Klussen voor de computerhulp

Op zoek naar een computerhulp omdat je er niet meer uitkomt?

Installeren van software, een computervirus verwijderen, advies bij de aankoop van een computer of een mooie website laten maken. Het valt niet altijd mee om, zonder ICT opleiding, je computer/gsm of tablet te laten doen wat je wilt. Plaats eenvoudig en snel je computer klus op Klusbode en vind de computerhulp die je zoekt.

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Tesla power wall inschakelen hij staat o

 11/04 Zeist Open Z.s.m. Bied
Heb al 6 jr een tesla powerwall voor stroom opslag. geplaats door eneco in project geen ondersteuning meer sind afsluiten project in 2020 nu staat hij sinds een week offline na storing eneco/stedin beiden geven geen antwoord gaarne opnieuw connect...

HiK connect app werkend krijgen!

 03/10 Mijdrecht Open Z.s.m. Bied
Ik heb een hik ds-kh6320-wte1 deurbel camera en de camera op zich werkt uitstekend, maar op mijn samsung mobiel lukt het niet meer om de app werkend te krijgen. Voorheen had ik een iphone en daar heeft de app altijd goed gewerkt, maar plots kwam de...

Extending phone and Internet lines.

 24/12 The Hague Open Z.s.m. Bied
I want to extend my phone line to the woonkamer and also connect my ethernet kabel to the 2nd floor. Please help with this.

Installeren Pinterest Tag op website

 01/06 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Goed installeren van Pinterest Tag op mijn website met Google Tag Manager

Rj45 contactdoos+connector monteren

 09/04 Woudenberg Beëindigd Z.s.m.
Wij willen op 2 plekken een vaste ethernet aansluiting: 1 voor de tv in de woonkamer en een voor de computer in de studeerkamer. de kabels zijn al getrrokken (cat6 soepele kabel) door de buizen van de oude coax kabels en die oude coax kabels zijn weg...

Wifi verbeteren binnen huis

 13/02 Zwolle Beëindigd Z.s.m.
Wij hebben een T-mobile thuis wifimodum in huis, echter kan deze alleen in de meterkast beneden staan naar ons weten. Dit zorgt ervoor dat, zelfs met wifi versterker, het signaal niet goed genoeg is in het huis. Wij zouden graag een indicatie willen ...

Psd template omzetten in htmlcss

 02/07 Apeldoorn Beëindigd Z.s.m.
Wij zoeken iemand die vanaf half juli twee weken beschikbaar is voor het helpen bij onze website. wat we nodig hebben is iemand die psd templates kan omzetten naar htmlcss. we betalen je €15 per uur.

Internetkabel doortrekken

 07/02 Haarlem Beëindigd Z.s.m.
Internetkabel doortrekken van router in woonkamer op begane grond naar zolder (2e verdieping). Gaten in de vloeren zijn al aanwezig. Ca. 8 mtr kabel.

Geld terug overmaken, 7500 euro

 02/12 Haarlem Beëindigd Z.s.m.
Jeffrey Brugman Nl12ingbnulnulnulacht1zes11negennul tnv. ts. waalwijk

SEO aanmaken voor mijn website

 12/11 Maastricht Beëindigd Z.s.m.
Bij een bestaand website de SEO aanpassen zodat de site in elk geval gevon den wordt in google. Het is een hobby site dus budget is erg krap.

Computer bouwen & windows installatie

 05/10 Utrecht Beëindigd Z.s.m.
Helaas is het zelf niet gelukt om de onderdelen te installeren en heb ik een nieuw onderdeel als vervanging moeten bestellen. het gaat om het in elkaar zetten van een computer met de volgende onderdelen: pcpartpicker(dot)com/list/ntvd7t en mijn huidi...

Netwerk instellen

 30/03 Harkstede Beëindigd Z.s.m.
Ik wil mijn thuis netwerk ingesteld hebben zodat het 1 netwerk is vanuit de ziggo router en mijn TP link zodat de NAS en printer overal worden gezien

Samsung tab2 rooten

 09/03 Nieuw-Vennep Beëindigd Z.s.m.
Wie kan mijn samsung tab2 rooten

Windows 10 installatie

 14/11 Dinxperlo Beëindigd Z.s.m.
Installatie Windows 10 dit is een nieuwe laptop

Verbeteren onderhouden Magento 1 webshop

 29/09 Lieren Beëindigd Z.s.m.
Verbeteren en impleteren in magento 1 webshop. De werkzaamheden zijn o.a.: Onderhoud, update's, storingen oplossen, nieuwe functie's impleteren, ect.
Klus plaatsen: Computer & Internet


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Computer & Internet

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Alpha Flame

Maastricht in overleg 8.5 Offerte
Dé hulp op het gebied van installatietechniek zowel in de utiliteit als op het gebied van netwerk-systeem-applicatie-camera-computer-oplossingen!