Klussen voor de hekwerker

Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Stenen schutting met pilaren en hout

 10/03 Oss Beëindigd Z.s.m.
Wij zijn op zoek naar een bedrijf die een stenen schutting kan plaatsen. Basis is steen, tussen de pilaren zal hout geplaatst moeten worden, boven het stenen muurtje. Het gaat over ongeveer 23,5 m2, hierin dient ook de poort gezet te worden. D...

Schutting plaatsen

 01/03 Harderwijk Beëindigd Z.s.m.
Graag ontvang ik een offerte voor een schutting van 5,5m bij 1.80 hoog. Horizontale planken. Inclusief plaatsen. Hout

Schuttingen vervangen

 22/01 Spijkenisse Beëindigd Z.s.m.
Ik heb nu schuttingen staan die al 30 jaar oud zijn , bij elk storm valt er wel eentje neer , dus wil ik nu alle schuttingen vervangen. mijn tuin is ongeveer 5 meter breed en 7 a 8 meter lang .

Schutting herplaatsen in de tuin

 09/01 Apeldoorn Beëindigd Z.s.m.
Schutting herplaatsen in de tuin

Schutting 9m

 01/12 Ede Beëindigd Z.s.m.
Schutting (materiaal&plaatsen), bij voorkeur geen doorkijk. 9 strekkende meter

Schutting plaatsen materiaal aanwezig,

 21/11 Enschede Beëindigd Z.s.m.
Schutting plaatsen van 11 schermen. Schermen, palen, schroeven en die ijzeren dingen voor in de grond aanwezig. geen gereedschap maar wel een grondboor.

Schutting vervangen en verlengen

 15/11 Utrecht Beëindigd Z.s.m.
Schutting vernieuwen en iets verlengen. Nu 3 en moeten 5 schuttingdelen (a 180cm ) in totaal worden (hardhout). 3 palen kunnen blijven staan, 3 extra palen plaatsen.

Balkonhek vernieuwen

 01/09 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Houten balkonhek moet vervangen worden voor een stalen balkonhek. De totale lengte bedraagt 7.35 m, er zitten 2 hoeken in. De ondergrond is dakbedekking van lood(dak van de onderbuurman).

Steunbalk en planken

 05/08 Amstelveen Beëindigd Z.s.m.
Een verrotte steunbalk van een bestaande steiger vervangen en een paar nieuwe bankirai planken(3)

Schutting (4 ) achtertuin(5) paalen

 26/06 Purmerend Beëindigd Z.s.m.
Te bestellen bij prins hout purmerend.(telefoon gesprek 25 juni.)gaarne aanwezig bij aflevering en plaatsen zelfde dag? bijvoorbeeld dinsdag 1 juni, woensdag 2 juni, donderdag 3 juni, vrijdag 4 juni. vanaf 7.30. gaane tel.gesprek

Plaatsen van 8 meter schutting

 12/06 Amersfoort Beëindigd Z.s.m.
8 meter rechte schutting met schuttingdelen van 2.00 bij 2.00. we willen de palen graag in het beton zetten. Laatste stukje mogelijk iets gecompliceerder door afdakje en houten schuurtje waaronder en tegen de schutting moet komen. (dat is 1.34 m)

Tuindeur en 1 schutting plaatsen

 07/06 Maarssen Beëindigd Z.s.m.
Mijn tuindeur gaat bijna niet meer dicht. Ook de schutting ( waar destijds ook de deur van de buren aangemaakt is )is erg slecht. Ik zou graag weten wat het kost om een nieuwe deur en schutting van 2 meter te plaatsen.

Het plaatsen van een schutting

 12/05 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Het verwijderen en afvoeren van coniferen en buxus-boompjes. Het leveren en plaatsen van een schutting. (Hoogte ca. 220 cm, lengte ca. 400 cm) bestaand uit geimpregneerd rabathout, hardhouten palen, hardhouten bovenbalk.

Achterkant tuin dicht maken

 03/05 Alphen aan den Rijn Beëindigd Z.s.m.
Hallo maurits, je hebt al eerder zonnescherm opgehangen bij mij en een toiletkastje in de badkamer. ben benieuwd of je dit keer weer mij uit de brand zou kunnen helpen (afhankelijk van de prijs) door de achterkant van de tuin opnieuw dicht te maken m...

Schoeing ongeveer 8.50 strekkende meter

 30/04 Aalsmeer Beëindigd Z.s.m.
Het betreft 8 en halve meter schoeing maken aabn de oosteinderweg achter de woning mar dan wel met een paaltje meer daar ik op de beschoeing een wand wil zetten
Klus plaatsen: Hekwerk & Schutting


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Hekwerk & Schutting

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

C.l.a Constructie

Almere in overleg 8.5 Offerte
CLA-constructie is een eenmansbedrijf gevestigd in Almere, dat gespecialiseerd is in het bewerken van metaal. Het vak metaal bewerken heb ik gelukkig van de ouderen generatie mogen leren, de fijne technieken en kneepjes van het vak zijn een tweede...

K. Miedema

Dronryp ja 8.5 Offerte
Ben al 50 jaar met metsel voeg timmer stuc en schilderwerken bezig

Rc-facility

Vlaardingen in overleg 7 Offerte
Werk ervaring Sloopwerk Schoonmaakwerkzaamheden Schilder werk Laminaat leggen Tuin werkzaamheden Behangen Sauce werkzaamheden Bouw afval opruimen.