Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Kantelkiepdeur

 03/01 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Kantelkiepdeur die links naar binnen draait werkt niet meer. Klink blokkeert.

Bestrating voortuin

 30/12 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Wij willen onze voortuin ongeveer 30 m2 helemaal dicht bestraat hebben, alles eruit halen en afvoeren en nieuwe bestrating erin, bestrating in de kleur antraciet moet wel goed gedaan worden moet een auto op komen te staan, voorkant van de tuin loopt schuin Op de foto kunt u zien hoe het eruit ziet, de kleine boomjes zijn er al uit, en de boom bij de lantaarnpaal is nu net zo hoog, maar is er zo uit. ook de tegels en grind is niet veel.

Draagmuur verwijderen+plaatsen balk

 29/12 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Beste, we zijn op zoek naar aannemer die de bestaande draagmuur kan verwijderen en een stalen balk kan plaatsen. Het is een muur in de woonkamer van 3,5 meter. Het afvoeren van het puin kan ik evt. zelf doen. De balk moet waarschijnlijk aan beide zijden op een stalen staander komen te staan.

Muur behangen 8m2

 25/12 Behangen Beëindigd Z.s.m.
1 muur behangen in patroon. Onze behanger heeft moeten anuleren. Behang en plak aanwezig. Betreft 1 rechte muur.

Trottoir tegels leggen in een gangpad

 20/12 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Heb achter mijn huis een gangpad wat bij mijn huis hoort. Hier zouden de tegels in moeten en bandjes stellen. Zoek hier een stratenmaker voor.

Dakgoten vernieuwen

 19/12 Dak & Dakgoot Beëindigd Z.s.m.
Ik wil mijn huidige dakgoten laten vervangen door kunststof/polyester dakgoten. Dit zijn 2 lengtes van ongeveer 8 meter en beiden zijn voorzien van regenpijpen. De oude zinken dakgoten dienen eerst verwijderd te worden. 1ste werkdag in overleg. Graag ontvang we voor deze werkzaamheden een vrijblijvende (gespecificeerde) prijsopgave.

Voortuin bestraten

 15/12 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Gras eruit witte grond erin en bestraten en afvoer regelen Oppervlakte 40 vierkante meteri

Tapijt verwijderen trap

 13/12 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Tapijt en lijmresten verwijderen van trap van begane grond naar eerste verdieping. Trap heeft 1 bocht van 90 graden. Houten trap dient daarna geschuurd, gelakt en geschilderd te worden. Een foto is hoe de trap nu is, bedekt met tapijt. De andere foto is hoe wij willen dat de trap uiteindelijk eruit zal zien (i.e. net als de trap tussen eerste en tweede verdieping).

Laminaat leggen

 10/12 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Ik zou graag 32m2 laminaat willen laten leggen thuis, wat gaat dat kosten?

Verhuizen witgoed en bank hulp nodig

 07/12 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Wie kan mij helpen? Ik ga verhuizen maar heb de kracht niet om de bank en witgoed in mijn eentje te doen. Ik kan zelf een busje huren evt. Ik heb een klein een persoonshuishouden graag per uur of totaalprijs

Aan- en afvoerleiding tbv vw

 28/11 CV, Water en Gas Beëindigd Z.s.m.
Het realiseren van een aan- en afvoerleiding tbv de inbouw vaatwasser in een aanrechtkastje alwaar nu de aan/afvoer van het keukenblad zit.

Afwerk/herstel raamkozijnen

 28/11 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Martin van Gorp Schilderwerken ik probeer je al vanaf eind oktober te bereiken om de werkzaamheden af te laten ronden. helaas ben je op het mobiele nummer niet bereikbaar (maakt niet uit op welk tijdstip ik bel) je moet nogsteeds ons keukenraamkozijn afwerken en ook de raamkozijnen die open kunnen op de eerste verdieping zien er erg slecht uit. dit valt ook nog binnen de garantie. angèle van meer (groenehil 30, breda)

Kabels door kruipruimte trekken

 24/11 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
In de kruipruimte onder de vloer van de woonkamer moet een kabel komen te hangen. De kabel is aanwezig, de gaten in de vloer zijn ook al geboord, er hoeft dus niet geboord te worden. Onder de tv-kabelaansluiting bij de erker is een gat geboord in de vloer waar de kabel doorheen gaat lopen. Schuin aan de andere kant van de woonkamer (bij de eethoek) is een tweede gat geboord waar de kabel weer boven de vloer uit moet komen. Het is niet veel werk en duurt maar 20 minuten of zo maar ik zie er tegenop om in de kruipruimte te gaan.

Renovatie

 23/11 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd Z.s.m.
Zolder aftimmeren, badkamer plaatsen, vloertegels plaatsen, electriciteitsdraden trekken, en aanbouwtje plaatsen Het meeste materiaal is aanwezig

Uitgraven van klimopstruiken

 22/11 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een achttal klimopstruiken tegen de schuttingen in mijn tuin al gesnoeid. De stronken moeten nu nog worden uitgegraven. Wie klaart die klus voor mij?