Klussen voor de keukeninstallateur in Dordrecht

Droomkeuken gevonden? Laat 'm plaatsen door een ervaren installateur. Ook als het gaat om kleinere klussen, zoals het monteren van een aanrechtblad.

Keuken laten plaatsen door een ervaren vakman

Plaats eenvoudig en snel je keukenklus op Klusbode en vind de beste/goedkoopste keukeninstallateur.

Nu je keuken installatie klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Vervangen condensator inbouw afzuigkap

 12/06 Dordrecht Beëindigd Z.s.m.
De condensator moet vervangen worden van inbouw afzuigkap Itho type 896.

Stankoverlast oplossen

 25/06 Dordrecht Beëindigd Z.s.m.
Stankoverlast in de keuken. ook regelmatig bij het toilet. plafond moet in een voorraadkast, denk ik, worden verwijderd om achter de oorzaak van de stankoverlast te komen. opdracht komt te vervallen. tot op dit moment geen enkele reactie mogen ont...

Keukenmontage

 18/10 Dordrecht Beëindigd Z.s.m.
2.40 bij 2.40 keuken

Installeren kookplaat en boiler keuken

 27/11 Dordrecht Beëindigd Z.s.m.
Het installeren van een kookplaat in de keuken (gas). aansluitingen zijn in orde. het gaat enkel om plaatsen, aansluiten en afkitten. en het installeren van een kleine waterboiler in de keuken. het liefst op de korte termijn. doordeweeks is n...

Ikeakeuken installeren .

 25/10 Dordrecht Beëindigd Z.s.m.
Oude keuken afbreken en nieuwe keuken (van Ikea) installeren . Inclusief apparatuur. Afmetingen grofweg 3 meter bij 2,5 meter.

Keuken plaatsen

 07/10 Dordrecht Beëindigd Z.s.m.
Ikea keuken in elkaar zetten en plaatsen met apparatuur. Alle leidingen liggen op de juiste plaats. Het gaat om onderkasten met een aantal met lade en bovenkasten, vaatwasser, combimagnetron inbouwen in kast, koelkast en vriezer plaatsen en inbouwe...

Keuken plaatsen

 12/11 Dordrecht Beëindigd Z.s.m.
Ikea keuken plaatsen