Klussen voor de klus vakman in Rotterdam

Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het "effe" te doen?
Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor je klus te vinden. Plaats gratis en geheel vrijblijvend je klus, vergelijk de biedingen/beoordelingen en kies je klusser. Eenvoudig en snel.

Nu je eigen klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Wasmachine van 1e et. naar begane grond

 22/03 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Wegens verhuizing moet de wasmachine van de 1e etage naar de begane grond worden verplaatst. Dit zelf geprobeerd, maar door de wenteltrap is dit niet gelukt. Graag bij een prijsindicatie 2 opties berekenen: 1- prijs voor het versjouwen naar beneden,...

Verplaatsen van goederen

 07/01 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Een diepvrieskast van 1.80 verplaatsen van zolder naar de tuin om af te voeren plus een zonnehemel met poot. Het zijn 2 verdiepingen naar beneden.

Verplaatsen van goederen

 07/01 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Verplaatsen van vrieskast 1.80 hoog van zolder naar de tuin om af te voeren plus een zonnehemel met poot. Zijn 2 verdiepingen naar beneden.

Gaten boren: Apparatuur ophangen

 07/11 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Graag hulp bij het afmaken van deze twee klussen. Er zijn metaal stukken wat het tegen houdt om verder te boren en ik heb zelf geen metaalboor.

Wasmachines verplaatsen

 04/11 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Er staat een wasmachines op de zolder die moet 2 trappen naar de beneden verdieping en dan nog 1trap naar beneden aar de kelder. In de kelder staat 1 wasmachine die moet op de zolder komen dus ook 3 trappen omhoog. De dag wanneer kan in overleg.

Verplaatsen natuursteen element

 07/08 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Verplaatsen van natuurstenen blad 50x240 van 150kg?. Het blad ligt los op metalen stellage (90hoog) en moet door de deur naar buiten op een paar meubelhondjes. In totaal een meter of 10 verplaatsen

Plafondventilator ophangen

 17/06 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Plafondventilator ophangen en de oude naar grof vuil brengen plus nog een tuinstoel. Stopcontact van lamp werkt niet en nieuwe bedrading in een schemerlamp. Balkon-bar maken en ophangen.Balkonbank in elkaar zetten.

Keukenverbouwing en plaatsen van keuken

 13/05 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Keuken en woonkamer verbouwing

Stucces en sauzen van woonkamer

 14/03 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Graag prijsopgave van woonkamer en werkkamer ivm stuccen en sauzen van muren

Trap bekleden flexfloor

 04/01 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
We zoeken iemand die onze trappen kan bekleden met flexfloors. 1 dichte trap met 13 tredes en stootborden en een open trap. Al het materiaal is aanwezig

Slimme thermostaat knop installeren

 19/12 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Het monteren van een slimme thermostaatknop op de radiator in de woonkamer. De huidige knop is niet geschikt om direct te vervangen want het is een eenvoudige Heimeier draaiknop en geen thermostaatknop. Ik heb blokverwarming dus het afsluiten van het...

Nee niet op deze bedrijf

 08/11 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Geachte team ik ben mijn huis aan het verbouwen en ik wil graag een tussen muren keuken / eetkamer (achtergevel) laten verdwijderen. ik heb op internet gelezen dat via jullie kan daarom stuur ik u deze bericht met deze foto om het duidelijk te laten...

Planken ophangen

 19/07 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Er moeten planken opgehangen worden het liefst zwevende over een hoogte van 250 en breedte ca. 60

Systeemplafondplaten opnieuw inleggen

 12/06 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een huiskamer waar door waterschade 35m2 ( 100)nieuw systeemplafond in moet,het is vrij simpel,hoogte plafond gewone afm 2,60,er moeten ook nog 9 spotjes weer opnieuw in geplaatst worden.

Trap renovatie

 29/05 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Ik ben zoek naar een klusser die mijn trap tapijt verwijdert en schuurt en verft tegen een betaalbare prijs.