Klussen voor de stratenmaker in Groningen

Je bestrating ophogen of juist een geheel nieuwe bestrating?

Of het nu gaat om je tuin, terras of oprit, de echte bestrating professional adviseert, legt en levert bestrating. Stratenmakers met echte vakkennis bieden op je klus. Plaats je bestrating klus op Klusbode en vind eenvoudig en snel de beste stratenmaker.

Nu je bestrating klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

50 m2 siertegels leggen

 30/06 Groningen Open 01-08-2020 Bied
50 m2 siertegels leggen verspreid over 3 terrassen en looppad

80 terrastegels leggen

 09/06 Groningen Beëindigd Z.s.m.
Ongeveer 80 betontegels van 50 x 50 leggen, in rechthoek, in achtertuin, zandbed ligt er al, betontegels liggen er naast, als vlakke ondergrond voor oa een tuinhuisje oid. Graag snelle reactie, kan liefst per direct uitgevoerd worden, ook op avond of...

10m2 bij terras aanleggen.

 26/05 Groningen Beëindigd Z.s.m.
Door een communicatiefout nogmaals geplaatst: Bij mijn terras wil ik graag een stukje aan hebben. Het geheel is al uitgegraven, zand ligt er al weken in en de tegels + er omheen kleine stenen liggen klaar. Wie wil dit voor mij doen?

10m2 bij terras aanleggen.

 13/05 Groningen Beëindigd Z.s.m.
Ojee, ben je telefoonnummer kwijt. met wie uit groningen heb ik een afspraak gemaakt voor het bijleggen van ca 10 m2 terras? zand, (ligt er in) tegels en steenjes liggen al klaar maar ik heb een onjuist nummer. je bod was 100 tot 150 euri. graag even...

10 m2 terras leggen

 28/04 Groningen Beëindigd Z.s.m.
Bij ons terras moet 10m2 aangelegd worden. Om een tegen 30x30 moeten kleine steentjes worden gelegd.

Herbestraten oprit circa 35 m

 29/04 Groningen Beëindigd Z.s.m.
Mijn oprit dient opnieuw bestraat te worden. Het is nu her en der wat verzakt en de oprit moest iets vergroot en hiermee lever ik een stukje tuin in. Verder is versteviging noodzakelijk aangezien er twee auto's op staan. De huidige stenen zijn cobble...

Tuinpaadje opnieuw bestraten

 16/04 Groningen Beëindigd Z.s.m.
Mijn tuinpad is 7 m2. Ik wil het hele paadje eruit laten halen, antiworteldoek eronder laten leggen en opnieuw bestraten.

Ca 40m2 bestraten.

 11/06 Groningen Beëindigd Z.s.m.
Ca 40m2 bestraten met stoeptegels (mag 2e hands) Er ligt nu nog gras in. Er zijn 2 studenten om te helpen met sjouwen. Klus graag zsm gedaan.

Opnieuw bestraten

 28/04 Groningen Beëindigd Z.s.m.
Voor het huis moet het tegelpad opnieuw bestraat worden het zijn omgeveer 60 tegels 30 bij 30 cm het is in groningen wijk/hoogkerk zuid