Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Kozijn renoveren onderdorpel

 13/01 Timmerwerken Open Z.s.m.
Onderdorpel vervangen van een kozijn van een schuur. ongeveer 1.15 m.

Toilet volledig renoveren

 13/01 Badkamer & Toilet Open Z.s.m.
Toilet verwijderen, tegels verwijderen, riolering aanpassen en hangend toilet monteren, vloer en wand tegels bevestigen. ongeveer één vierkante meter vloer en de wand ongeveer 4 vierkante meter.

Kabels doortrekken voor internet

 13/01 Elektra Open Z.s.m.
In nieuw huis internet van Online. Omdat het huis zo hoog is hebben wij 2 nieuwe accespoints nodig met eigen wifi code. De kabels moeten nog getrokken worden. Volgens ons zijn er voldoende kabelgoten in de meterkast aanwezig.

Slaapkamer behangen met renovatie vlies

 13/01 Behangen Open Z.s.m.
Op onze slaapkamer van 3,5 m x 4,5 m, op de muren oud glasvezelbehang. er zit een raam in van 2,5 meter breed en aan de andere muur een vaste kastenwand van 2,5 meter. daar hoeft geen behang achter. daar wil ik graag renovatievliesbehang overheen. in de andere 2 slaapkamers hebben we dat zelf gedaan, alleen nu wegens tijdtekort komen we er niet aan toe. het verven doen we zelf. het liefst voor vrijdag a.s. ivm levering van nieuw bed.

~6m Tuinschutting

 12/01 Hekwerk & Schutting Open Z.s.m.
Oude tuinschutting vernietigen & nieuwe schutting plus 2 deuren met slot monteren over een lengte van ~6m

Verwijderen tapijt en lijmresten

 12/01 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Verwijderen tapijt en lijmresten van trap, 16 treden afm. 84 x 22 per tree, zonodig schuren

Onderhoud CV-ketel + extra's

 12/01 CV, Water en Gas Open Z.s.m.
Onderhoud van cv-ketel (reeds 2 jaar geleden° vaillant ketel, bouwjaar 2009 eventueel deze klus te combineren met het plaatsen nieuwe close-in boiler (keuken), plaatsen van nieuwe thermostaatregeling en herstel lekkage verwarming. graag prijs van onderhoud en de andere klussen apart

Deurluifel ophangen

 12/01 Elektra Open Z.s.m.
Een deurluifel ophangen, met verlichting. 150 CM breed

Behanger gezocht, 125 m2!

 11/01 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Wij zoeken een enthousiaste , flexibele behanger voor de wanden van onze sportschool. Ze zijn 4x 5 bij 5 en 1 x 3 bij 5. Het behang moet horizontaal behangen worden.

Strips op gevel afdichten/kitten

 10/01 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om de achtergevel, 2de verdieping. de gevel bestaat uit glasplaten met metalen strips ertussen (zie foto's). tussen de strips zijn kieren ontstaan, waardoor het is gaan lekken. het gaat om het afdichten/kitten van die kieren. en zo nodig vervangen van rot hout achter de strip. de 1ste verdieping en begane grond is al gedaan (zie foto). de gevel is bijna 7 meter breed en bijna 3 meter hoog. langs de 2de verdieping is een dak over de hele lengte, met een breedte van ca. 1,5 m.

Laminaat leggen en kleine klus

 10/01 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
15 m2 laminaat leggen in kleine slaapkamer en aangrenzende overloop, muren lopen recht, ondervloer ligt er al, geen plinten. Wel strippen plaatsen bij deuren en trap. 2 plinten bij de keuken. Helpen bij het in elkaar zetten van een kledingkast.

Dakkapel plaatsen

 09/01 Dakkapel & Dakraam Open Z.s.m.
Geachte klussers. Graag ontvang ik van jullie een offerte om 2 dakkapels te plaatsen de dakkapels zijn 3meter breed en 1.30 hoog Graag hoor ik snel van jullie . Mvg. Nico

Herstel schoorsteen

 09/01 Metselen & Voegen Open Z.s.m.
Op een plat dak van een uitbouw van het huis is een asbest pijp weggehaald door asbest sanering. De schoorsteen is aan één kant open en zal mijn inziens door merel werk hersteld moeten worden. Dak is redelijk goed te bereiken. Een ijzeren staaf waar de asbest pijp aan vast zat moet ook verwijderd worden. Wat zijn de kosten? Op welk termijn?

Houten vloer leggen 32 m2

 08/01 Vloeren Open Z.s.m.
Eiken vloer leggen

Plaatsen van een keuken

 08/01 Keuken Open 15-04-2020
Plaatsen van een niet al te grote keuken in een nieuwbouwhuis. Het huis wordt waarschijnlijk in april opgeleverd.