoud werkzaamheden.​ Bouw en verbouwen blijft altijd spannend en is een kwestie van vertrouwen. Alles draait om duidelijkheid, vakmensen en vertrouwen. ​ U k...

Jvdw bv

Noordwijk ja 8.5 Offerte
Gevelrestauratie, -Alle soorten voegwerken -schoorsteen herstel -gevelreinigen -impregnatie - altijd garantie -Vaste totaalprijzen

K. Miedema

Dronryp ja 8.5 Offerte
Ben al 50 jaar met metsel voeg timmer stuc en schilderwerken bezig

Pmm Bouw

Amersfoort in overleg 8 Offerte
Zetbedrijf met specialisatie natuursteen. Jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitenland. Alles wat u met steen wilt, wij maken het voor u, wanden, vloeren, terras, muren, gevelbekleding, ook flagstones.

Rc-facility

Vlaardingen in overleg 7 Offerte
Werk ervaring Sloopwerk Schoonmaakwerkzaamheden Schilder werk Laminaat leggen Tuin werkzaamheden Behangen Sauce werkzaamheden Bouw afval opruimen.