Klussen voor de badkamerinstallateur in Rotterdam

Zelf je badkamer verbouwen? Best lastig!
Voor iedereen die niet zo handig is om zelf een badkamer te verbouwen is het verstandig om dit door een badkamerspecialist te laten doen. Of je nu een compleet nieuwe badkamer wenst of juist je huidige badkamer wilt te vernieuwen. De professionele badkamerspecialist weet wat er bij komt kijken.

Nu je badkamer klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Tegelzetter

 12/08 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
55 m2 muurtegels /12m2 vloertegels

Renovatie badkamer

 17/07 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Nw douchecabine plaatsen, tegels verwijderen en afwerken met waterdichte gladde muur. Bad verwijderen hier ook muur afwerken en nw vloer in gehele badkamer. werkzaamheden uitvoeren in overleg

Badkamer renoveren

 11/09 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Wand- en vloerbetegeling . tegelwerk 5 meter vloer en 17 meter wand , Plaatsing bad , Plaatsing badkamermeubel , wastafel, meubelkast , 1X desigen Radiator Cement storten

Hang wc verwijderen en nieuwe plaatsen

 08/09 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
2 hang wc verwijderen en 2 nieuwe hang wc plaatsen en betegelen ook de zij wanden betegelen bij elkaar 6 a 7 vierkante meter betegelen

Badkamer wand tegels afhalen/betegelen

 30/07 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
10 m2 tegels van muur halen, opnieuw betegelen in badkamer

Herstel lekkage/bad eruit

 07/07 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Ik heb lekkage vanuit de badkamer. Ik wil graag het bad eruit en daarvoor in de plaats een douche (cabine) en uiteraard de lekkage laten herstellen.

Badkamer aanpassen

 23/05 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Oude douche cabine verwijderen en nieuwe plaatsen tegels verwijderen en muur glad maken bad verwijderen en ook muren glad maken en wsl vloer plaatsen. de rest va de badkamervloer ook opnieuw tegelen.

Opbouwen badkamer-toilet

 15/04 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Onlangs hebben wij twee dakkapellen laten plaatsen. En willen hier een douche en toilet laten plaatsen. Voorzieningen za Elektra, water, en afvoer is al aanwezig.

Inbouwtoilet plaatsen

 26/03 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Ik zou graag willen weten wat het plaatsen van een inbouwtoilet in m’n badkamer gaat kosten en hoeveel uur daar ongeveer mee gemoeid zal zijn. Er is nu een oud staand toilet. Het materiaal (reservoir, etc) schaf ik zelf aan. Het gaat dan om het pla...

Lekkage badkuip....

 14/02 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Lekkage badkuip....luik maken en syphon vervangen onder de badkuip. Naast de badkuip zijn er tegels...mogelijk moet hier open om onder de badkuip te komen. Lekkage is vlak onder de badkuip.

Badkamer en toilet betegelen.

 08/02 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Ik wil graag mijn badkamer en toilet betegelen(vloer en wand). er mag over de vloertegels heen betegeld worden en wat betreft de wand, zorg ik er voor dat de oude tegels er uit zijn. aantal vierkante meter is ongeveer 34. de tegels die er in komen; ...

Toiletrenovatie

 28/08 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Graag zou ik een geschikte vakman willen vinden voor het renoveren van onze toiletruimte, er zit nu een staand toilet in met laaghangend resorvoir, deze zou ik willen laten vervangen voor een inbouwresorvoir geberit met een sphinx 280 rimfree softclo...

Vervangen radiator

 20/06 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Betreft het vervangen van wandradiator in de badkamer (het oude verwijderen en een nieuwe plaatsen).

Douchebak verwijderen

 11/06 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Douchebak moet verwijdert worden. Erg lastig, zit half met betegeling en vast aan de muur.

Douchcabine plaatsen met bak

 16/05 Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek iemand die een douchecabine kan plaatsen met douchbak. Aandachtspuntje: de waterleidingen lopen buiten de muur dus staat in de weg van de cabine.