Klussen voor de electriciën

Zelf verlichting aanleggen of een andere elektra klus klaren? Best gevaarlijk!
Voor iedereen die niet zo handig is om zelf met elektra aan de slag te gaan is het verstandig om dit door een electriciën te laten doen. Of je nu een compleet nieuwe bedrading wilt laten aanleggen of alleen een paar spotjes wilt ophangen. De electriciën weet wat er bij komt kijken.

Nu je elektra klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Installeren mono split airco

 23/09 Hardenberg Open Z.s.m. Bied
Installeren van een mono split airco op de 1e verd. Buitenunit in overleg op het dak of aan buitenmuur. Graag een uurtarief of globale prijs inschatting van arbeid. kl.mat. vanzelfsprekend apart.

Vaatwasser reparatie

 22/09 Rotterdam Open 29-09-2018 Bied
Aardlekschakelaar wordt aangesproken als programma vaatwasser wordt gestart.

Vervangen meterkast

 10/09 Oudorp Beëindigd Z.s.m.
Vervangen verouderde meterkast. Datum in overleg. Zie foto.

Groepen bijplaatsen voor keuken

 02/09 Soest Open 08-10-2018 Bied
Gaarne groepenkast uitbreiden, plaatsen en doortrekken van minimaal 2 groepen naar de keuken. Plaatsen van elektriciteit aansluitingen volgens opgave keuken fabrikant.

Tv-bekabeling

 16/08 Sint Maarten Open Z.s.m. Bied
Hallo, wij krijgen in de loop van volgende week een nieuwe mediamodule van ziggo. de monteur van ziggo zorgt ervoor dat de televisie beneden goed aangesloten wordt. maar we hebben op de 1e en 2e verdieping ook tv's waarop we graag digitaal willen ...

Stopkontakten

 11/08 Vlaardingen Open Z.s.m. Bied
Het wijzigen van twee lichtschakelaars in een plus een stopkontakt erbij om b.v. te kunnen stofzuigen vanaf dat kontakt en een stopkontakt nakijken die vaak niet goed reageert met aan en uit zetten op tegels in de keuken.

Airco multisplit installeren

 03/08 Boskoop Open Z.s.m. Bied
1 buitenunit met 3 binnenunits installeren (zijn nieuw) Kabels en leidingen per binnenunit ongeveer 15m

Oude lamp voorzien van nieuwe elektra

 26/07 Amsterdam Open Z.s.m. Bied
Ik heb een oude kandelaar lamp die het niet meer doet. De elektra is denk ik sterk veroudert. Ik hoop dat iemand mij kan helpen zodat mijn dochter er weer plezier van kan hebben.

Lampen hangen of aansluiten

 24/07 Deventer Beëindigd Z.s.m.
Iemand die lampen kan aansluiten en ophangen

RJ45 aansluitpunten x3 afmonteren 1e verdieping

 06/07 Onbekend Open Z.s.m. Bied
Lan verbinding via utp rj45 aansluitpunten x3 op drie slaapkamers 1e verdieping. achter afdekplaatje zit momenteel zowel een coax kabel als een utp cat6 kabel. ik heb overal een keystone opgezet maar krijg de lan verbinding niet werkend. ook heb ik v...

UTP kabel eparer of vervangen

 22/06 Eindhoven Beëindigd Z.s.m.
Een upt kabel voor internet verbinding werkt niet. het moet gerepareerd worden of vervangen worden (andere kabel doortrekken). utp kabel is in twede verdieping.

Buitenstopcontsct vervangen

 20/06 Emmen Beëindigd Z.s.m.
Buitenstopcontact vervangen met tuinstopcontacten steenlook 4 voudig ik zit na op 6 wekken med gips in de rolstoel, daarom deze opdracht hier!

Plafondventilator ophangen

 19/06 Harderwijk Beëindigd Z.s.m.
Plafondventilator ophangen op bestaande doos in betonnen plafond. Graag vaste prijs i.v.m. slechte ervaring met uurtarief.

Dimmer plaatsen

 01/06 Arnhem Beëindigd Z.s.m.
Plaatsen van een dimmer, en vervangen of repareren van 3stopcontacten

Stopcontact aanleggen in meterkast

 27/05 Amersfoort Beëindigd Z.s.m.
Ik moet een stopcontact aanleggen in mijn meterkast, maar helaas kan ik het zelf niet doen, dus zoekt een vakman om dit voor me te doen.
Klus plaatsen: Elektra


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Elektra

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Dek Airco installatie en onderhoud

Zoetermeer in overleg 8.5 Offerte
Ons motto: Doe het goed, wordt een met wat je doet. Drive is onze motor, een tevreden klant de inspirator. Zorgvuldigheid onze 'tool'. Excellent het resultaat. Tijd is hindernis; Kwaliteit het enige dat ertoe doet. De klus is per klant ver...

Opal-Bouw

Den Haag ja 8 Offerte
Renovatiewerkzaamheden.Ik werk met mijn eigen groep mensen.

Svtechniek

Lelystad ja - 7 Offerte
Wij bouwen en verbouwen, van woningen tot kantoorruimtes. Elektra Loodgieter Timmeren Tegelen Stuccen Sauzen Vloeren Isoleren Slopen Montage