Hands-on Company

Offerte aanvragen

Foto's van gerealiseerde klussen

Bedrijfsomschrijving Hands-on Company biedt een zeer ruim en betaalbaar pakket aan diensten, variërend van klussen en onderhoud in en om huis en tuin tot gemaksdiensten voor particulieren en het MKB.

Zo heeft de klant één adres waar hij terecht kan voor vrijwel alle (technische) klussen in en om de woning of het bedrijf. Structureel of eenmalig, wat u wenst. Hands-on Company draait ook haar hand niet om voor de meer omvattender verbouwings-, renovatie- of onderhoudsprojecten. Wij bieden ervaren vakmensen per discipline, zoals vakschilders, timmerlieden, allround klussenmannen en hebben veel ervaring met schilderwerk, vloeren leggen, badkamer- en toiletrenovaties, timmerwerken (tuintimmerwerken, interieurtimmerwerk, allerlei), tuinwerkzaamheden, wanden plaatsen, etc.

Naast deze technische diensten kunt u bij Hands-on Company terecht voor een breed scala aan gemaksdiensten. Daarnaast biedt Hands-on Company professionele adviesdiensten op het gebied van wonen en uw woning. U kunt hierbij denken aan bouwtechnische keuringen, offerte beoordelingen of interieur- en stylingadvies.

De klant kan Hands-on Company inschakelen voor allerlei hand- en spandiensten. Snel, eenvoudig, professioneel en betaalbaar. Met onze hands-on mentaliteit èn werkwillige handen zijn wij de klant graag van dienst voor zaken waar men zelf niet toe in staat is of waar men simpelweg geen tijd aan wil besteden.
Vakgebieden

Aanbouw & Nieuwbouw

Badkamer & Toilet

Keuken

Klussen Algemeen

Timmerwerken

Tuin

Contactpersoon Ernst van Elderen
Telefoonnummer 073-6897692
Straat + nr. Middelingenseweg 20
Postcode 5321JH
Plaats Hedel
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie Ja
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 7.5 7.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code