Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Laminaat met ondervloer leggen

 29/01 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
In een voormalig kantoorpand een laminaatvloer leggen incl ondervloer oppervlakte 200m2

Behangen laminaat en een trap verven.

 27/12 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Woonkamer van 27m2 laminaat leggen en behangen hal,keuken 9m2 en bijkeuken 9m2 laminaat leggen, trap van dertien treden verven vier slaapkamers behangen en laminaat leggen twee slaapkamers 12m2 een van 10m2 en een van 15m2 het materiaal heb ik allemaal al.

Pvc vloer leggen

 13/12 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Materiaal is aanwezig: de vloer en lijm. Het is een nieuwbouw huis. De opp. is ongeveer 90 vierkante meter

Vloerbedding aanbrengen trap

 02/12 Stofferen Beëindigd Z.s.m.
Vloerbedding aanbrengen trap en in inbouwkast. Opdrachtgever heeft vloerbedekking al. Vakman moet wel lijm en gereedschap meenemen.

Laminaat leggen 60m2

 12/10 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Laminaat plaatsen boven en beneden verdieping in Drachten 60m2

Laminaat + ondervloer + plinten leggen

 15/09 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Wie kan voor ons de laminaatvloer leggen op de benedenverdieping? Het gaat om ongeveer 70 m2. Het heeft geen haast, binnen 2 maanden zou mooi zijn.

Renovatie badkamer

 31/07 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
De badkamer moet volledig worden vernieuwd. alles opnieuw betegeld. zie ook foto's en tekening. het is op zich een kleine oppervlakte. ik wil een nieuwe ruime douchecabine laten plaatsen die gemetseld wordt of van heel netjes plexiglas is. er moet geen douchebak meer komen, maar schuin naar de afvoer laten aflopen. verder moet het bestaande toilet worden vervangen en tevens de gootsteen. detail is dat er een bestaande vloerverwarming is die aangesloten is op de cv. bestaande verlichting zal aangepast moeten worden en een nieuw stopcontact gemonteerd. er is een handdoek radiator. zoiets mag wat mij betreft blijven of vernieuwd worden, indien noodzakelijk. de te betegelen oppervlakte is slechts een gok. het is een schuin dak dus de betegeling loopt af. er is een bestaande elektrische ventilatie. die ventilatie loopt met afvoerpijp door de bergvliering en uiteindelijk door het dak naar buiten. wanneer het stevig regent dan komt er regen langs dat kanaal naar binnen. die ventilatie moet daar weg en tevens moet de lekkage daar worden verholpen. gaarne advies over een andere ventilatie (kantelraam vind ik ook goed :-)). het bad kan sowieso helemaal weg. daar is in mijn beleving helemaal geen ruimte voor.

Verwijderen Japanse Duizendknoop

 27/07 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Afgraven en afvoeren van grond bewoond door de Japanse duizendknoop. Oppervlakte plus minus 20 m2. Zo spoedig mogelijk.

Kleine inboedel verhuizing

 08/07 Verhuizen & Transpor... Beëindigd Z.s.m.
De inboedel van een klein kantoortje met 1 gesprekskamer moet naar een tijdelijke opslagruimte.

Bestraten 110m2 achtertuin

 15/06 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
110m2 bestraten achtertuin met betontegels 30x30 aflopend naar 2 putten. Voor tegels en zand word gezorgd. Van deze 110m2 is er 12m2 gras wat moet worden afgegraven. De rest van de huidige bestrating (98m2) verwijder ikzelf van te voren. Startdatum ligt ergens in de toekomst even afhankelijk van de thuissituatie hier.

Schutting en overkapping en bestraten

 08/06 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
Ongeveer 16 m schutting van rabbat waar van ongeveer 3.5 met ongeveer 1m hoog hout en daarboven gaaspanelen en de gaaspanelen moeten ook dicht kunnen worden gemaakt op de 1 of andere manier met luiken . En de overkapping is ongeveer 7.20 met Bij 5 m . En daar onder moeten 2 kattenrennen gemaakt worden . En het moet opnieuw bestraten

Verven dakkapel en twee deuren

 04/06 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Het verven van een dakkapel aan de achterkant van het huis. Een meter of 3 breed , ramen en een deur naar plakdak Dakkapel is echter wat lastig te bereiken ivm een overkapping aan het huis. Daarnaast de achterdeur en het hokdeur dienen geschilderd te worden.

Reinigen kunststof/hout

 26/05 Dakkapel & Dakraam Beëindigd Z.s.m.
Twee onder 1 kap woning, met kunststof dakkapel en 2 kunststof zijramen, verder nog houtwerk, en beg. grond enkele kunststof kozijnen, willen wij graag laten reinigen waarbij tevens de ramen gewassen worden.

Laminaat leggen

 14/05 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
C.a. 11 vierkante meter laminaat leggen

Badkamer vernieuwen

 02/05 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Oude douche cabine moet er uit..nieuwe douche ruimte maken eventueel betegelen