Klussen voor de metselaar

Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het "effe" te doen?
Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor je klus te vinden. Plaats gratis en geheel vrijblijvend je klus, vergelijk de biedingen/beoordelingen en kies je klusser. Eenvoudig en snel.

Nu je eigen klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Voegwerk vervangen/renoveren

 05/02 Dorst Open 01-04-2021 Bied
Oud huis uit 1884 waarbij delen van het voegwerk slecht zijn of gewoon al weg. Zoek iemand die voor een redelijk tarief deze klus kan doen. Is geen haast bij, mag in verloren uurtjes. Deels geborstelde voeg, deels snijvoegen.

Voegen van schoorsteen en nieuw lood

 28/01 Wessem Open 08-03-2021 Bied
De schoorsteen moet opnieuw gevoegd worden en geïmpregneerd. De bovenkant moet afgedekt worden (specie?) en er moet nieuw lood worden aangebracht. Werkzaamheden in overleg.

Tuinmuurtje metselen

 19/01 Oss Open 15-03-2021 Bied
Wij willen het bestaande verhoogd (70cm) terras aan het huis 10 meter verlengen. De opdracht is een tuinmuurtje zetten met bakstenen 10 meter lang en 70 cm hoog.

Metselen

 20/12 Arnhem Open Z.s.m. Bied
Stenen boven mijn vernieuwde kozijnen, hebben losgelaten. Ik zoek een metselaar die deze boog in mozaïek vorm weer kan opbouwen. Ik heb de stenen nog, mis de expertise.

Schuur Metselen achtertuin

 23/11 Velden Beëindigd Z.s.m.
Hallo, wij zouden graag een schuur metselen in onze achtertuin om het bestaande huisje te vervangen. gaat om een schuur van voorzijde 380 x zijkant 250 x hoogte 280. met een deur, spotjes en een raam. kunnen we contact hebben over de mogelijk...

Buitenmuur metselen 51m2 nieuwbouw achtertuin

 23/11 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
Gaat om muur metselen in achtertuin nieuwbouw. Tuin is 8m1 diep(2 zijden) en 9,5m1 breed. Willen tevens een poort aan de zijkant. Baksteen, waalformaat, wildverband en bruin genuanceerd

Metselen,lijmen en voegen nieuwe aanbouw

 22/11 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
Wij zijn bezig met een aanbouw. Onze metselaar is door zijn omstandigheden gestopt. Nu zijn wij op zoek naar een metselaar die verder metselt waar onze metselaar gebleven was. Dus alleen schone metselwerk en op de eerste etage moet ook kalkzand bi...

Reparatie muurtje

 15/11 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Muurtje in de voortuin heeft scheuren, plank is eruit gevallen, waardoor er een gat aan de zijkant zit.

Inbouwen van sfeerhaard

 28/10 Wessem Beëindigd Z.s.m.
Sfeerhaard inbouwen in bestaande schouw Enig breekwerk en metsel en stucwerk verreist

Buitenwand cementlaag opnieuw stucken

 25/10 Schiedam Beëindigd Z.s.m.
Buitenmuur ca 8 m breed en 5 m hoog en en hogergelegen strook. Cement stuclaag valt eraf en moet opnieuw gecementeerd worden. Bereikbaar via tuin en deels via balkon buren.

Tuinmuur herstellen

 06/10 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
Oude tuinmuur herstellen .10 m lang 50 cm hoog.Voegen uitkrabben,opnieuw voegen.Ong 1 meter moet opnieuw opgebouwd worden.Stenen voorhanden.Vakman cement zand meebrengen.

Metselwerk

 05/10 Apeldoorn Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek een metselaar met spoed. 2000 stenen voorgevel schoon en 5000 stenen zijgevel vuil (wordt gestuucd) Apeldoorn

Tussenmuur plaatsen

 28/09 Achtmaal Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek een metselaar die een tussenmuur kan plaatsen van 2.50 breed en 2.80 hoog. Hierin staat ook een deurkozijn. De muur mag met kalkzandsteen worden gemetseld omdat ik van binnen ga isoleren en van buiten ga potdekselen. Wordt een schuur tussen t...

Opmetselen inrit poort zuilen tbv poort

 20/09 Prinsenbeek Beëindigd Z.s.m.
Bestaande zuilen opmetselen met 1 meter extra. Op dit moment 90cm hoog.

Halfsteen muurtje 14 meter bij 83 cm.

 01/09 Almere Beëindigd Z.s.m.
Het muurtje is in een rechthoek omdat er een tuinkas opgebouwd wordt. Het gaat om ca. 1000 stenen. Materiaal is aanwezig.
Klus plaatsen: Metselen & Voegen


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Metselen & Voegen

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

B&b B.v. Breda

Breda ja 7 Offerte
Aannemers bedrijf B&B Holding B.V. Breda

G&R Klusbedrijf

Boxtel in overleg 8.5 Offerte
Voor alle klussen groot off klein

H.v.g. Aannemers B.v.

Den Haag ja 8.5 Offerte
Wij zijn Haag Vastgoed Aannemers B.V. uw betrouwbare partner in renovaties en onderhoud werkzaamheden.​ Bouw en verbouwen blijft altijd spannend en is een kwestie van vertrouwen. Alles draait om duidelijkheid, vakmensen en vertrouwen. ​ U k...

Jvdw bv

Noordwijk ja 8.5 Offerte
Gevelrestauratie, -Alle soorten voegwerken -schoorsteen herstel -gevelreinigen -impregnatie - altijd garantie -Vaste totaalprijzen

Onderhoudsbedrijfwalinga

Urk in overleg 8 Offerte
Meer dan 30 jaar ervaring

Peetsvoegwerken

Bergen op Zoom ja - 7 Offerte
alle soorten tegelwerk, vloer en wandtegels, complete badkamers toilets keukens en vloeren, we slopen wanden stucen smeervloeren tegelen en afmonteren, dus alles in een. Ook grote tegels leggen we. Vraag vrijblijvend offerte aan op de mail.of bel,w...