Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Behangen 2 kamers + witten plafond

 28/01 Behangen Beëindigd Z.s.m.
2 Kamers: Kamer 1 behang verwijderen en opnieuw behangen plm. 25m2. Witten plafond bijna 10m2 Kamer 2 behangen plm. 24m2 , optioneel witten plafond plm. 14m2 Liefst klaar zijn voor 9 februari ivm verhuizing.

Parket schuren en lakken

 24/01 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek iemand die mijn parketvloer wil behandelen, is ca 35m2. Er zitten ook wat heftige vlekken in, moeten mogelijk wat nieuwe parkettegels in (kan ik bestellen). Ik zoek eigenlijk een klusjesman die dit goed kan want ik heb ook hulp nodig bij het leegruimen van de ruimte (ben van plan een container te huren). Bij de buitendeur naar de keuken wil ik een grote mat laten plaatsen. Datum in overleg

Tussenmuur slopen plafond hestellen

 22/01 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Van 2 ruimtes 1 ruimte maken, Plafond herstellen (en eventueel hoekkeuken, 2 bij 4 plaatsen met uitsluitend benedenkasten, vaatwasser koelkast en oven)

Polycarbonaatplaten overkapping

 15/01 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Vervangen polycarbonaat platen overkapping

Bestraten rond terras met waaltjes 25m2

 10/01 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Wij zoeken iemand die het ronde terras wilt afvlakken en de waaltjes er in wil leggen. Het juiste zand ligt er al evenals de stenen. In het midden staat een boom en wij kunnen ook meehelpen.

Laminaat vervangen na waterschade

 05/01 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Na waterschade gedeeltelijk een nieuwe laminaatvloer leggen +/- 15m2.

Zwevende hoogslaper bouwen

 27/12 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
In een klein zijkamertje wensen we een zwevende hoogslaper tussen twee muren. Afstand tussen de twee muren is 205 cm, dus dat kan niet met een kant en klare hoogslaper. De gewenste breedte van de hoogslaper moet 140 cm worden. We hopen hiermee ruimte besparend te zijn om onder de hoogslaper nog een slaapbank te kunnen plaatsen. Mogelijk hebben we hier ook hulp bij nodig.

Nieuwe snoeren aan lampen plaatsen

 23/12 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Lamp heeft een te kort snoer. Deze vervangen door een langer snoer van 2 meter vanaf schakelaar. Graag aangegoten c7 stekker zwart. Andere lamp heeft te lang snoer. Ook c7 stekker.

Verhuizen

 23/12 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Aanstaande zaterdag helpen met verhuizen. het gaat voornamelijk om de zwaardere spullen. wasmachine/droger, grote kast (2 delen) en een groot bankstel. vanuit apartement 1e etage naar verhuiswagen en in nieuwe woning (begane grond) wie heeft een paar uurtjes rijd?? het is in nijmegen

Glas zetten schuijf pui

 01/12 Glas zetten Beëindigd Z.s.m.
Hallo, speod klus !!! kan iemand voor mij dubbel glas plaatsen? het gaat om de achtergevel begane grond 3 vaste ramen van kunstof kozijnen . Glas is anwezig dus alleen het glas plaatsen ,

Dubbelglas vervangen door

 19/11 Glas zetten Beëindigd Z.s.m.
Dubbelglas vervangen van 2 raampjes afmetingen 80 x40 cm incl ventilatierooster. Locatie Kootwijk

Verwijderen van 2 stronken van struiken.

 19/11 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Alleen de stronk van 2 struiken verwijderen. De wortels mogen blijven zitten.

Badkamer installeren

 15/11 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Badkamer 9 m2. 20m2 wandtegel, 9 m2 vloertegel. Sanitair plaatsen: douche, toilet, badmeubel, douchewand.

Erfafscheiding metselen

 14/11 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Een muur van 5 bij 2 als erfafscheiding metselen en voegen. incl fundering. Stenen zijn aanwezig.Rest in overleg. Evenals de begintijd. Binnen 2 maanden

Knallende leiding na vervangen membraam

 14/11 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Knallende leiding na vervangen membraam in spoelbak toilet. Er lijkt iets aan de hand met de vlotter. Teveel druk en sluit te snel af. FLinke herrie als de stortbak net vol is.