Klussen voor de klus vakman in Almere

Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het "effe" te doen?
Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor je klus te vinden. Plaats gratis en geheel vrijblijvend je klus, vergelijk de biedingen/beoordelingen en kies je klusser. Eenvoudig en snel.

Nu je eigen klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Keukenafvoer kruipruimte scheurtje

 07/02 Almere Beëindigd Z.s.m.
Er is een scheurtje in afvoer keuken . In de kruipruimte . Moet vervangen worden

Vernieuwen van ventilatieafvoer.

 04/02 Almere Beëindigd Z.s.m.
Vernieuwen van de afvoer van de wasemkap naar buiten en weer aftimmeren. Het gaat om het plaatsen van een nieuw rvs afvoer(klep)rooster. Nu zit er een plastic rooster (zie foto buitenkant), dat niet meer goed werkt. En verder zo nodig de afvoer verni...

Strips op gevel afdichten/kitten

 10/01 Almere Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om de achtergevel, 2de verdieping. de gevel bestaat uit glasplaten met metalen strips ertussen (zie foto's). tussen de strips zijn kieren ontstaan, waardoor het is gaan lekken. het gaat om het afdichten/kitten van die kieren. en zo nodig ver...

Geur uit kruipruimte

 05/11 Almere Beëindigd Z.s.m.
Er komt een riool lucht uit de kruipruimte

Tussenwand plaatsen

 12/03 Almere Beëindigd Z.s.m.
Knauff gipsblokken over een lengte van 2 meter en hoogte van 3.2 meter Tussenwand

Pax monteren en aan vloer verankeren

 12/12 Almere Beëindigd Z.s.m.
Het betreft een pax van 200 x 200, twee deuren waar spiegel panelen in gezet moeten worden, kast verankeren aan de vloer zodat de kast stevig, vast staat.

Zolderopruiming

 04/10 Almere Beëindigd Z.s.m.
Het leeghalen van de zolder en wat voor grof vuil is in tuin zetten. Dag in overleg Graag offerte voor deze klus

Schoonmaken dakoverstek

 29/06 Almere Beëindigd Z.s.m.
Schoonmaken schilderwerk dakoverstek verwijderen spinnen ed (ong 60 m2)

Vervangen scharnieren doucheraam

 21/06 Almere Beëindigd Z.s.m.
Wij willen graag scharnieren vervangen doucheraam deze verroest en afgebroken aan een kant wij hebben al nieuwe scharnieren.

Sjouw/ verhuishulp gezocht

 13/06 Almere Beëindigd Z.s.m.
Verhuizing van kasten, meubels, fietsen, witgoed machines +aansluiten nwe huis, tafels en stoelen, bedden, kleine dozen sjouwen 2 trappen af in Almere Haven.

Loodgieter, electricien en blokkenlijmer

 06/04 Almere Beëindigd Z.s.m.
Collect bouwgroep bv is een jong aannemersbedrijf. wij bouwen nieuwbouwhuizen en zijn op zoek naar zzp-ers die voor ons het dak kunnen dekken, loodgietersgedeelte, elektriciteit gedeelte op zich kunnen nemen. dit mag ook met zelf de spullen leveren. ...

Kinderschommel en luxaflex

 26/03 Almere Beëindigd Z.s.m.
Hallo, Ik ben opzoek naar een klusser voor een eenvoudige klus, namelijk 2x luxaflex ophangen en het plaatsen van een hangende kinderschommel in mijn keuken.

Onkruid weghalen

 19/06 Almere Beëindigd Z.s.m.
Onkruid weghalen in voortuin en achtertuin. Voortuin is circa 1.5m x 3m Achtertuin is circa 4x3m Het onkruid is nog niet superhoog maar is wel nodig om weg te halen.

Timmerman gezocht

 01/04 Almere Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek iemand om de volgende klussen in 1 dag op te knappen: - plint keuken monteren - hekplank vast maken - deurtjes maken in schuifrails - kabel wegwerken onder de grond - zijkant dichtmaken van de kast - trapleuning vast maken met goede ...

Mechanische ventelatie werkt niet

 21/12 Almere Beëindigd Z.s.m.
Onze mechanische ventelatie is plotseling zeer zwak geworden en zuigt niets meer. Als ik het aanzet dan hoor ik wel wat en het lijkt alsof een start wil maken maar het lukt niet.