Klussen voor de metselaar

Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het "effe" te doen?
Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor je klus te vinden. Plaats gratis en geheel vrijblijvend je klus, vergelijk de biedingen/beoordelingen en kies je klusser. Eenvoudig en snel.

Nu je eigen klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Gevelstenen verwijderen/plaatsen

 13/07 Heerlen Open 17-08-2020 Bied
Er is een lek in de woonkamer doordat er een lege pvc buisje van 5/8 de isolatie in de spouw heeft beschadigd . EEn 10 tal gevelstenen dient weggenomen te worden om het pvc buisje te verwijderen ,opnieuw de isolatie te plaatsen , en de gevelstenen ...

Metselwerk eendag werk

 05/07 Ouddorp Open Z.s.m. Bied
Door klimop is een muur beschadigt deze moet hersteld worden circa 300 cm hoog steiger is er bijgebouwd circa 25 stenen met een loodslab is aanwezig.

Vullen van gat in binnenmuur

 02/07 Utrecht Open Z.s.m. Bied
Ik heb bij het boren een leiding geraakt. Om dat te herstellen heeft de elektricien een gat in de muur gehakt (15- 15 cm). Dit gat dient nu opnieuw te worden opgevuld met stucwerk / metselwerk.

Opmetselen halfsteense erfafscheiding

 02/07 Breda Open Z.s.m. Bied
Het betreft: Het opmetselen van een bestaande tuinmuur van 1 meter hoog en 2,5 meter breed naar een hoogte van 2 meter. - Stenen voor het werk zijn al aanwezig. - Specie en overig materiaal dient vakman mee te nemen.

Binnenwand vijver metselen 6 x 1 x 1 m

 25/06 Haaften Beëindigd Z.s.m.
We hebben een vijver laten graven waar nu stenen wanden in gemetseld moeten worden tegen het instorten van de grond.

Buitenmuurtje metselen border

 24/06 Rozendaal Open Z.s.m. Bied
Er zal grond moeten worden afgevoerd, het muurtje zal ongeveer 50 cm hoog moeten worden, 8 mto lang en aan 1 zijde 4 mto aflopend naar beneden

Restaureren metselwerk erker (monument)

 18/06 Sprang-Capelle Open Z.s.m. Bied
De rand boven onze erker (ongeveer 1,5 M2) moet voorzichtig worden weggehaald en opnieuw worden opgemetseld met dezelfde stenen omdat de rand los staat/zit.

Metselen bloembak

 16/06 Landgraaf Open Z.s.m. Bied
Metselen bloembak, dubbelsteens (binnenkant blokken, buitenkant stenen). Bak heeft afmeting 4 x 2 meter; ca. 16 m2 metselwerk.

Voegen moeten opnieuw gedaan worden.

 15/06 Almere Open Z.s.m. Bied
Enkele lossen stenen bij de betonlatei, voegwerk bij achtergevel is verzand/ uitgesleten ( plusminus 8 vierkante meter) Evt herstel voetlood

Voeger van haard en muurtje

 11/06 Beverwijk Open Z.s.m. Bied
Wij zijn op zoek na een voeger die onze open haard Kan voegen, bij aankoop van deze woning zat er in oude openbaarde in , maar niet gevoegd . Het is van schoon metselwerk. Ook hebben wij een muur met schoon metselwerk , waar een voeg in moet .

Voegen muurpartij /- 4 m2

 10/06 Rotterdam Open 03-08-2020 Bied
Muur van opbouw op platdak.Vanuit woning bereikbaar

Schuur tuin

 06/06 Amersfoort Open Z.s.m. Bied
Willen graag alleen arbeidskosten weten van het bouwen een stenen schuur in de tuin met de afmeting 5 meter breedte 2,80 meter lengte/diepte en een hoogte van 2 meter. Aanschaf materiaal voor eigen rekening, het gaat puur om de arbeid. Betreft de iop...

Borders aanleggen

 03/06 Onbekend Open Z.s.m. Bied
Goedemiddag, wij zijn benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van borders, deze dienen gemetseld en gestuct te worden zodat deze wit afgewerkt kunnen worden. 1 border zal 6 m lang worden 50cm diep en 50cm hoog, de andere zal 4 meter lang wor...

Ongeveer 45m2 totaal muur

 29/05 Breda Open Z.s.m. Bied
Een schutting en schuur

Renovatie voorgevel

 25/05 Apeldoorn Open Z.s.m. Bied
Goedemiddag, ik wil graag aan de voorgevel van mijn woning het hout laten weghalen er zit red cedar en daar voor in plaats stenen laten metselen. als het nodig is isolatiemateriaal er voor laten plaatsen. als jullie een steiger kunnen plaatse...
Klus plaatsen: Metselen & Voegen


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Metselen & Voegen

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

G&R Klusbedrijf

Boxtel in overleg 8.5 Offerte
Voor alle klussen groot off klein

H.v.g. Aannemers B.v.

Den Haag ja 8.5 Offerte
Wij zijn Haag Vastgoed Aannemers B.V. uw betrouwbare partner in renovaties en onderhoud werkzaamheden.​ Bouw en verbouwen blijft altijd spannend en is een kwestie van vertrouwen. Alles draait om duidelijkheid, vakmensen en vertrouwen. ​ U k...

Jvdw bv

Noordwijk ja 8.5 Offerte
Gevelrestauratie, -Alle soorten voegwerken -schoorsteen herstel -gevelreinigen -impregnatie - altijd garantie -Vaste totaalprijzen

K. Miedema

Dronryp ja 8.5 Offerte
Ben al 50 jaar met metsel voeg timmer stuc en schilderwerken bezig

Pmm Bouw

Amersfoort in overleg 8 Offerte
Zetbedrijf met specialisatie natuursteen. Jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitenland. Alles wat u met steen wilt, wij maken het voor u, wanden, vloeren, terras, muren, gevelbekleding, ook flagstones.

Rc-facility

Vlaardingen in overleg 7 Offerte
Werk ervaring Sloopwerk Schoonmaakwerkzaamheden Schilder werk Laminaat leggen Tuin werkzaamheden Behangen Sauce werkzaamheden Bouw afval opruimen.