Klussen voor de keukeninstallateur

Droomkeuken gevonden? Laat 'm plaatsen door een ervaren installateur. Ook als het gaat om kleinere klussen, zoals het monteren van een aanrechtblad.

Keuken laten plaatsen door een ervaren vakman

Plaats eenvoudig en snel je keukenklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste keukeninstallateur.

Nu je keuken installatie klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Recirculatie eilandschouw bevestigen

 06/07 Amsterdam Open Z.s.m. Bied
Bel0636080146eiland afzuigkap zonder motor met filters aan plafond bevestigen. eventuele bedrading netjes wegwerken. zit een lichtaansluiting op dezelfde plek waar de schouw moet hangen. weet niet of dit t makkelijker maakt.

Aanrechtblad vervangen

 22/06 Zorgvlied Beëindigd Z.s.m.
Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor - demonteren en afvoeren van huidig aanrechtblad - leveren en installeren van nieuw aanrechtblad + nieuwe spoelbak. Afmeting blad: 285 + 35 x 60 x 3. Uitvoeringsdatum: flexibel

Vervangen condensator inbouw afzuigkap

 12/06 Dordrecht Open Z.s.m. Bied
De condensator moet vervangen worden van inbouw afzuigkap Itho type 896.

Keuken klaar maken voor plaatsing

 28/05 Arnhem Open Z.s.m. Bied
Geachte heer/mevrouw, wij hebben bij keukenconcurrent een nieuwe keuken besteld en wij zoeken een vakman die bij ons de leidingen om wilt komen leggen en nieuwe stopcontacten (punten) kan aanleggen. onze nieuwe keuken gebruikt geen gas meer vanweg...

Instalatie nieuwe keuken

 22/05 Huizen Open Z.s.m. Bied
Instalatie van een nieuwe (ikea) keuken incl. eventueel bijkomende zaken als electra deels vervangen/ vernieuwen en stukadoor-werkzaamheden. Keuken maten zijn ongeveer 4.50 bij 2.00 meter.

Kookplaat monteren

 12/05 Oostzaan Open 30-09-2019 Bied
Ik woon in een appartement en heb daarin een standaard keuken. Nu wil ik graag op de plek waar me fornuis me keukenblok verlengen/doortrekken en daarop een kookplaat en daaronder een oven laten inbouwen. Dat het oogt net als 1 geheel.

Keukenverbouwing en plaatsen van keuken

 26/04 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Het plaatsen van een nieuwe keuken binnen 1 maand en een tussen muur weghalen plus stuccen en schilderen. tevens het leggen van nieuw laminaat in keuken, woonkamer en gang. tevens het stuccen en schilderen van woonkamer. eerst afspraak maken voor ee...

Keuken plaatsen

 04/04 Waddinxveen Beëindigd 12-08-2019
Nieuw plaatsen van keuken. Vorm van de keuken is L. 2,43 bij 3,33! Het gaat om 3 kasten en inbouwaparatuur. Plinten moeten op maat gemaakt worden en het werkblad moet bijgesneden worden.

Keuken renoveren

 30/03 Maarn Beëindigd Z.s.m.
Mijn keuken moet worden nagekeken, een aantal kastjes en lades sluit niet meer, of hangt los. er moet waarschijnlijk een nieuw systeem ingezet worden, daarom iemand die verstand heeft van keukens.

Aanrechtblad op maat maken

 19/03 Amersfoort Beëindigd Z.s.m.
Ik wil een inductie kookplaat in plaats van mijn oude gastoestel. echter, de uitsparing in het aanrechtblad is iets te klein. dat moet zijn 49 cm diep en 56 cm breed. het is nu resp. 49 cm en 54,5 cm. de uitsparing in het aanrechtblad moet dus iets g...

Keukenverbouwing en plaatsen van keuken

 14/03 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Graag vrijblijvende prijsopgave van keukenverbouwing en plaatsen van keuken

Vervangen van een keukenwerkblad

 06/03 Vlaardingen Beëindigd Z.s.m.
Het werkblad van een ikea keuken van 2.00cm bij 60cm moet op maat gem,aakt worden en geplaatst worden.

Gaspit repareren

 03/03 Utrecht Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een gaskookplaat met automatische ontsteking, één van de kookpitten krijgt wel een vlam maar deze blijft niet branden als ik de gasknop loslaat. Het is belangrijk dat ik eerst weet hoeveel het gaat kosten, voor het geval een nieuwe kookplaat...

Gaskookplaat repareren

 22/02 Velserbroek Beëindigd Z.s.m.
Een gaspit wil niet blijven branden, betreft een automatische ontsteker.

Keuken demonteren en monteren

 15/02 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek iemand die zsm een showroom keuken kan demonteren en vervolgens in onze woning gaat plaatsen. Alle leidingen etc zijn al verlegd.
Klus plaatsen: Keuken


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Keuken

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

KlusNetwerk

Hilversum ja 8 Offerte
KlusNetwerk is een jong bedrijf met meer dan 12 jaar ervaring met klussen in en om het huis. Meest voorkomende werkzaamheden timmeren,elctra,stucen,loodgieteren en diverse andere klussen

Klussenbedrijf M.B

Noordwijk ja 7 Offerte
Klussenbedrijf M.B Noordwijk en omstreken richt zich op de particuliere en zakelijke markt.Kwaliteit staat bij ons voorop, wij werken uitsluitend met professionele merken met een voorkeur voor Sikkens.

Klusspecialist Oerlemans

Bergen op Zoom ja 8 Offerte
Website en Facebook onder klusspecialist Oerlemans

Svtechniek

Lelystad ja - 7 Offerte
Wij bouwen en verbouwen, van woningen tot kantoorruimtes. Elektra Loodgieter Timmeren Tegelen Stuccen Sauzen Vloeren Isoleren Slopen Montage