Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Uitstortgootsteen plaatsen in schuur

 06/12 CV, Water en Gas Beëindigd Z.s.m.
Plaatsen uitstortgootsteen incl levering benodigde materialen. Afvoer en water aanwezig op circa 1.30 m.

Tussen (Draag)muur verwijderen

 06/12 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
2kamers moeten 1 worden door een draagmuur te verwijderen. Muur is ongeveer 5 meter breed

Schilderwerk

 05/12 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Huis binnen schilderen

Aanbouw

 05/12 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd Z.s.m.
3d tekening is aanwezig zoals het moet worden gaat om aanbouw crica 40 m2, inpandig, nieuwe badkamer en woonkamer aanleggen.

Spotje opnieuw aansluiten

 05/12 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Een van spotjes onder de kastjes boven de aanrecht knippert en gaat dan kapot, waarschijnlijk zit er ergens een draadje ( bijna ) los. We hebben er zelf geen verstand van, graag hulp

Tfsi olie probleem verhelpen

 04/12 Auto & Boot Beëindigd Z.s.m.
Mijn audi a5 1.8 tfsi verbruikt 1:3000km olie. wie kan dit bekende probleem verhelpen/repareren? kenteken 71-gns-9 beschrijf alsjeblieft je werkzaamheden en de totale kostenplaatje inclusief btw.

Draagmuur verwijderen inc Balk plaatsen.

 04/12 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Het verwijderen van een draagmuur tussen keuken en woonkamer. De draagmuur zelf heeft een dikte van 24cm. De totale lengte van de tussenmuur is ongeveer 5.50m. Der vanuit gaande dat aan beide zeiden 40cm van de draagmuur moet blijven staan zou het dus om een deel van 4.70 waarin een deuropening zit en een gedeelte van +- 1.20 een dun gipswandje is gaan.

2 muren behangen

 04/12 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om 2 muren van ongeveer 5 bij 3 meter ik wil papietbehang.

4 tussenmuren plaatsen (ca 15 meter)

 03/12 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
4 tussenmuren plaatsen (ca 15 meter) inc. 3 deuren in nieubouwwoning. Dit voor inloopkast (slaapkamer) en 2 kamertjes op zolder

80m2 plafond verlagen stucen

 02/12 Stuken & Sierpleiste... Beëindigd Z.s.m.
De klus gaat om een woonkamer en keuken in een nieuwbouwhuis. Huis is wel al in gebruik. We willen het plafond verlagen, spotjes aanbrengen en stucen.

Behangen

 25/11 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Behangen van nieuwbouwwoning, woonkamer, gang, 2 slaapkamers, ongeveer 116 m2

Schilderen sausen

 24/11 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Gaat om een kamer ff lekker opfrissen met creme wit oid ongeveer 100 m2

52 vierkante meter schilderen werk

 23/11 Reparatie Witgoed Beëindigd Z.s.m.
Zou graag bedrag willen weten voor die opervlakte plafond muren keuken halletje huiskamer slaapkamer hoor het graag en kan beginnen einde maand graag de Heer huijsen 3431 TR vraag vrije offerte aan

Leggen van tegels+ ligt verhogen+74m²

 23/11 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
We zitten op een camping in neeritter, vlakbij stramproy en thorn. dit is een naturistische camping. maak je hier maar geen zorgen over, want eventuele werkzaamheden, willen we laat in dit jaar, of vroeg in het komende voorjaar doen. het terrein ligt in een mooi stukje natuur. op het terrein hebben we een toiletgebouw staan en een groot paviljoen. rondom deze twee bebouwingen, liggen van die ordinaire stoeptegels. onder de stoeptegels ligt van dat losse gele zand, en ook de mollen hebben hun weg gevonden. we hebben dit vele malen geprobeerd om dit zelf enigszins een beetje goed te leggen, maar daar is niet zoveel van terecht gekomen. nou willen we dit graag een keer goed laten doen, door iemand die weet waar hij mee bezig is. we kunnen de werkzaamheden op zaterdag doen. zelf kunnen we hierbij ook de handen uit de mouwen steken. bonnetje is niet perse noodzakelijk.???? te denken is dan aan, dat wij dan van te voren alle tegels eruit halen, en eventuele wortels verwijderen. zodat je alleen het zand hoeft aan te brengen, ( eventueel betonmortel door het zand mengen voor het tegengaan van de mollenoverlast) en tegels te leggen. het gaat totaal om een 74m² ongeveer. qua materialen, willen we graag dezelfde tegels weer gebruiken. dus het gaat alleen om zand en arbeidskosten voor het betreffende werk. denk ik. ik kan de tekening van de werkzaamheden evenueel toesturen.

Stacaravan verwijderen

 18/11 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Wij willen een stacaravan van de camping weg laten halen omdat wij een andere hebben gekocht