Klussen voor de grondspecialist

Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het "effe" te doen?
Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor je klus te vinden. Plaats gratis en geheel vrijblijvend je klus, vergelijk de biedingen/beoordelingen en kies je klusser. Eenvoudig en snel.

Nu je eigen klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Gat uitgraven voor aanleg van vijver

 01/08 Soest Beëindigd Z.s.m.
Gat uitgraven van 2.50x1.15m, diep 80cm, voor de aanleg van een vijver. Het gaat om een vijver in zijtuin, moeilijk/niet bereikbaar met graafmachine. Uitgegraven grond kan op een andere plek in de tuin gestort worden.

Borders graven met minigraafmachine

 05/06 Horn Open Z.s.m. Bied
Borders graven, 50 cm breed en circa 38 meter lang. 24 banen .

Voortuin renovatie.

 26/05 Appingedam Beëindigd Z.s.m.
Het betreft een voortuin van ongeveer 90m2 gras die 20cm moet worden afgegraven zodat er onkruid vrij, zwart grond terug gestort kan worden. Verder moet er 1m3 klinkers worden afgevoerd. Dit is gestapeld en staat op een pallet.

Afgraven, afvoeren en ophogen

 02/05 Gorinchem Beëindigd Z.s.m.
Graag zouden mijn buren en ik willen weten wat het zou kosten om 4 tuinen (ongeveer 260m2) af te laten graveb, afvoeren en ophogen. Gaat om een nieuwbouw wijk. Op dit moment staan er nog geen schuttingen.

Uitgraven grond

 21/04 Tilburg Beëindigd Z.s.m.
Een gedeelte van de tuin uitgraven en afvoeren grond t.b.v. uitbouw aan de achterzijde van de woning. het gaat om 5.2m breedte tuin bij 2.5m vanaf de achterzijde woning en ongeveer een 80cm tot 100cm diep. er is een goed begaanbare brandgang achte...

Voortuin leeghalen, graszoden leggen

 08/04 Helmond Beëindigd Z.s.m.
Voortuin ongeveer 20 vierkante mtr, alle planten eruit halen waaronder enkele grote coniferen, daarna grond egaliseren en gras inzaaien, of eventueel graszoden leggen.

Afgraven en afvoeren grond

 20/08 Gorinchem Beëindigd Z.s.m.
Een gedeelte van de tuin uitgraven en afvoeren grond t.b.v. uitbouw aan de achterzijde van de woning. het gaat om 6m breedte tuin bij 3m vanaf de achterzijde woning en ongeveer een 80cm tot 100cm diep. er is een goed begaanbare brandgang achter he...

20 cm grond afgraven 80m2

 11/07 Arnemuiden Beëindigd Z.s.m.
Hoekwoning, goed bereikbare achtertuin 80m2 afgraven voor latere bestrating

Grasveldje vervangen door bestrating

 18/04 Amersfoort Beëindigd Z.s.m.
We hadden een grasveldje aansluitend aan ons terras. Inmiddels is het gras verwijderd en we willen het laten betegelen met grijze tegels van 30 bij dertig. De aarde ligt nu ter hoogte van het terras Graag met oudere tegels,omdat het terras hoe ook...

Grond afschrapen terras 20 m2

 15/03 Sprang-Capelle Beëindigd Z.s.m.
Grond afschrapen voor straatwerk

Grondwerk riool vervangen

 20/02 Hillegom Beëindigd Z.s.m.
Twee naast elkaar gelegen rioleringen vervangen

Tuintegels ( 40x40 ) opnieuw leggen

 06/02 Utrecht Beëindigd Z.s.m.
O.a. ivm wortels van bamboe ca 4 x 5 meter

Een hardhouten damwand plaatsen.

 15/01 Leiderdorp Beëindigd Z.s.m.
Ik wil een hardhouten damwand laten plaatsen. De tuin loopt af naar de sloot (70 cm afloop). De tuin is 18 meter breed. Ik zoek iemand die bekend is met het plaatsen van damwanden en die hier ook het materiaal voor heeft.

Ophalen tuin grond met takken afval

 30/11 Heerlen Beëindigd Z.s.m.
Na een onvakkundige tuinman zitten wij nu met een berg grond met takken afval we krijgen het zelf niet weg door ziekte.. we zoeken iemand die dat voor ons tegen vergoeding kan weg halen en de grond een beetje recht te trekken.

Afgraven grond 85m2

 26/09 Tilburg Beëindigd Z.s.m.
Afgraven grond 60m2 15cm en 10cm ophogen geel zand afgraven grond 20m2 25 cm en 15cm granulaat op nieuwbouwproject
Klus plaatsen: Grond verzetten


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Grond verzetten

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Bas afbouw en dienstverlening

Arnhem ja 8.5 Offerte
Ervaren ondernemer. inmiddels werk ik ook onder modderkolk slooptechniek. mijn vakgebieden zijn: sloper grondwerk riolering aanleg /onderhoud scheidingswanden dakgoten reinigen en lekvrij maken

H.w.s Hamaker

Leiden ja 8 Offerte
Wij zijn een veelzijdig bedrijf die zich vooral bezig houd met hoogwaardige sloop en hakwerkzaamheden , grondverzet en bestrating tevens hebben wij een goed samenwerkingsverband met een hoogwaardig bouwbedrijf om het hele totaalplaatje aan te bieden ...

Madira bv

Oosterhout ja 8.5 Offerte
Goede dag Ons bedrijf is gespecialiserd in bestrating / tuinaanleg bij particulieren , het kappen van bomen , grondwerk , schutting / verranda plaatsen. Wij beschikken over alle benodigde machines van groot tot klein Ook kunt u onze website www....

Tuin en grondverzet

Westzaan nee 7 Offerte
Voor al u tuinaanleg&grondverzet