Klussen voor de stratenmaker

Je bestrating ophogen of juist een geheel nieuwe bestrating?

Of het nu gaat om je tuin, terras of oprit, de echte bestrating professional adviseert, legt en levert bestrating. Stratenmakers met echte vakkennis bieden op je klus. Plaats je bestrating klus op Klusbode en vind eenvoudig en snel de beste stratenmaker.

Nu je bestrating klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

25m2 straatwerk en gedeelte grondwerk

 31/08 Elshout Open Z.s.m. Bied
Bestrating pad voor en achter het huis totaal 29m2 en wat grondwerk (uitgraven en wit zand storten)......

Stratenmaker voor bestrating tuintje

 29/08 Wolphaartsdijk Open Z.s.m. Bied
Stratenmaker voor egaliseren, stopzand en worteldoek, bestrating achtertuintje Seniorenwoning vlakbij Goes

Terras met tegels en bandje (13m2)

 28/08 Laag Zuthem Open Z.s.m. Bied
Ik wil een terras aanleggen t.b.v. een tuinhuis. Het terras heeft een oppervlakte van 13m2. De tegels (50x50) en bandjes zijn aanwezig. Het betreft dan alleen vlakmaken en bestraten, eventueel extra zand aanvoeren om waterpas te kunnen plaatsen.

Tuin opnieuw inrichten

 23/08 Den Haag Open Z.s.m. Bied
I. v. m. Inrit voortuin oude bestrating er uit en opnieuw bestraten

Sierbestratung

 17/08 IJmuiden Open Z.s.m. Bied
Klus niet meer beschikbaar/ is al gegund.

Zie onder beschrijving

 17/08 Onbekend Open 01-11-2019 Bied
Tuin van appartement leegmaken en ook stenen afvoeren , tuin moet geheel bestraat worden , nu een stuk terras en tuin ( heeft geen haast ) alleen mensen die het hun vak is reageren

Voortuin bestraten

 07/08 Doetinchem Open Z.s.m. Bied
Ongeveer 12 vierkante meter voortuin bestraten,zand en grint afvoeren dan een klein stukje bij de voordeur ophogen is verzakt.

Afgraven en bestraten tuin

 05/08 Zwolle Open Z.s.m. Bied
Wij zoeken een vakman voor de volgende zaken: -afgraven en afvoeren van het zand, zodat daar voor een gedeelte grind kan komen -voor en naast de schuur is het de bedoeling dat er een terras komt van 40x60 tegels (drie tegels voor de schuur over de...

Tuin van Senioren woning egaliseren,worr

 30/07 Wolphaartsdijk Beëindigd Z.s.m.
Tuin van Seniorenwoning egaliseren, worteldoek en bestraten

Bestrating vloer van voor de deur

 22/07 Zwijndrecht Open Z.s.m. Bied
Ik heb 75 tegels van 50×50 cm en wil ze aanleggen in voor de huis deur. Zand is geen probleem. Hoeveel uren zin nodig om deze klus af te ronden?

100 m2

 14/07 Marijenkampen Open Z.s.m. Bied
Het ophogen van bestaande bestrating

Herbestraten van voor- en achtertuin

 14/07 Zaandam Open Z.s.m. Bied
Achtertuin herbestraten en aanvullen met nieuwe betontegels 50x50 of 30x30. Voortuin ophogen pad herbestraten en tegels achtertuin (deels) in de voortuin gebruiken.

Opnieuw bestraten achtertuin

 13/07 Breda Open Z.s.m. Bied
Het gaat om het herbestraten van de achtertuin, met de klinkers die er nu in liggen. Nu is er 50m2 bestraat. In de nieuwe situatie moet er zo'n 10m2 uitgespaard worden voor graszoden e.d. (die leggen we zelf). Dus 50m2 eruit halen en 40m2 terug bestr...

Terras bestraten met 60X60 tegels 70 m2

 09/07 Haps Open Z.s.m. Bied
Bestraten van terras met 60X60 tegels. totaal 70 m2 Het gaat alleen over bestraten voorwerk is gedaan, vlak getrild, opsluit banden etc.

Sierbestrating aanlegen

 08/07 Bilthoven Open Z.s.m. Bied
Visgraat patroon met een rand en de buitenste rand recht op. Het is een rechthoek. Stenen zijn getrommeld en 20 x5 x6,5 Terras is 18m2 Zand ligt er al en stenen komen deze week
Klus plaatsen: Bestrating


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Bestrating

Bedrijf Plaats Garantie Aangesl. bij Score

Ebah BV

Sittard ja 8 Offerte
Wij zijn een jong en dynamisch Bouw en Klusbedrijf in de omgeving Limburg en Brabant. Werken altijd netjes op afspraak. Voor het Bouwen en of slopen van grote en kleine projecten zoals : Bedrijfspanden , muren , badkamers , vloeren , tegels. Tevens...

Gevel service Nederland

Oude-Tonge ja 8 Offerte
Op gebied van gevelrenovatie zoals hakken, stralen en voegen zit je bij ons goed. Veel ervaring en altijd een offerte op maat.

Madira bv

Oosterhout ja 8.5 Offerte
Goede dag Ons bedrijf is gespecialiserd in bestrating / tuinaanleg bij particulieren , het kappen van bomen , grondwerk , schutting / verranda plaatsen. Wij beschikken over alle benodigde machines van groot tot klein Ook kunt u onze website www....

Pmm Bouw

Amersfoort in overleg 8 Offerte
Zetbedrijf met specialisatie natuursteen. Jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitenland. Alles wat u met steen wilt, wij maken het voor u, wanden, vloeren, terras, muren, gevelbekleding, ook flagstones.

Stenoo

Rijen ja 7.5 Offerte
Wij zijn een klusbedrijf dat al jaren mee loopt . wij staan 24 uur voor u klaar. en komen altijd eerst bij u langs om een prijs te doen en ons even voor te stellen