Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Kleine badkamer en Toilet renoveren

 15/10 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Hallo, ik ben maarten uit warnsveld en wil je vragen of je ook een badkamer en toilet kunt renoveren? het toilet moeten de wanden nieuw betegeld worden, nieuw toilet én een verlaagd plafond geplaatst worden. in de holle achterwand van het toilet komt een koof van 60x30 cm. de badkamer moet de vloer en wanden betegeld worden, drain afvoer geplaatst, koof om leiding, sanitair geplaatst en plaffond worden afgetimmert. materiaal is grotendeels al aanwezig. foto's en tekening is aanwezig. met vriendelijke groet, maarten van der tol

Oprit bestraten

 15/10 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Oude bestrating eruit halen en afvoeren, opnieuw bestraten ca. 45m2 met enkele schuine gedeeltes (ca. 2m) antracietkleurige klinkers graag een richtprijs voor het totaal.

Bestraten (125 m2) grondwerk en afvoeren

 10/10 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Betonstraatstenen grijs 21x10,5x8 cm. komo-keur, in totaal ca.125 m2 2 straatkolken langs de gevel van het pand en aansluiten op de hemelwater afvoeren. betonnen keerwanden om het hoogteverschil te overbruggen met naastgelegen terrein. gaat om de linkerzijde van carwash leus "de revelhorst" zijkant van pand tot achter het prijzenbord

Verv. Garagedeur door glasblk

 09/10 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
Vervangen van een garagedeur door glasblokken 2.20x 2.20 - 5 m2?

Tegelwand

 05/10 Tegels zetten Beëindigd Z.s.m.
We zouden graag deze tegels als achterwand willen voor onze keuken: https://www.praxis.nl/bouwmaterialen/hout/wandpanelen/dumawall-wandtegel-kunststof-licht-cement-per-1-95m%c2%b2/5566357 oppervlakte van +-4m². richtprijs 300euro datum installatie en overig materiaal, overeen te komen. mvg wouter

Vertalen webshop van nl naar duits

 29/09 Computer & Internet Beëindigd Z.s.m.
Het vertalen en controleren op spel en grammatica fouten, van een webshop. het gaat om vertalen NL naar Duits. (zakelije tekst) Gewenste werkdag hieronder is n.v.t., dit is in onderling overleg.

Verbeteren onderhouden Magento 1 webshop

 29/09 Computer & Internet Beëindigd Z.s.m.
Verbeteren en impleteren in magento 1 webshop. De werkzaamheden zijn o.a.: Onderhoud, update's, storingen oplossen, nieuwe functie's impleteren, ect.

Laminaat leggen

 28/09 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Betonvloer 63 m2 laminaat leggen met ondervloer en plinten

Laminaat leggen ca 70m2

 23/09 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Laminaat leggen op een betonnen vloer met ondervloer Het is een appartement op de begane grond. Ca. 70 m2

Slaapkamer chalet demonteren en monteren

 22/09 Timmerwerken Beëindigd Z.s.m.
Slaapkamer demonteren en nadat die op het park verplaatst is monteren. 15m2

Kamer behangen.

 22/09 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Muur van 10 meter breed. Muur van 1.65 meter breed. 3 stukken muur van een meter, tussen de ramen. Hoogte is 2.42 meter. Effen behang (5 rollen) en lijm wordt voor gezorgd.

Chalet slopen en afvoeren

 22/09 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
Het chalet is 30 M2 9 Meter bij 380 van hout staat aan een weg In Bennekom

Achterwand keuken

 12/09 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek iemand om de achterwand voor de keuken te installeren. de oude tegels zijn reeds verwijderd. ik had gedacht aan hpl-platen bestellen of eventueel pvc-tegels uit doe-het-zelf-zaak aan te kopen. het betreft een oppervlakte van 4m². dit kunnen we overleggen en eventueel beslist u over welk materiaal & waar het wordt aangekocht. ook de gewenste werkdag kunnen we in overleg bespreken.

Veranda plaatsen 6x3 meter

 07/09 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd Z.s.m.
Onze tuin is gerenoveerd, maar de hovenier heeft ons laten zitten. Is er een goede timmerman die deze klus op wil pakken?

Opening achtermuur voor raam

 31/08 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
In de achtermuur (spouwmuur) moet op de begane grond een raam komen. Er moet dus een opening gemaakt worden en er moeten lateien aangebracht worden. Verwijderde stenen blijven op het terrein. Eventueel ook plaatsen van het raam.