Klussen voor de badkamerinstallateur in Onbekend

Zelf je badkamer verbouwen? Best lastig!
Voor iedereen die niet zo handig is om zelf een badkamer te verbouwen is het verstandig om dit door een badkamerspecialist te laten doen. Of je nu een compleet nieuwe badkamer wenst of juist je huidige badkamer wilt te vernieuwen. De professionele badkamerspecialist weet wat er bij komt kijken.

Nu je badkamer klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Badmeubel en douchewand plaatsen nocalk

 15/07 Onbekend Open Morgen Bied
Badmeubel en douchewand en nocalk instaleren

Complete nieuwbouw badkamer en toilet

 31/05 Onbekend Open Z.s.m. Bied
Inloopdouche met nissen en inbouwkranen, toilet en bidet, vrijstaand ligbad, wandmeubel met dubbele waskommen en een kast, wandspiegel en stopcontact, handdoekenradiator en betegelen tot aan plafond. Tevens nog een hangtoilet op begane grond.

Badkamer betegelen

 14/02 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
Badkamer en wc betegelen 40vierkante meter is nieuwbouw

Douchewand plaatsen

 24/01 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
Het plaatsen van een douchewand en zijwand douche verlichting boven spiegel

Badkamer renovatie 1,40 x 2,04

 10/01 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
Badkamer 1,40x 2,04 Sloopwerk doen we zelf Het sanitair + tegels hebben we in huis. Wat moet er gebeuren: 1) leiding radiator verleggen 2) opnieuw betegelen van wand (tegels 60x60) en vloer (tegels 30x60) 3) plafond verlagen 4) afvoer wastafel...

Badkamer afmaken

 14/09 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
In onze nieuwbouwwoning in vleuten is op zolder een kamers gereserveerd voor een 2e badkamer/doucheruimte. ruimte is timmerklaas, maar er moet nog een douchevloer met afvoergoot worden aangelegd. aansuiting voor douchen en wastafel moet worden aangel...

Wastafel en onderkast badkamer vervangen

 08/07 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
Oude wastafel en onderkast verwijderen. Nieuwe wastafel en onderkast plaatsen en afkitten. Oude wastafel heeft 2 afvoeren, dit wordt nu 1. De 2 kranen worden hergebruikt.

Wc plaatsen in badkamer

 30/04 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
Ik heb op de eerste etage een badkamerwaar ik een tweede hangende wc wil laten plaatsen. De wc pot heb ik zelf al aangeschaft. Alle leidingen en afvoer zijn al aanwezig achter de badkamermuur volgens mijn buren die ook een wc hebben laten plaatsen (z...

Badkamer verbouwen

 13/05 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is circa 2,5 bij 2,6 meter. In de badkamer wil ik een inloop douche, ligbad, toilet, bidet, radiator en badmeubel. De wanden en vloer betegelen met 34 m2 tegels.

Toilet boven en beneden volledig vernieu

 05/07 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
Toilet boven en beneden met tegelwerk,leidingen volledig vervangen voor nieuwe toiletten

Vervangen douche

 03/07 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
Demonteren en afvoeren van huidige douchewand, douchebak, kraan en glijstangset. verwijderen en afvoeren ca. 6 m2 tegelwerk. leveren en aanbrengen nieuwe douchebak (80x80x5), incl. aansluiten. leveren en aanbrengen ca. 6 m2 nieuwe wandtegels. levere...

Renovatie badkamer

 12/10 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
Verplaatsen bad ( ongeveer 20 cm) inbouw douchekraan/regendouche (nu opbouw) doucheplateau maken met douchegoot (vloer ophogen 1m2) 1,00 x 0,90 plaatsen douchewand 90 x 200/ 20 x 200 verplaatsen handdoekradiator 1.80 x 60 cm plaatsen wand 0,75 ...

De gehele badkamer vernieuwen.

 22/09 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
De huidige badkamer is een kleine 3 x 3 meter. Alles moet eruit...en een ligbad en wastafel met spiegel en toilet erin en tegels.

Plaatsen badkamer meubel

 27/06 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
Betr hangend meubel dat opgehangen en aangesloten moet worden op bestaand water en afvoersysteem

Afvoer douchebak geeft stank

 11/11 Onbekend Beëindigd Z.s.m.
Mogelijk nieuwe afvoer plaatsen