Klussen voor de klus vakman in Nijmegen

Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het "effe" te doen?
Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor je klus te vinden. Plaats gratis en geheel vrijblijvend je klus, vergelijk de biedingen/beoordelingen en kies je klusser. Eenvoudig en snel.

Nu je eigen klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Airco montage slaapkamer

 11/06 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
We zijn op zoek naar een degelijke betaalbare airco voor onze slaapkamer. Geen mobiele want dit koelt niet goed. kamer is 4 x5 meter en staat 4 meter vanaf ons garage dak, goed toegankelijk. Graag de prijzen voor zowel de airco en montage. datum ...

Afwerken dakkapel en plaatsen tussenwand

 21/03 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
Afwerken van dakkapel aan de binnenkant Plaatsen van tussenwand met deur afdekken van plafond met gipsplaten plaatsen van schuifwand op kniehoogte

Draagmuur verwijderen

 24/10 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
De draagmuur van 3. 87 m. Tussen keuken en woonkamer moet worden verwijderd en hiervoor moet een stalen balk geplaatst worden. Graag offerte voor het uitvoeren en het leveren van de materialen.

Satelliet schotel uitrichten nijmegen

 12/02 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
Door de storm van afgelopen dinsdag 9 februari is de ontvangst van mijn satelliet zenders met 50% afgenomen. Volgens mij is het een kwestie van de schotel opnieuw afstellen. Schotel is makkelijk te bereiken staat op plat dak. De ladder staat er bij.

Draagmuur doorbreken

 01/11 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
Draagmuur gedeeltelijk doorbreken. Open keuken realiseren

Tuin schermen plaatsen en bestraten

 02/06 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
3 tuinschermen plaatsen en achterstraat opnieuw bestraten. materiaal aanwezig. Gezocht iemand met ervaring. Opdrachtgever helpt mee met tillen en werkt mee. Voor een vakman een dag werk.

Gipsplaten plaatsen op pllafonds

 02/07 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
Voor de gehele 1ste verdieping (3 slaapkamer, badkamer, overloop) + Zolder (schuin dak) gipsplaten ipv huidige plafond.

Allerlei klussen, gordijnen, lampen etc

 04/11 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
15 gordijnrails, gordijnen en vitrages ophangen. Vijf lijsten en 13 lampen ophangen, + legplankje keukenmuur bevestigen.

Houten kozijn repareren

 01/08 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een houten kozijn en daarin moet een slecht stuk worden opgeknapt/houtrot vuller / plamuur. Mijn huis gaat in de verkoop en ik wil hem niet gaan vervangen, alleen repareren.

Renovatie woonkamer

 26/07 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
-Plafond vervangen, (huidig plafond bestaat uit soort van grind/gaas afgewerkt met gips en sierbalken) - vervangen radiator erker - vervangen vensterbank erker - elektra /bedrading woonkamer vervangen - verwijderen/afwerken haardombouw - gehele ...

Gipsplaten op plafond plaatsen

 04/05 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
4 slaapkamers plafonds vervangen door gips platen. Oude plafond hoeft niet verwijdert.

Uithalen voegen en daarna afvoegen

 09/04 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
Het uithalen van 140 m2 voegen.Daarna onder hoge druk schoonspuiten van de muren en daarna afvoegen. Het huis is een half vrijstaande woning van 30 jaar oud met 140 m2 roodstenen muren. De maximale werkhoogte is 5 meter.

Diverse kleine klussen in en om het huis

 28/08 Nijmegen Beëindigd Z.s.m.
Tegels voegen, omheining opkanappen, schilderwerk, apparatuur elektrisch aansluiten, vervangen regenpijp, e.d.