Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Terras aanleggenterras 24

 15/01 Bestrating Beëindigd Z.s.m.
Terras 25m2 bestrating aanleggen

Tegel vervangen

 14/01 Aannemer Beëindigd Z.s.m.
1 tegel vervangen bij bedieningspaneel toilet, dat eerder door aannemer beschadigd is bij plaatsing. Peter, neem even contact op.

Tuin onkruidvrij en leeghalen

 05/01 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Ik zoek iemand die mijn voor en achtertuin onkruidvrij kan maken en leeghalen.

Car audio inbouwen

 12/12 Auto & Boot Beëindigd Z.s.m.
Ik heb een opel agila waar nog het een en ander gedaan moet worden betreffende inbouwen van car audio. er is al veel gedaan, echter heb ik moeite met een paar dingen: 1. speaker draad doortrekken naar de voorportieren. het lukt me niet om de speakerdraad van binnen de auto in de voorportieren te krijgen. 2. draden aansluiten van de 2-din touchscreen. eventueel zijn er nog kleine dingen die gebeurd moeten worden, maar deze zou ik zelf nog wel kunnen oplossen tenzij de prijs om het te laten doen gunstig zou zijn. datum is fictief. datum is zeer flexibel en bespreekbaar. wel graag zsm

Laminaat leggen

 09/12 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Ong40vierkante meter in appartement

Waterafvoer spoelbak traag.

 17/11 Keuken Beëindigd Z.s.m.
Water in spoelbak keuken loopt erg langzaam in afvoer weg. Daarnaast sijpelt er water in het keukenkastje, dus lekkage. Vervangen sifon en ring?

Woonklamer + 1 slaapkamer behangen

 15/11 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Woonkamer behangen. 1 muur met behang op patroon ( totaal 3 rollen) overige muren met behang zonder patroon (8 rollen) In slaapkamer 1 muur met behang op patroon (3 rollen) en 3 muren behang zonder patroon (7 rollen)

Stacarvan schuur slopen en afvoeren

 13/11 Klussen Algemeen Beëindigd Z.s.m.
De plaats moet geruimd worden en schoon worden opgeleverd. Het gaat om een stacarvan van 10*3, houten schuurtje, bestrating, beplanting

Hulp bij monteren inbouwspots en lampen

 08/11 Elektra Beëindigd Z.s.m.
1. Badkamer 4 inbouwspots m.b.v plattegrond (zie bijlage) Spotboxen reeds aanwezig in het plafond. Gaten boren en monteren. alle 4 op 1 schakelaar met 3 staps dimfunctie. Inbouwspots staan aangeven door rondje met kruisje erin. 2. Souterain 5 inbouwspots m.b.v. plattegrond. dit gaat om hue centura. 3. Eventueel nog andere (hang) lampen monteren indien nodig.

Twee wanden behangen (9m2 en 3,5m2)

 08/11 Behangen Beëindigd Z.s.m.
Nieuwbouw woning in Waterrijk en de wanden zijn behangklaar opgeleverd. Het behang voor beide wanden is reeds aanwezig, eventueel kunnen wij ook zelf voor lijm en behangspullen zorgen. De grote wand 9m2 is foto behang en dus vrij precies, 3,5m2 zijn twee stroken.

Muur behangen van ongeveer 3x4

 07/11 Behangen Beëindigd Z.s.m.
12 m2 patroon vliesbehang

Klik laminaat

 31/10 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Het is 80 meter laminaat

2 kamers behangen

 27/10 Behangen Beëindigd Z.s.m.
In 2 kamers dient er behang te worden aangebracht. Het betreft 2 slaapkamers op de 1e etage van ong. 4 bij 5 m2.

Renovatie badkamer en vervanging toilet

 21/10 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
We willen op de 1e verdieping de badkamer renoveren. afmeting badkamer 2,6 bij 2,1 meter. bestaande douche, bad, badmeubel en toilet moet eruit. daarvoor moet een inloopdouche terugkomen (door maken van een muurtje van 90/200 cm en een glazen schuifwand), bediening via inbouw kraan. verder moet op dezelfde plaats een nieuw badmeubel, spiegel en toilet worden geplaatst. de vloer en wanden moet opnieuw betegeld worden (over bestaande tegels). verder willen we op de begane grond de bestaande (staande) toilet vervangen door een hangtoilet. ook zal daar nieuwe wandtegels moeten worden gezet. in de bestaande keuken willen we een magnetron vervangen door een stoomoven en een zeeppompje vervangen door een quooker.

Draagbalk plaatsen

 16/10 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd Z.s.m.
Geachte graag zou ik een prijs willen hebben en een datum om deze werken zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren. wat de werken betreft, er zouden 2 steunbalken geplaats moeten worden . 1 ) 1 buiten en binnen muur op het gelijksvloer zou verwijderd moet worden, om zo een opening te kunnen maken tussen de garage en de living. de balk is hea 300 l 4500mm 2 ) en een nieuwe steunbalk een hea 300 l4700mm om een bestaande opening nog groter te kunnen maken aan de achtergevel ik heb reeds de berekeningen van de constructeur en de balken zijn reeds geleverd maar ik durf ze niet zelf te plaatsen. gezien ik geen ervaring heb. indien u nog vragen heb mag u mij gerust bellen of mailen mvg mallory