Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Verschillende vloeren en belijning

 12/09 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Wij hebben elk weekend een groot aanbod van verschillende vloeren, belijning en vloerreparaties, op een aantal locatie's. Dit alles in de regio Zwolle

Voortuin opnieuw bestraten

 12/09 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Voortuin 12 meter lang en 1.25 m breed. Daarin moeten 2 bloembakken worden geplaatst van 1 20 m bij 1.20m, doormiddel van blokken van 60x15x15.

Betegelen wand en vloer toiler

 06/09 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Gaat om een toilet van ongeveer 1 bij 1,5 meter. Muren moeten tot halverwege betegeld worden en de vloer. Muren zijn nu kaal. Muren moeten glad gemaakt gemaakt worden. Liefst zsm, maar start werkzaamheden in overleg.

Vinyl leggen

 05/09 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om zo'n 57m2.Het vinyl ligt klaar bij Kwantum dus daar ophalen.Ze zouden vandaag leggen gaat niet door ivm ziekte van werknemer.De ondervloer is beton en het liefst zsm.

Houtrot van een kozijn repareren

 05/09 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Houtrot van een kozijn repareren.

Woonkamer behangen met vliesbehang

 30/08 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Na uitbouw kamer/keuken, 65 m2, behangen met vliesbehang.

Behangen appartement ca 30 tot 45 m2

 20/08 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Ik zou graag mijn nieuwe appartement willen laten behangen. De muren zijn behang klaar. Ik zorg zelf voor behang en andere benodigdheden die hiervoor nodig zijn.

Gehele woning

 15/08 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Gaat om een woonkamer, voorhal, gang, keuken en 2 slaapkamers. woonkamer gaat om 4 muren 1 van 7 meter 2 van 3 meter met allebei een groot raam erin. en 1 muur van 2.5 meter. slaapkamers zijn beide 3x4 en hiervan moeten alle 4 de muren behangen worden. keuken gaat om ong. 5m2 voorhal 5m2 hal 7m2. graag all in prijs inclusief behang verwijderen

Tegels van 60x30 cm in wc plaatsen

 09/08 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
Tegels op muur wc plaatsen waar stortbak zit. Tegels zijn 60x30 cm er moeten 8 tegels geplaatst worden op gipsplaten muur. Zijkanten en bovenkant moeten gestuckt worden.

Voortuin 10 vierkante meter.

 01/08 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Voortuin moet struikvrij gemaakt worden. Tevens 1 kleine boom moet eruit.

Transport stenen (Soesterberg -> Kampen)

 31/07 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
Ik ben op zoek naar iemand die kinderkoppen wil transporteren van soesterberg naar kampen. gaat om ongeveer 30m2 (ongeveer 6 ton) graag binnen 2 weken. stenen liggen los en moeten op de ophaallocatie worden geladen. op de bestemming kunnen ze gewoon worden gestort of uitgeladen. hoeft niet te worden vervoerd naar de tuin dus.

Lampen hangen of aansluiten

 24/07 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Iemand die lampen kan aansluiten en ophangen

Deur klemt

 22/07 Kozijnen & Deuren Beëindigd Z.s.m.
Mijn deur klemt een beetje zie onderstaande foto kan jij dit oplossen? ik wil ook een klavierslot laten monteren de bijbehorende spullen koop ik zelf ook wil ik weten,wat het kost

Voortuin straten

 08/07 Tuin Beëindigd Z.s.m.
De voortuin willen we graag laten bestraten, deze is 5x6meter. Liefst door iemand die ook de tegels is regelen (antraciet grote tegel)

Tuin uitgraven en zand afvoeren

 07/07 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Er moet zand uitgegraven en afgevoerd worden. Er is een achterom.