Trefwoord

Klussen

Klus Datum Vakgebied Status Gew. startUitleg

Seal in boot vervangen.

 13/03 Auto & Boot Beëindigd Z.s.m.
Het gaat om een 30 mm seal van volvo penta. de motor van mijn boot is een volvo penta d2-55. de seal en het smeervet heb ik reeds in mijn bezit. de boot, kent 28 launch, staat thans in de loods van crezée op de kwistgeldweg te lage zwaluwe. daar de waterlock vlak boven de seal geplaatst is, zal deze wellicht eerst moeten worden verwijderd. heb foto's van de situatie.

Terras aanleggen achtertuin

 11/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Ik heb thans een tuin met 2 terrassen, vijver, een te verwijderen boom en de rest aangevuld met split. ik wil mijn hele tuin veranderen door het dichtmaken van de vijver, verwijderen boom, verwijderen terrassen, aanvullen tuin met zwart en geel zand, aanbrengen 1 terras van +/- 9 x 4 m' en een pad naar achter tbv bestaand/nieuw tuinhuis. zou u a.u.b. een keer willen komen kijken en een gedetailleerde offerte uitbrengen? ( sommige dingen wil ik nl. zelf doen ) evt. incl. leveren stenen/tegels en gratis overname huidige bestrating. De tuin is geheel omsloten en dus alleen via de woning bereikbaar. met vriendelijke groet, Mark vd Bosch Fazantlaan 157 Budel 06-31560510 bommel6@live.nl

Renovatie badkamer en toilet

 09/03 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Badkamer, 200/150, Vloerverwarming, sanitair, Tegelen Wc, 180/85 Sanitair en tegelen (heeft dekvloer)

Periodiek tuinonderhoud

 09/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Periodiek tuin netjes houden: schoffelen, dode takken en blad opruimen, terrassen onkruidvrij houden, putten en goten regelmatig controleren, geen groot snoeiwerk.

Woonwagen slopen en of verwijderen

 08/03 Sloopwerkzaamheden Beëindigd Z.s.m.
17 bij 4 meter woonwagen. Dubbel glas en cv Aanbouw 9 bij 2.5 meter. 2 blokhutten en terrastegels. Leeg opleveren

Badkamer renoveren

 05/03 Badkamer & Toilet Beëindigd Z.s.m.
Oude badkamer slopen. Nieuwe erin plaatsen , toilet, inloop douche, wc radiator. tegelwerk en leidingwerk. afmeting 180 x 235. 240 hoog

Laminaat vloer leggen

 04/03 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Kliklaminaat vloer leggen 2 slaapkamers overloop voorzolder en zolder ong 53m2 Laminaat is gekocht. Het liefst zaterdag 9 leggen (helemaal of grotendeels).

Rubberen tegels 6m2

 02/03 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Gras is weggehaald (veel onderonhiud) wil ipv tegels leggen 6m2 van 1 bij 1 meter 6 stuks grond moet egaal gemaakt worden en misschien wit zand.

Schilderwerk

 28/02 Schilder & Afwerking Beëindigd Z.s.m.
Appartement = 55 m2. 12 jaar geleden voor het laatst geschilderd. wat moet er gebeuren? toilet, gang en badkamer: opnieuw witten (opfrisbeurt). slaapkamer: = nu lichtblauw. wit overschilderen en wellicht 1 wandje lichtroze. woonkamer en keuken (= 1 ruimte): = nu aan de ene muur lichtbruin en aan de andere muur donkerbruin. wit overschilderen. kozijnen woonkamer en slaapkamer: = donkerhout. wit overschilderen. plinten gehele appartement: = nu zwart. wit overschilderen. plafond gehele appartement: opnieuw witten (opfrisbeurt). balkon: = nu geel/rood patroon. wit overschilderen. plattegrond van mijn appartement kan ik mailen voor een betere prijsindicatie. muren en plafond ook geschikt om te spuiten. ik weet even niet wat mogelijk is en voordeliger.

Muren en plafond

 25/02 Schoonmaak Beëindigd Z.s.m.
Rookaanslag van de houtkachel op de muren en plafond

PVC klik leggen in 3 ruimtes

 25/02 Vloeren Beëindigd Z.s.m.
Alle materialen zijn al aanwezig, ondervloer ligt al zover mogelijk (behalve in de hal). zijn na zoveel dagen klussen zelf helemaal gesloopt en hopen dat iemand het voor een goede prijs wil doen om ons te helpen. zie plattegrond hieronder, onze schatting ongeveer: kleine slaapkamer is: 9,67m² Entree is: ~6m² berging is ~5m² liefst zo snel mogelijk, komen er zelf niet uit.

Houten mezzanine/vliering plaatsen

 25/02 Aanbouw & Nieuwbouw Beëindigd Z.s.m.
Mijn vriend en ik hebben een appartement met een vide. er is een 5,5 meter hoog plafond, in deze ruimte zit al een soort balkon-constructie, waar zich de slaapkamer bevind. echter willen we deze vloer doortrekken, zodat we extra ruimte creëren. hierdoor gaat een deel van de vide verloren, maar een deel willen we bewaren, omdat het wel zorgt voor een mooie ervaring van de ruimte. het geraamte van het huis is goed zichtbaar en hier kunnen balkdragers aan bevestigd worden, de buitenmuren zijn van beton. we zouden graag zien dat de mezzanine/tussenverdieping van hout is. de extra ruimte zou ongeveer 12 m2 worden. de railing van de slaapkamer kan aan een kant weg, zodat je van de slaapkamer direct door kan lopen naar de nieuwe tussenverdieping. we zijn ons op dit moment aan het oriënteren en zouden graag willen weten wat het ongeveer kost om de vloer te plaatsen en wie dat zou kunnen doen. suggesties wat betreft type hout en ontwerp zijn altijd welkom. meer info wat betreft de ruimte kun je vinden in de plaatjes in de bijlage.

Diverse werkzaamheden in een huis

 24/02 Elektra Beëindigd Z.s.m.
Kabelsvervangen en een nieuwe binnendeur ophangen moet ook iets korter gemaakt worden

Een voortuin (30m2) bestraten

 22/02 Tuin Beëindigd Z.s.m.
Een voortuin (30m2 leeghalen (staat nu onkruid in) dan bestraten of met siergrind en aankleden eventueel met bloempotten

2 penanten voor poort

 10/02 Metselen & Voegen Beëindigd Z.s.m.
We willen 2 penanten voor de poort gemetseld hebben. Hoogte ongeveer 150 cm en 50x50 cm. Incl. inmetselen van een brievenbus.