Klussen voor de badkamerinstallateur in Hoogvliet Rotterdam

Zelf je badkamer verbouwen? Best lastig!
Voor iedereen die niet zo handig is om zelf een badkamer te verbouwen is het verstandig om dit door een badkamerspecialist te laten doen. Of je nu een compleet nieuwe badkamer wenst of juist je huidige badkamer wilt te vernieuwen. De professionele badkamerspecialist weet wat er bij komt kijken.

Nu je badkamer klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Renovatie badkamer

 17/07 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Nw douchecabine plaatsen, tegels verwijderen en afwerken met waterdichte gladde muur. Bad verwijderen hier ook muur afwerken en nw vloer in gehele badkamer. werkzaamheden uitvoeren in overleg

Badkamer aanpassen

 23/05 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Oude douche cabine verwijderen en nieuwe plaatsen tegels verwijderen en muur glad maken bad verwijderen en ook muren glad maken en wsl vloer plaatsen. de rest va de badkamervloer ook opnieuw tegelen.

Vervangen radiator

 20/06 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Betreft het vervangen van wandradiator in de badkamer (het oude verwijderen en een nieuwe plaatsen).

Douche ruimte verbouwen

 23/07 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Het betreft een douche verbouwing. Plan betreft. Douchebak en oude douchecabine eruit. Douche ruimte betegelen en een douchcabine op de tegels plaatsen zonder douchebak. Eventueel nieuwe planing bespreken met vakman en het beste te realiseren pla...

Vervangen designradiator+kraan+afkitten

 20/06 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Voorkeur voor een klusjesman/bedrijf in Hoogvliet. Graag wil ik daarom in elk geval bedrijf Dirkbouw BV benaderen voor deze klus.

Verven

 25/06 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Ik moet verhuizen mijn badkamer en toilet moeten opgeknapen worden

Toilet renoveren (1,6 m2)

 08/06 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
- verwijderen van oude toilet pot en plaatsen van nieuwe toilet pot (hangtoilet) - verwijderen van huidige tegels (zowel vloer als wand) - plaatsen van nieuwe tegels (zowel vloer als wand, wandtegels hele muren) - verwijderen van wasbak en plaatse...

Badkamer renovatie

 29/05 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Een achteraf gezien niet te vertrouwen aannemer heeft onze badkamer zeer slecht geïnstalleerd. Zowel het bad als de douchebak lekken inmiddels. Graag willen we weten wat een renovatie zou kosten.

Vloer onder afschot tegelen

 25/01 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Het slopen van de bestaande badkamervloer,demonteren 5 hoekige inloopdouchecabine.Onder afschot tegelen van een nieuwe badkamervloer en terugplaatsen van de 5 hoekige inloopdouchecabine. Het verplaatsen van een trekschakelaar binnen de badkamer na...

Toilet en badkamer tegelen

 02/02 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Totaal aan wand en vloer tegels ongeveer 26 vierkante meter.

Verbouwen toilet

 29/01 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Hangen toilet plaatsen en tegelen wand tot 1 meter 30 over bestaande tegels heen. vloertegels legen ca 2 vierkante meter. De toiletruimte is ook waar de wasmachine staat. Tegels, toilet en inbouwreservoir koop ik zelf.

Een badkamer in een slaapkamer

 23/03 Hoogvliet Rotterdam Beëindigd Z.s.m.
Mijn hartelijke dank voor allen die de moeite hebben genomen omlangs te komen in Hoogvliet. Inmiddels zijn wij halve wegen met de verbouwing.