Klussen voor de stratenmaker in Den Haag

Je bestrating ophogen of juist een geheel nieuwe bestrating?

Of het nu gaat om je tuin, terras of oprit, de echte bestrating professional adviseert, legt en levert bestrating. Stratenmakers met echte vakkennis bieden op je klus. Plaats je bestrating klus op Klusbode en vind eenvoudig en snel de beste stratenmaker.

Nu je bestrating klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Ophogen terras

 05/09 Den Haag Open Z.s.m. Bied
Ca 20m² terras opnemen, ophogen en weer terugleggen (tegels 50 x 50 cm)

Tuin opnieuw inrichten

 23/08 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
I. v. m. Inrit voortuin oude bestrating er uit en opnieuw bestraten

Deel tuin.opnieuw betegelen

 24/05 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
15m2- oude tegels verwijderen- nieuwe tegels plaatsen

Kunstgrast vernieuwen en tuin tegels ver

 09/01 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Mijn kunstgas veld is verschoeit moet nu een nieuwe in .en wil gelijk nieuwen straat tegels in mijn tuin die ik nu hebt zijn nog voor de oorlog ik tot nu toe geen spullen er voor kan ook haast niet naar een winkel van wegen ruma maar ik zou wel een ...

Terras aanleggen

 26/06 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek iemand die de bodem van mijn bijenstal kan bestraten met tegels. Zand is al gestort en glad gestreken. De totale oppervlakte is 20 vierkante meter.

Bestraten met dezelfde tegels

 12/06 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Opnieuw egaliseren van een straatje met 50 grindtegels van 40x60.De tegels kunnen op dezelfde manier teruggeplaatst worden. U moet zelf voor het benodigde zand zorgen. Start werkzaamheden in overleg en duur van werkzaamheden aangeven.

Terras tegels ophogen en straten.

 19/05 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Tuin ongeveer 30m2 met betontegels 40/60 liggen in molenwiek verband. deze verwijderen ophogen en opnieuw leggen. is denk ik wel 3 kuub zand voor nodig. graag wil ik weten wat het gaat kosten. graag zo spoedig mogelijk. met vriendelijke groet, ...

Ophogen/herbetraten achtertuin z.s.m.

 27/12 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Ophogen en tevens herbestraten van de bestaande achter tuin van circa 50m2.(klinkertjes en 2 terrassen van 4 x 3 in het wildverband ) Ook 2 nieuwe waterafvoer gootjes aanleggen op bestaande regen afvoer pijpen. Zo spoedig mogelijk wanneer het jul...

Tuin op nieuw bestraaten

 14/07 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Nieuwe straat tegels 30/30

Voor en achtertuin opnieuw bestraten

 19/04 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Voortuin (van ca. 5 x 3,5m). bestaande bakstenen eruit halen, ophogen, aanstampen en met dezelfde stenen (nog niet zeker) herbestraten. Achtertuin (ca. 5x8m minus schuur 2x5) Bestaande bakstenen eruit halen, ophogen, aanstampen herbestraten met d...

Tuin bestraten

 12/05 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Tuin van ongeveer 30 m² bestraten.

Een klein stukje tuin bestraten

 19/01 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Ik wil graag een klein stuk tuin bestraten van 7 meter lang en ongeveer 80 cm breed.

Tuintegels opnieuw plaatsen

 06/01 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
De tuintegels zijn schreef gezet niet mooi recht. Het gaat om de voor en achter tuin. +|- 45m2 ik wil een totaal prijs geen uurprijs

Tegelpad ophalen en uitbreiden,

 24/11 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Tegelpad ophalen en uitbreiden (30x30),+/- 22 m2 glazenwassersrand (30x30)+/- 14m2 aanleggen met zaagwerk, goed leggen van tegelrand 10 mtr.

Terras opnieuw bestraten

 03/04 Den Haag Beëindigd Z.s.m.
Terras (van 8x3,5). Bestaande bakstenen eruit halen, ophogen en met dezelfde stenen bestraten. Ook nieuw terrasje achter in de tuin creeren (2x2).