Klussen voor de loodgieter

Zelf een water- of gasleiding aanleggen of cv-ketel installeren? Best lastig!
Voor iedereen die niet zo handig is om zelf met gas, water of cv-ketel aan de slag te gaan is het verstandig om dit door een loodgieter te laten doen. Of je nu een nieuwe cv-ketel wilt laten installeren of alleen een leiding wilt laten verleggen. De loodgieter/cv-installateur weet wat er bij komt kijken.

Nu je loodgieters klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Nakijken en schoonmaken gaskac

 17/09 Rotterdam Open Z.s.m. Bied
Zoek iemand die mijn gaskachel kan nakijken en schoonmaken hij doet het prima, maar een onderhoudsbeurt voor de zekerheid

Aansluiting, leidingen, kranen

 11/09 Zaandam Open Z.s.m. Bied
Ik zoek een loodgieter die 4 afvoerpunten kan aanleggen, voor een gootsteen, een (nog te bestellen), en nog 2. Daarbij wil ik 4 leidingen met doorzichtige buizen, handig voor bij verstopping. Als laatste meerdere kraantjes, naar elke van de ops...

Controle boiler

 01/09 Amsterdam Open Z.s.m. Bied
2013 is een daalder 50 liter water boiler geplaatst (warm water voor keuken & douche). ik wil controle / periodiek onderhoud....als dat nodig is.

Gasfornuis aansluiten

 04/08 Tilburg Open Z.s.m. Bied
Ik heb een gasfornuis gekocht, hier zit echter een koppelstuk voor België aan. Ik ben opzoek naar iemand die deze voor mij kan aansluiten met de juiste comfoortaansluiting (deze heb ik zelf niet).

Designradiator vervangen

 18/03 Onbekend Open Z.s.m. Bied
Plaatsen (vervangen) designradiator in de badkamer.

Ik ben een loodgieter met veel ervaring

 11/03 Onbekend Open Z.s.m. Bied
Ik werk met een cv ,sanitair en rio enz

Vaillant geiser door intergas combiketel

 15/02 Heerhugowaard Open Z.s.m. Bied
20 jaar oude geiser vervangen door gereviseerde intergas combiketel. Gaat alleen om warm water voor bad en douche. Combiketel is dus al aanwezig. Gas en water zullen iets moeten worden aangepast.

CV ketel verplaatsen

 05/12 Maastricht Beëindigd Z.s.m.
Vanwege het plaatsen van een vaste trap naar de zolder, moet de CV ketel 1meter verplaatst worden.

Radiator omdraaien in het halletje

 30/11 Weert Beëindigd Z.s.m.
Radiator hangt horizontaal en deze wil ik vertikaal laten plaatsen om ruimte te creëren voor een schoenenkast.

Gasfornuis aansluiten.

 07/11 Groningen Beëindigd Z.s.m.
Gasslang gasfornuis aansluiten. Slang vervangen voor rvs. Wij durven dit niet zelf omdat er aan het fornuis wat ringen meedraaiden bij het losmaken van de oude gasslang.

Gaskraan moet verplaats worden

 19/10 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Ivm nieuwe en grote gasfornuis moet ik nu mijn gaskraan een aantal cm verplaatsen

Cv verwijderen - warmtepomp plaatsen

 10/10 Teteringen Beëindigd Z.s.m.
Cv verwijderen (zit nog aangesloten) Warmtepomp (Monoblock) waterzijdig aansluiten; aanvoer/retour 32mm hard of flex 3meter. Warmtepomp staat al op plaats, voorzien van elektra. (Geen stek noodzakelijk)

Zwembadonderhoud

 29/08 Zevenbergen Beëindigd Z.s.m.
Onderhoudscontrole van zwembad

Airco bijvullen

 10/08 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Mijn Tristar split unit airco blaast geen koude lucht meer. vermoedelijk moet de unit worden bijgevuld. graag zou ik van u weten wat de kosten hiervan zijn?

Vervangen 2 radiatoren

 20/07 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
1. 200 cm x 30 cm = te vervangen door 220 cm x 30 cm - type 22 2. 210 cm x 30 cm = te vervangen door 220 cm x 30 cm - type 22 beiden met zij-panelen en sierroosters
Klus plaatsen: CV, Water en Gas


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: CV, Water en Gas

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Micheldienstverlening

Scherpenzeel in overleg 8 Offerte
Eenmans loodgieters bedrijf, bijna 10 jaar ervaring in het vak en 2 jaar als zelfstandige. Voor al uw badkamer renovaties en overige loodgieter klussen

NN installations

Schiedam ja 8.5 Offerte
As the Master Plumber and Owner of NN Installations, I provide high-quality plumbing services to residential and commercial clients in the Netherlands. With over 15 years of experience in the plumbing industry, I have the skills and knowledge to plan...

Sara Loodgietersbedrijf

GeleeN ja 8.5 Offerte
Buiten dat wij dé partij zijn voor complete badkamer- en toiletrenovaties staan wij ook voor reguliere loodgietersklussen voor u klaar!

Wijnholds Services / Wmt Loodgieters

Aalsmeer ja 8 Offerte
Wij zijn een gespecialiseerd loodgietersbedrijf/isolatiebedrijf in Aalsmeer e.o. (100+ km) Maar wij staan ook zeker open voor allerlei andere klussen waar we verstand van hebben & weten wat we doen. Wij zijn een spontaan en gemotiveerd bedrijf met ...