Klussen voor de loodgieter

Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Bestaande radator vervangen door nieuwe

 02/06 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
50 cm hoge, 150 cm lange en 22 cm brede verouderde radiator vervangen door nieuwe radiator. Het betreft hier wel blokverwarming, houd hier rekening mee! nieuwe radiator is reeds aanwezig, maar waarschijnlijk niet inclusief alle benodigde material...

Vervangen riolering

 31/05 Buren Beëindigd Z.s.m.
Huidige riool is verzakt. Vervangen van 30 meter riolering + putje vervangen door bocht. Riolering inleggen in zand, verwijderen aarde en grint en afvoer. Plaatsen nieuw grint.

Cv ketel vervangen

 30/05 Leidschendam Beëindigd Z.s.m.
Vervanging van een nefit ecomline vrc 24v door een nieuwe hr ketel. minimaal cw4, inclusief vervanging expantievat(18l), overstortventiel, enz.

Verwijderen ontstoppingsputje voortuin

 24/05 Zeist Beëindigd Z.s.m.
Uitgraven en verwijderen ontstoppingsput uit voortuin.

Buitenkraan

 22/05 Almere Beëindigd Z.s.m.
Ik zou graag in de achtertuin een koudwateraansluiting ( kraan ) willen hebben, waarschijnlijk moet er vanuit de kruipruimte van de woning een leiding getrokken worden.

CV aanleggen incl. ketel

 16/05 Winschoten Beëindigd Z.s.m.
CV aanleggen ter grootte van een woning. Ook CV ketel monteren en in werking stellen.

Cv hr-ketel plaatsen (oude vervangen)

 05/05 Gemert Beëindigd Z.s.m.
Oude ketel uit ketelhokje verwijderen en nieuwe ketel Daalderop 24/50+ (reeds in ons bezit) plaatsen. Eventuele andere benodigdheden schaffen we ook zelf aan. Puur installatie, daar we wegens gezondheid dit toch niet zelf kunnen. Klus is aanvaard ...

Installatie leidingwerk voor keuken

 02/05 Groningen Beëindigd Z.s.m.
Via kruipruimte is het mogelijk makkelijk leidingen en afvoer te maken voor een nog nieuw te plaatsen keuken. \Concreet, het maken van een afvoer voor vaatwasser en gootsteen. het aanleggen van koud en warm water, het maken van een gasleiding tbv gas...

Gasleiding verleggen

 01/05 Deventer Beëindigd Z.s.m.
Wij gaan onze keuken verplaatsen! De gasleiding moet naar de andere kant van de kamer. (Meterkast tot aansluitpunt is 3 meter)

Riolering + radiatorpijp vervangen

 26/04 Soest Beëindigd Z.s.m.
Toilet stroomt beneden over na douchen bovenverdieping. Rioolgeur na draaien wasmachine. Verder vervangen van 2 radiatorpijpjes die verroest zijn ( ongeveer 2 x 30 cm vervangen)

Septic tank verwijderen

 20/04 Tynaarlo Beëindigd Z.s.m.
Toiletafvoer (buiten de huidige septic-tank om) aansluiten op riool via de put waar ook de keuken- en hemelwaterafvoer samenkomt. Put ligt plm 5 meter van de woning. De septic-tank sluiten we ná de aansluiting af en laten we lekker vol liggen.

Gassoldeerverbinding repareren

 18/04 Utrecht Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om een jarendertig-huis op de zolderverdieping. Momenteel ben ik op die zolder de vloer aan het repareren. Daar loopt een gasleiding onder (doorsnede 20 mm) van jaren oud. Ik meende altijd al een gaslucht te ruiken en jawel hoor: een klein g...

Verleggen waterleiding en verwarming

 18/04 Leidschendam Beëindigd Z.s.m.
Wij gaan in Juli een nieuwe keuken plaatsen. Hiervoor dient de waterleiding verlegt te worden en gekeken worden of de plaats van de nieuwe vaatwasser wel juist is. Ook wil ik kijken of de verwarming weg kan.

Lekkende radiator kraan.

 14/04 Gouda Beëindigd Z.s.m.
De kraan moet vernieuwd worden. Een kleine klus, (ook een kleine radiator) maar je moet wel verstand van zaken hebben.

Cv vernieuwen

 04/04 Loon Op Zand Beëindigd Z.s.m.
Leveren en hangen van cv ketel,na advies
Klus plaatsen: CV, Water en Gas


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: CV, Water en Gas

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Sara Loodgietersbedrijf

GeleeN ja 8.5 Offerte
Buiten dat wij dé partij zijn voor complete badkamer- en toiletrenovaties staan wij ook voor reguliere loodgietersklussen voor u klaar!