Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Vervangen van 3 oude buienlampen

 29/03 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Vervangen 3 oude buitenlampen door 3 nieuwe Wandlamp schemersensor zwart IP44 Merk: Elro Productcode: 52863

Radiator vervangen

 28/03 CV, Water en Gas Beëindigd Z.s.m.
In de keuken moet de lange, lage radiator weggehaald worden en een kleine, hoge aangesloten (op een andere plek, 2 meter naar links). De nieuwe radiator heb ik dan waarschijnlijk al opgehangen. De leidingen die uit het plafond komen, kunnen gebruikt worden (die van de huidige radiator, er hoeft dus niet in plafonds geboord e.d..). Wat betreft materiaal: de radiator heb ik al en de leidingen deels. Vanaf het plafond moet 2x 1.1meter naar links en dan zo'n 2 meter naar beneden gemonteerd worden.

Stukje tegels leggen en bandje

 26/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Klein stukje tegels leggen in bestaande achtertuin. Max 10 tegels van 50x50 cm. En een bandje leggen in een voortuin.

Rookmelder piept

 26/03 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Sinds enige dagen maken twee van mijn rookmelders een piep geluid.Ik denk de batterijen moet verwisseld worden.

Vloertegels badkamer laten los

 24/03 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
De vloertegels in de badkamer laten los. Beoordeling situatie + bevestigen (tussendoorklus mag ook 's-avonds).

Verbouwingswerkzaamheden in Frans huis

 24/03 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Mijn huis in z frankrijk , regio bordeaux is in verbouwing en ik ben op zoek naar een betrouwbare doe het zelfer (gepensioneerd of anders) die zin heeft om deze klus af te maken. de keuken is niet af en moet deels opnieuw gedaan worden (urgent) de wanden moeten afgemaakt worden (zit nu gipsplaat op) grote puin moet afgevoerd worden en er moet een buiten vloer gestort worden om terras aan te leggen. de buitenmuur moet ook gepleisterd worden. de muur is doorbroken, en er is wat gebeurd maar er is niets afgemaakt.

Rookmelder piept

 24/03 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Mijn twee rookmelders in de woning maken een piep geluid sinds enige tijd.Volgens mij,moeten de batterijen vervangen worden.

Homokineet vervangen Suzuki Alto

 22/03 Auto & Boot Beëindigd Z.s.m.
De homokineet moet vervangen worden van een Suzuki Alto

Reparatie kozijnen ramen; nieuw 2 deuren

 22/03 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Aan herenhuis, rijksmonument in binnenstad Utrecht zijn rotte plekken geconstateerd in 2 kozijnen; 3 ramen; 2 buitendeuren en lijst dakgoot. Deuren kunnen nieuw (naar bestaand model) rest reparatie. Ook bak van dakgoot weer aflopend maken. Alles dus maatwerk. Kleine steiger aan achterkant is nodig.

Aanrechtblad op maat maken

 19/03 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Ik wil een inductie kookplaat in plaats van mijn oude gastoestel. echter, de uitsparing in het aanrechtblad is iets te klein. dat moet zijn 49 cm diep en 56 cm breed. het is nu resp. 49 cm en 54,5 cm. de uitsparing in het aanrechtblad moet dus iets groter worden. hier zit echter wel een plaat van 4 cm tussen 2 keukenkastjes. er zal met de decoupeerzaag dus iets uit dit schot gehaald moeten worden. tevens zal het gas afgesloten moeten worden.

Slaapkamer behangen

 19/03 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Ik heb al behang(zonder patroon)en lijm.Rechte muren en behangklaar .Slaapkamer van 12.5 vierkante meter

Witten

 18/03 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een plafond van 40 vierkante meter dat gewit moet worden. Moet gewoon wit worden en de plafond hoogte is 2,5 meter.

Laminaat leggen in chalet/wooncaravan

 17/03 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Laminaat incl. plinten leggen in chalet/wooncaravan. Locatie Friesland, Akkrum bij camingboer. Het is ongeveer 18 m2. In overleg wanneer dit zsm kan.

Tuintje leeghalen en betegelen.

 05/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Voortuintje 3x3 leeghalen (struiken), en afvoeren. Dan aanvullen met zand en betegelen met stoeptegels ( niet aanwezig).

Gaspit repareren

 03/03 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een gaskookplaat met automatische ontsteking, één van de kookpitten krijgt wel een vlam maar deze blijft niet branden als ik de gasknop loslaat. Het is belangrijk dat ik eerst weet hoeveel het gaat kosten, voor het geval een nieuwe kookplaat goedkoper zou zijn.