Klussen voor de monteur

Ook geen zin om te klussen? Of net even iets te weinig tijd om het "effe" te doen?
Voor iedereen die niet kan/wil klussen biedt Klusbode de mogelijkheid om eenvoudig de juiste klusser voor je klus te vinden. Plaats gratis en geheel vrijblijvend je klus, vergelijk de biedingen/beoordelingen en kies je klusser. Eenvoudig en snel.

Nu je eigen klus plaatsen

Hoe werkt het?

Plaats gratis je klus

Plaats je klus opdracht Klik op bovenstaande "Plaats je klus" en omschrijf je klus zo duidelijk mogelijk. Je privacy is gewaarborgd.

Vakmannen bieden

Vakmannen bieden op je klus Na het plaatsen van je klus ontvang je biedingen van vakmannen die de klus voor je willen klaren.

Vergelijk en kies

Vergelijk en kies jouw vakman Vergelijk de vakmannen op basis van hun bod, profiel en beoordelingen en kies jouw vakman.
Trefwoord
Klus Plaats Status Gew. start

Kachel ventilator Scénic 2

 09/03 Nieuw-Dordrecht Open Z.s.m. Bied
Kachel ventilator vervangen de ventilator doet het op geen enkele stand ook niet op automatisch.

Vervangen dieselpomp

 29/01 Leiden Open Z.s.m. Bied
Vervangen dieselpomp

Autoslot rechterportier uitbouwen

 20/01 Elsloo Open Z.s.m. Bied
Slot rechterportier uitbouwen suzuki vitara 1993. A.u.b. bij uw reactie gelijk de datum aangeven waarop u beschikbaar bent. Auto rijdt niet en het slot ter plekke uitbouwen. Prijs liefst totaalprijs maar per uur mag ook aangegeven worden.

Apk & herstel roest vw lt35

 18/11 Eindhoven Beëindigd Z.s.m.
Het betreft een tot camper omgebouwde bedrijfsauto (vw lt ii 35 uit 2006 k-080-nn), met rondom verschillende roestplekken: - een gat van ca. 5x6cm in de carrosserie vlak achter het rechter voorwiel - roest in de wielkassen - steenslag motorkap - ...

Sloep lakken

 24/10 Rijswijk Beëindigd Z.s.m.
Graag wil ik mijn Maril sloep van 6.25 mrt opnieuw laten lakken; misschien is polijsten ook nog een optie, ook moet er nog antifouling op aangebracht worden en de waterlijn gereinigd. De boot moet nog uit het water dus kan met trailer naar een loods ...

Motor uitbouwen en inbouwen

 20/09 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Ik heb 2 Opel combo’s zelfde motor zelfde model ben op zoek naar een monteur die motor uit de ene combo kan bouwen en inbouwen in de andere en de andere motor in de andere combo weer bouwen motor en onderdelen heb ik al alleen zou de monteur gereed...

Onder brandstofsysteem lassen

 05/09 Sprundel Beëindigd Z.s.m.
Onderdeel brandstofsyteem is niet goed bevestigd. Bevestiging vulpijp is geroest. Dit dient gemaakt te worden voor de APK van de auto.

Reparatie Chrysler Voyager

 25/08 Doetinchem Beëindigd Z.s.m.
Vervangen van de stuur(stof)hoezen links en rechts van stuurhuis, gaatje in uitlaat repareren, Rem linksachter losmaken, remleiding achter ontroesten

Reparatie/vervanging preekstoel

 11/08 Monnickendam Beëindigd Z.s.m.
RVS preekstoel is door aanvaring verbogen aan de punt//ook de bevestiging linksvoor is hierbij deels losgekomen van het dek bij de voet.

Waterkoeling buitenboordmotor

 17/07 Amsterdam Beëindigd Z.s.m.
Sinds vorige week werkt de waterkoeling van mijn buitenboordmotor niet meer. De boot ligt in Amsterdam-Oost. Ik zoek iemand die deze week kan kijken naar de motor (mogelijk verstopt of defecte simpeler). Ik hoor graag wie het kan oplossen.

Koeling OMC inboard 140 pk nakijken en h

 12/07 Zaandam Beëindigd Z.s.m.
De temperatuur van mijn OMC 140 pk inboard motor loopt te hoog op, boven 100 graden. De koeling is direct vanuit oppervlake water en ergens verstoort.

Kachelradiator Volvo S40 vervangen

 25/06 Emmen Beëindigd Z.s.m.
Wie heeft er tijd en verstand van om een kachelradiator van een Volvo S40 bj 2002 1.8 te vervangen..?

Schakelstang los

 08/06 Leiden Beëindigd Z.s.m.
Graag zo spoedig mogelijk

Staartstuk mercruiser 4.3 6 cyl

 15/05 Bemmel Beëindigd Z.s.m.
Stenen op bodem geraakt schroef kapot en onderste gedeelte van staartstuk beschadigd Omgeving Arnhem Nijmegen

Omc inboard 2.5 120pk

 20/04 Medemblik Beëindigd Z.s.m.
Moet in elkaar gezet worden, ik heb het zelf uit elkaar gehaald, staartstuk alles en nog wat. Ik heb er geen tijd voor, welke dag maakt niet uit
Klus plaatsen: Auto & Boot


Klusbode Pro Bedrijven - Vakgebied: Auto & Boot