Klussen voor de hekwerker in Arnhem

Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het "effe" te doen?
Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor je klus te vinden. Plaats gratis en geheel vrijblijvend je klus, vergelijk de biedingen/beoordelingen en kies je klusser. Eenvoudig en snel.

Nu je eigen klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Schutting plaatsen

 19/04 Arnhem Beëindigd Z.s.m.
Ongeveer 10.43 m rechte beton hout schutting , betonnen palen (onderkant ook)

Plaatsen poort tussen 2 palen

 23/05 Arnhem Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een smeedijzeren poort welke tussen 2 palen bevestigd moet worden. Nu lukt het de hulp die ik nu heb niet om de palen de grond in te krijgen. Het is ook zo'n 1.80 met n kiezelgrond. Geen ervaring dus vandaar deze oproep. Voor de vakman waa...

Schutting plaatsen 10 meter en een poort

 04/05 Arnhem Beëindigd Z.s.m.
Materialen worden aangeleverd inclusief stortbeton. Ik kan licht helpende hand bieden.

Vernieuwen schuttingpalen.

 03/11 Arnhem Beëindigd Z.s.m.
Wegens rotting zijn 2 staanders van een houten schutting afgebroken. Deze staan in cementvoet en moeten worden vervangen.

Hout beton schutting plaatsen.

 26/04 Arnhem Beëindigd Z.s.m.
De lengte van de schutting bedraagt 8m20 Beton moet antraciet grijs worden. De panelen moeten van douglashout worden en horizontaal komen (dus in lengte richting). Kan in beide aangrenzend tuinen gewerkt worden.

Plaatsen van een poort in de tuin

 12/04 Arnhem Beëindigd Z.s.m.
In mijn tuin zit geen poort. Dit deel van de tuin is dus niet afgesloten. Er heeft ooit wel iets gezeten, maar ik heb geen idee wat. Hoe de poort eruit komt te zien maakt me niets uit, zolang dit deel maar goed is afgesloten. De poort moet van binnen...

Plaatsen schutting

 07/07 Arnhem Beëindigd Z.s.m.
8 of 9 meter schutting met aan bovenzijde ,rooststers, voor klimop en een deur met slot En verwijderen div coniferen struiken en klikmelding doen zsm