Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Ophangen van rolgordijnen

 05/08 Stofferen Open Z.s.m.
De woning bouw heeft de kozijnen vernieuwd , maar nu moeten de rolgordijnen weer worden opgehangen. is al eerder gedaan door de kwxntum

Gevelbekleding Profort

 04/08 Gevel Open Z.s.m.
Houten gevelbekleding vervangen door profort kunststof gevelbekleding. oppervlak 320 cm breed, laagste kant 56 cm, hoogste kant 260 cm: verticaal aanbrengen. profort materiaal bestellen in overleg. geen afvoer van oud materiaal nodig. bereikbaar vanaf professionele ladder. evt. hinderlijke begroeiing wordt van tevoren verwijderd. .

Controleren gasfornuis

 04/08 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
Controleren gasfornuis. 2 pitten gaan niet aan/of vallen tijdens het koken uit. Ze slaan wel aan maar zodra we de knop loslaten valt hij weer uit. Ook de knop iets langer ingedrukt houden helpt niet. En soms gaat hij wel aan maar valt hij tijdens het koken plotseling uit. (Ariston 5 pits)

Draagmuur verwijderen + balk plaatsen

 04/08 Sloopwerkzaamheden Open 01-10-2019
In mijn nieuwe huis wil ik een deel van de draagmuur (tussen keuken en woonkamer) laten verwijderen en hier een stalen balk laten plaatsen. Het gaat om een opening van ongeveer 230cm.

Deuren inzetten en muurwand plaatsen

 04/08 Aannemer Open Z.s.m.
We willen een aantal deuren inzetten en een muurwand plaatsen. 1. Voor 2 deuren zijn er al deuropeneningen. 2. Voor 1 deur moet er een deuropening gemaakt worden in een muurwand, waar ooit eerder een deur had gezeten. 3. Op zolder moet een muurwand komen met een deur.

Betonnen put/bak in grond

 04/08 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
In een bestaand industriepand willen we een betonnen waterdichte put aanleggen. De binnenmaten moeten worden LxBxD 320cmx180cmx300cm

Pvc vloer leggen

 03/08 Vloeren Open Z.s.m.
26 m2 pvc vloer leggen.Betreft 2 slaapkamers en de gang. Vloer is al gekocht. Plinten en ondervloer nog niet. Klus dient 23 augustus klaar te zijn.

Droger verplaatsen.

 03/08 Klussen Algemeen Open Z.s.m.
Droger 60 kg. Verplaatsen van de begane grond naar zolder via trappen.

Tegelvloer plaatsen

 03/08 Tegels zetten Open Z.s.m.
Het gaat om ongeveer 30 m2. Tegels 45 x 45. Keuken met aangrenzend halletje.

Staaldraad spannen

 03/08 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Staaldraad onder balkon is voor zonnescherm de lengte is ongeveer 455 cm. dus zal ondersteuning moeten hebben van ogen aan plafon voor het doorzakken. Staaldraad nog niet besteld

Dakkapel schilderen

 03/08 Schilder & Afwerking Open Z.s.m.
Dakkapel schilderen

Renovatie

 02/08 Aannemer Open 31-10-2019
Het betreft een volledige renovatie van een bestaand kantoor (ongeveer 290m2) naar 3 gesplitste appartementen. Dus alles moet gerenoveerd worden; dakkapellen, vloer, keuken, badkamer etc etc. werkzaamheden zijn dus o.a: • het wijzigen van de functie kantoor naar 3 woningen; • het maken van wanddoorbraken; • het maken van zijdakkapellen; • het vergroten van een dakterras. De bouwtekening van de architect is klaar en de bouwvergunningsaanvraag is al bij de gemeente ingediend. Startdatum kan in overleg plaatsvinden, maar bij voorkeur starten voor 1 januari 2020.

Condensor airco auto vervangen

 01/08 Auto & Boot Open Z.s.m.
Condensor van astra h twintop 1.8xer is lek. deze moet vervangen worden en systeem moet weer worden afgevuld

Gat uitgraven voor aanleg van vijver

 01/08 Grond verzetten Beëindigd Z.s.m.
Gat uitgraven van 2.50x1.15m, diep 80cm, voor de aanleg van een vijver. Het gaat om een vijver in zijtuin, moeilijk/niet bereikbaar met graafmachine. Uitgegraven grond kan op een andere plek in de tuin gestort worden.

Dakhemel herstellen

 31/07 Auto & Boot Open Z.s.m.
Dakhemel van volvo v40 laat los. Deze moet worden gerepareerd